BAD 25 Spike Lee documentary

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale to dlatego, że się za bardzo ucieszyłem.
Pozostaje mi tylko pochylić głowę i jeszcze raz przepraszam.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Talitha

Post autor: Talitha »

@neta pisze:2 July...to chyba jest drugiego lipca.Cały miesiąc później.
Poczekamy jeszcze ten miesiąc ;-)
michael mckellar pisze:Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale to dlatego, że się za bardzo ucieszyłem.
To trochę i moja wina, bo limitowane łącze mi zwolniło, przez co nie mogła załadować się strona, na którą się powołałeś.
Zdałam się w tej sytuacji na Twoją relację. Nic się jednak nie stało :)

już i tak wszystkich wycałowałam z radości hihi
van der

Post autor: van der »

Kiedy możemy spodziewać się polskiego wydania, jeśli takowe w ogóle ma być?
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

To jest ex. na stronę michaeljackson.com, więc nigdy.
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

"For fans asking about the availability of the Bad25 documentary on DVD or Blu-ray - while there are no plans for a general retail release, the Estate did want to ensure that all fans had the opportunity to see the full-length theatrical version that debuted at the Venice Film Festival. To accomplish this, the Estate decided to make the physical DVD and Blu-ray of the full-length version available for purchase online for fans at MichaelJackson.com."

MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

Ogólnie film będzie dostępny tylko na stronie MichaelJackson.com
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
soulsation

Post autor: soulsation »

Szkoda ,że nie będzie dostępny w sklepach i z napisami ,bo część fanów nie zna dobrze angielskiego .Koszty wysyłki też pewnie będą nie małe ,no ale cóż ,lepsze to niż nic .Ważne ,że w końcu się oficjalnie ukaże.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
michael mckellar

Tam o napisach nic niema to może będą.
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Podobno, gdy zamówi się przez stronę michaeljackson.com i przesyłka będzie lecieć do nas z Ameryki, są duże szanse, że bedziemy musieli płacić jeszcze cło, które w wielu przypadkach jest bardzo wysokie. Wszystko zależy od celników itp. - może zdarzyć się, że nie będzie trzeba płacić tego przy odbiorze.

Miał ktoś kiedyś taki przypadek?
Obrazek
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Ja miałam kiedyś taki przypadek, że musiałam płacić przy odbiorze. Często zamawiam z Amazon.com i tam mają jednakowe cło na każdy produkt i płaci się za wysyłkę, ale mają też oddzielne procedury, gdzie np. za wartość przekraczającą 300 zł trzeba zapłacić dodatkowe cło przy odbiorze, bo inaczej celnicy zatrzymują paczkę. Wtedy przychodzi powiadomienie o wymaganiu dodatkowej zapłaty, wcześniej nic o tym nie wiadomo. Wydaje mi się, że każdy sklep ma osobne wymagania. W Amazonie to zależy od ceny, bo poniżej 300 zł nigdy nie płaciłam dodatkowego cła. Ale np. w cduniverse to zależy od wagi.
+ byłoby fajnie mieć ten dokument na DVD <3 Oglądałam po angielsku i bardzo mi się spodobał. Chociaż napisami nie pogardzę ;-)
Awatar użytkownika
michael mckellar

Zamawiał ktoś może?
Są polskie napisy?
Radziulek85

Post autor: Radziulek85 »

pelna oficjalna wersja DVD niestety bez polskich napisow

link
kaem-> link do ściągania usunięty
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

To w ogóle wyszło w PL? Nigdzie nie moge znalesc...
Awatar użytkownika
michael mckellar

MJ fan pisze:To w ogóle wyszło w PL? Nigdzie nie moge znalesc...
Można kupic tylko na stronie michaeljackson.com
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Mam do Was pytanie. Nie wiem czy umieszczam je w odpowiednim temacie, ale dotyczy zakupu tego dokumentu, więc chyba dobrze trafiłam...
Czy ktoś z Was zamawiał już w MJstore? Kiedy doda się produkty do koszyka, to podana cena jest już ceną z kosztami przesyłki i potencjalnym cłem za towar? Kupowałam wcześniej na amazonie, ale nigdy na oficjalnej stronie Michaela, więc nie wiem jak to jest.
No i po zapłaceniu przez PayPal nie trzeba już nic więcej robić tylko czekać na przesyłkę?
Awatar użytkownika
michael mckellar

Bad 25 Documentary dostępne na amazon.com
http://www.amazon.com/gp/product/B00FKY ... g=mjfan-20
ODPOWIEDZ