Faajnie, fajnie. ;) Ode mnie osobiste brawa, heh... bo naprawdę super to wykonałeś, tylko chyba żarówka Ci się przepaliła, bo cimno coś, heh. Ale brawo, brawo - działaj i tańcz, bo robisz to świetnie.
Cóż... kolejne filmy się kręcą ;)
A co do stroju to kupowałem full outfit w zestawie : buty, skarpetki (właściwie to są getry), spodnie, rękawiczka, koszulka, marynarka i kapelusz. Kupione na e-bayu.
Super zatańczona choregrafia Smooth Criminal - Po prostu wyuczyłeś się jej idealnie. Bardzo lubię live SC, coza tym idzie bardzo sobie cenię jak ktoś inny ją tańczy. Szkoda, że nie miałeś dodatkowych dwóch osób, występ byłby na 6+ ;) Zastanawiało mnie to co zrobisz podczas skłonu antygrawitacyjnego - a tu proszę, ładnie zatańczona część live Smooth z trasy koncertowych Bad World Tour. Szacunek dla Ciebie, bo naprawdę mtusiałeś długo się uczyć, by tak idealnie to zatańczyć. Jedyny minus według mnie - za dużo obrotów... ale to tylko takie moje spostrzeżenie. Ale widać, że to lubisz i potrafisz - czekam na kolejne nagranie. ;)
zatkało mnie, jestem pod wrażeniem :) Gratulacje, nauczyć się takiej choreografii wymagało pewnie dużo pracy i wysiłku. Szacun :>
PS Szkoda, że mnie na tej imprezie nie było, zorganizujcie coś bliżej, to wpadne :D
Bardzo zacny występ, kamloxie.
W rzeczy samej uświetniłeś pokazy podczas prywatki.
Rześkość i gibkość niezmącone chaosem - to cenne u młodych tancerzy.
Miazga, naprawdę... Rewelacyjna perfekcyjność... każdy ruch świetnie dopracowany Miazga... zastanawiało mnie co zrobisz podczas skłonu anty grawitacyjnego... myślałem, że tutaj będzie skłon. Ale mimo wszystko się nie zawiodłem - nigdy nie widziałem jeszcze takiego perfekcyjnego wykonania Smooth Criminal przez fana. Jedynie co mi się nie podobało podczas tego występu, to publiczność. To jest właśnie dla mnie najważniejsze... Najlepiej, jak byś wystąpił przy publiczności, które otarły się o sztukę Michaela jeszcze w radiu... MTV.