Utwory które powinny zostać wydane jako singiel.

O Michaelu rozmowy luźne.

Utwory które powinny zostać wydane na singlu

Morphine
7
18%
Is it scary
3
8%
Tabloit Junkle
3
8%
Little Susie
2
5%
Speachlees
6
15%
Unbreakable/Heartbreaker
5
13%
Price of fame / Song Groove (a.k.abortion Papers
4
10%
We've Had Enough/Another Day
7
18%
On the line / For All Time
3
8%

Liczba głosów: 40

soulsation

Utwory które powinny zostać wydane jako singiel.

Post autor: soulsation »

Michael miał wiele świetnych utworów których nie wydał na singlu ,ani nawet nie wydał na płycie, nie zrobił klipu do nich.Wielu fanów jest zdziwionych ,że tak świetne piosenki nie zostały lepiej wypromowane ,które mogłby być hitami .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

To niesprawiedliwe,że można oddać tylko jeden głos :-(
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ogólnie ankieta jest tu zbędna...Z tego co pamiętam to jest pokrewny temat:
Niedoceniane piosenki Michaela.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Może lepiej byłoby zatytułować..Utwory Michaela z ambitnymi i poważnymi tekstami. ;-) ...a wcale nie miał ich aż tak wiele nenene

albo utwory na których brak było pomysłu na krótki film muzyczny?? choć do Unbreakable miał...spada zrzucony z dachu przez dwóch zbirów,na dole wstaje płonie i tańczy w ogniu...czy coś w ten deseń...ale straż pożarna LA się nie zgodziła :smiech:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
soulsation

Post autor: soulsation »

@neta pisze:Może lepiej byłoby zatytułować..Utwory Michaela z ambitnymi i poważnymi tekstami. ;-) ...a wcale nie miał ich aż tak wiele nenene

albo utwory na których brak było pomysłu na krótki film muzyczny?? choć do Unbreakable miał...spada zrzucony z dachu przez dwóch zbirów,na dole wstaje płonie i tańczy w ogniu...czy coś w ten deseń...ale straż pożarna LA się nie zgodziła :smiech:
Zakoczyłaś mnie z tym Unbreakable ...wiem,że był w planach teledysk,ale nie wiedziałem ,że taki miał być scenariusz.;p
Co do ambitnych tekstów,nie zgodzę się ,uważam że Michael miał ich wiele .Inni artyści przez całą karierę nawijają w tekstach tylko o miłości ,rozstaniu itp.a MJ?
min.
Can you feel it,WBSS,Man in the mirror,beat it ,Cry,We can change the world,Another part of me,man in the mirror,we are the world,Black or white,Heal the world ,will you be there,Jam,DS,Scream,TDCAU,Money,This time around ,history,earth song,childhood,little susie,stranger in moscow,morphine,the lot children,privacy,what more can i give,aborcion pepper,price of fame,leave my alone, Do you know where your children are,We've Had Enough,Shout,Keep the faith...
Na 11 solowych płyt,to chyba jest pokażna liczba ;p
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Zdecydowanie Speechless, jak dla mnie najlepsza ballada w wykonaniu Michaela poza Man In The Mirror.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
daria3891

Post autor: daria3891 »

michael mckellar pisze:Zdecydowanie Speechless, jak dla mnie najlepsza ballada w wykonaniu Michaela poza Man In The Mirror.
Zgadzam się, świetny kawałek.
cut that out!
ODPOWIEDZ