Twórczość by Kamlox

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
kamlox

Twórczość by Kamlox

Post autor: kamlox »

Film z Billie Jeanowym solo
http://www.youtube.com/watch?v=-pG_zvOGzMs
Czekam na komentarze i opinie japrosic
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Faajnie, fajnie. ;) Ode mnie osobiste brawa, heh... bo naprawdę super to wykonałeś, tylko chyba żarówka Ci się przepaliła, bo cimno coś, heh. Ale brawo, brawo - działaj i tańcz, bo robisz to świetnie. :macha:
Awatar użytkownika
marioo

Post autor: marioo »

Bardzo dobrze zatańczone , gdzie kupiłes te bałe skarpetki i ta cekinawa bluze będe wdzieczny za info i czekam na nastepne filmiki
Awatar użytkownika
kamlox

Cóż... kolejne filmy się kręcą ;)
A co do stroju to kupowałem full outfit w zestawie : buty, skarpetki (właściwie to są getry), spodnie, rękawiczka, koszulka, marynarka i kapelusz. Kupione na e-bayu.
Awatar użytkownika
kamlox

Po otrzymaniu i obróbce filmu nadszedł czas na zaprezentowanie. Przenieśmy się jeszcze raz do Wrocławia na Dangerous Party :mj:
http://www.youtube.com/watch?v=6Mx_EHtl ... load_owner
Awatar użytkownika
Olekx

Super zatańczona choregrafia Smooth Criminal - Po prostu wyuczyłeś się jej idealnie. Bardzo lubię live SC, coza tym idzie bardzo sobie cenię jak ktoś inny ją tańczy. Szkoda, że nie miałeś dodatkowych dwóch osób, występ byłby na 6+ ;) Zastanawiało mnie to co zrobisz podczas skłonu antygrawitacyjnego - a tu proszę, ładnie zatańczona część live Smooth z trasy koncertowych Bad World Tour. Szacunek dla Ciebie, bo naprawdę mtusiałeś długo się uczyć, by tak idealnie to zatańczyć. Jedyny minus według mnie - za dużo obrotów... ale to tylko takie moje spostrzeżenie. Ale widać, że to lubisz i potrafisz - czekam na kolejne nagranie. ;)
Awatar użytkownika
kamlox

Dziękuje bardzo ;)
Prawdopodobnie kolejne nagranie to będzie Dangerous nad którym mocno teraz pracuje ;)
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

zatkało mnie, jestem pod wrażeniem :) :mj: Gratulacje, nauczyć się takiej choreografii wymagało pewnie dużo pracy i wysiłku. Szacun :>
PS Szkoda, że mnie na tej imprezie nie było, zorganizujcie coś bliżej, to wpadne :D
członek forum

Post autor: członek forum »

Bardzo zacny występ, kamloxie.
W rzeczy samej uświetniłeś pokazy podczas prywatki.
Rześkość i gibkość niezmącone chaosem - to cenne u młodych tancerzy.

Keep Michaeling! ;)
Awatar użytkownika
kamlox

Po rocznej przerwie czas znowu coś dodać od siebie...
Występ z okazji koncertu charytatywnego ;)

https://www.youtube.com/watch?v=IvnL4gCNXLg
Awatar użytkownika
Olekx

Miazga, naprawdę... Rewelacyjna perfekcyjność... każdy ruch świetnie dopracowany ;-) Miazga... zastanawiało mnie co zrobisz podczas skłonu anty grawitacyjnego... myślałem, że tutaj będzie skłon. Ale mimo wszystko się nie zawiodłem - nigdy nie widziałem jeszcze takiego perfekcyjnego wykonania Smooth Criminal przez fana. Jedynie co mi się nie podobało podczas tego występu, to publiczność. To jest właśnie dla mnie najważniejsze... Najlepiej, jak byś wystąpił przy publiczności, które otarły się o sztukę Michaela jeszcze w radiu... MTV. ;-)
ODPOWIEDZ