BAD 25 Spike Lee documentary
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale to dlatego, że się za bardzo ucieszyłem.
Pozostaje mi tylko pochylić głowę i jeszcze raz przepraszam.
Pozostaje mi tylko pochylić głowę i jeszcze raz przepraszam.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Poczekamy jeszcze ten miesiąc@neta pisze:2 July...to chyba jest drugiego lipca.Cały miesiąc później.
To trochę i moja wina, bo limitowane łącze mi zwolniło, przez co nie mogła załadować się strona, na którą się powołałeś.michael mckellar pisze:Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale to dlatego, że się za bardzo ucieszyłem.
Zdałam się w tej sytuacji na Twoją relację. Nic się jednak nie stało :)
już i tak wszystkich wycałowałam z radości hihi
- michael mckellar
"For fans asking about the availability of the Bad25 documentary on DVD or Blu-ray - while there are no plans for a general retail release, the Estate did want to ensure that all fans had the opportunity to see the full-length theatrical version that debuted at the Venice Film Festival. To accomplish this, the Estate decided to make the physical DVD and Blu-ray of the full-length version available for purchase online for fans at MichaelJackson.com."
MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™
Ogólnie film będzie dostępny tylko na stronie MichaelJackson.com
MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™
Ogólnie film będzie dostępny tylko na stronie MichaelJackson.com
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
-
Szkoda ,że nie będzie dostępny w sklepach i z napisami ,bo część fanów nie zna dobrze angielskiego .Koszty wysyłki też pewnie będą nie małe ,no ale cóż ,lepsze to niż nic .Ważne ,że w końcu się oficjalnie ukaże.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- michael mckellar
Podobno, gdy zamówi się przez stronę michaeljackson.com i przesyłka będzie lecieć do nas z Ameryki, są duże szanse, że bedziemy musieli płacić jeszcze cło, które w wielu przypadkach jest bardzo wysokie. Wszystko zależy od celników itp. - może zdarzyć się, że nie będzie trzeba płacić tego przy odbiorze.
Miał ktoś kiedyś taki przypadek?
Miał ktoś kiedyś taki przypadek?
Ja miałam kiedyś taki przypadek, że musiałam płacić przy odbiorze. Często zamawiam z Amazon.com i tam mają jednakowe cło na każdy produkt i płaci się za wysyłkę, ale mają też oddzielne procedury, gdzie np. za wartość przekraczającą 300 zł trzeba zapłacić dodatkowe cło przy odbiorze, bo inaczej celnicy zatrzymują paczkę. Wtedy przychodzi powiadomienie o wymaganiu dodatkowej zapłaty, wcześniej nic o tym nie wiadomo. Wydaje mi się, że każdy sklep ma osobne wymagania. W Amazonie to zależy od ceny, bo poniżej 300 zł nigdy nie płaciłam dodatkowego cła. Ale np. w cduniverse to zależy od wagi.
+ byłoby fajnie mieć ten dokument na DVD <3 Oglądałam po angielsku i bardzo mi się spodobał. Chociaż napisami nie pogardzę
+ byłoby fajnie mieć ten dokument na DVD <3 Oglądałam po angielsku i bardzo mi się spodobał. Chociaż napisami nie pogardzę
- michael mckellar
-
- michael mckellar
Można kupic tylko na stronie michaeljackson.comMJ fan pisze:To w ogóle wyszło w PL? Nigdzie nie moge znalesc...
Mam do Was pytanie. Nie wiem czy umieszczam je w odpowiednim temacie, ale dotyczy zakupu tego dokumentu, więc chyba dobrze trafiłam...
Czy ktoś z Was zamawiał już w MJstore? Kiedy doda się produkty do koszyka, to podana cena jest już ceną z kosztami przesyłki i potencjalnym cłem za towar? Kupowałam wcześniej na amazonie, ale nigdy na oficjalnej stronie Michaela, więc nie wiem jak to jest.
No i po zapłaceniu przez PayPal nie trzeba już nic więcej robić tylko czekać na przesyłkę?
Czy ktoś z Was zamawiał już w MJstore? Kiedy doda się produkty do koszyka, to podana cena jest już ceną z kosztami przesyłki i potencjalnym cłem za towar? Kupowałam wcześniej na amazonie, ale nigdy na oficjalnej stronie Michaela, więc nie wiem jak to jest.
No i po zapłaceniu przez PayPal nie trzeba już nic więcej robić tylko czekać na przesyłkę?
- michael mckellar
Bad 25 Documentary dostępne na amazon.com
http://www.amazon.com/gp/product/B00FKY ... g=mjfan-20
http://www.amazon.com/gp/product/B00FKY ... g=mjfan-20