Utwory które powinny zostać wydane jako singiel.
-
Utwory które powinny zostać wydane jako singiel.
Michael miał wiele świetnych utworów których nie wydał na singlu ,ani nawet nie wydał na płycie, nie zrobił klipu do nich.Wielu fanów jest zdziwionych ,że tak świetne piosenki nie zostały lepiej wypromowane ,które mogłby być hitami .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
- Damianos60
Może lepiej byłoby zatytułować..Utwory Michaela z ambitnymi i poważnymi tekstami.
...a wcale nie miał ich aż tak wiele
albo utwory na których brak było pomysłu na krótki film muzyczny?? choć do Unbreakable miał...spada zrzucony z dachu przez dwóch zbirów,na dole wstaje płonie i tańczy w ogniu...czy coś w ten deseń...ale straż pożarna LA się nie zgodziła

albo utwory na których brak było pomysłu na krótki film muzyczny?? choć do Unbreakable miał...spada zrzucony z dachu przez dwóch zbirów,na dole wstaje płonie i tańczy w ogniu...czy coś w ten deseń...ale straż pożarna LA się nie zgodziła

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
-
Zakoczyłaś mnie z tym Unbreakable ...wiem,że był w planach teledysk,ale nie wiedziałem ,że taki miał być scenariusz.;p@neta pisze:Może lepiej byłoby zatytułować..Utwory Michaela z ambitnymi i poważnymi tekstami....a wcale nie miał ich aż tak wiele
![]()
Co do ambitnych tekstów,nie zgodzę się ,uważam że Michael miał ich wiele .Inni artyści przez całą karierę nawijają w tekstach tylko o miłości ,rozstaniu itp.a MJ?
min.
Can you feel it,WBSS,Man in the mirror,beat it ,Cry,We can change the world,Another part of me,man in the mirror,we are the world,Black or white,Heal the world ,will you be there,Jam,DS,Scream,TDCAU,Money,This time around ,history,earth song,childhood,little susie,stranger in moscow,morphine,the lot children,privacy,what more can i give,aborcion pepper,price of fame,leave my alone, Do you know where your children are,We've Had Enough,Shout,Keep the faith...
Na 11 solowych płyt,to chyba jest pokażna liczba ;p
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
- michael mckellar