Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
- lost children
Od dziś w radiowej Trójce, ok. 7:35 cykliczny program o Michaelu Jacksonie, autorstwa Piotra Metza.
więcej TU
Opinie nt. Michaela wśród słuchaczy Trójki na FB są entuzjastyczne:
więcej TU
Opinie nt. Michaela wśród słuchaczy Trójki na FB są entuzjastyczne:
Katarzyna Muskała Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Po Księciu przyszedł czas na Króla!
Mania Mania I teraz to ja będę się do pracy spóźniać...
Gabriela Joniec Ukochany Artysta w ukochanym Radiu..Czekałam na to. Dziękuję!!!
Mateusz Rusiniak Lepiej być nie mogło! Dziękuję!!!!!!!!
Hania Mikulska Tak,szansa bycia na czas w pracy zmalała do zera.... Król jest tylko jeden:)
Urszula Stankiewicz Dzisiejszy dzień nie mógł zacząć sie od czegoś lepszego niż Billie Jean - evergreen wchechczasów Wielkie dzięki
Marta Kubkowska-Rogala Dziękuję za miły początek dnia i to dłuższą chwilę
Maja Bablok ten kawałek z próby dziś rano był no.. cudownie się tego słuchało..
Ewa Helena Sadowska Ale bylo glosno dzisiaj rano u mnie w domu! Glosniki na maxa, Billie Jean i spiewy i tance z synem !!!:) zapowiadaja sie fantastyczne poranki!!:)
Karolina Dota Redaktor Łukawski zastanawiał się dzisiaj rano jakie miny mieli słuchacze, gdy dowiedzieli się o nowym cylku pana Piotra Metza... U mnie wystąpił wytrzeszcz oczu i niebagatelnie rozdziawiona buzia. A potem dzika radość z okrzykami: NARESZCIE!!
Magdalena Chałupka Świetny wybór! Dziękuję:) Słuchałam Michaela dawno temu, ale utwory znam na pamięć do dzisiaj.
Danuta Zabinska Michael był Wielki.Talent.Muzykalnośććććć.
Magdalena Nosal Uwielbiam te Pana cykle Panie Piotrze, szkoda że archiwum nie jest dostępne gdzieś on line, chętnie by się do tego wracało
Dawid Stube M.J. - KRÓL Popu jest tylko jeden. Geniusz z Nibylandii
Agata Adamczyk A czy ja mogę poprosić w końcu o Pearl Jam?? Bo obawiam się, że zaraz będzie Madonna, idąc logiką porannej wypowiedzi Pana prowadzącego... :/// Michela akceptuję i z chęcią sobie potańczę, ale "jak dziewicę" to nie wytrzymam.
Monika Otto A ja byłam przekonana, że chodzi o księcia ciemności Ozzy Osbourne! Ale Michael też może być Świetnie dzisiaj jechało się do pracy przy jego muzyce!
Krzysztof Masiewicz Król był jeden i nazywał się Elvis...
Justyna Viss Bardzo na to czekałam.
Marta Kuklinska a ja zgadłam że to będzie MJ zanim P. Piotr to wypowiedział dzisiaj rano
Łukasz Zaprawa był książę, teraz nareszcie jest król, to potem powinna być królowa, czyli madonna zapewne
Agnieszka Bilewska bardzo dobry wybór!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
dziś tj 25.06.2013 o godz.22.15 na super RTL ( satelita)
film:Moonwalker ( ktoś zna??
)
podobno można obejrzeć jeszcze tu:
a http://www.tv-kino.net/stream/live/de/superrtl.html
film:Moonwalker ( ktoś zna??
![Nenenene nenene](./images/smilies/nana.gif)
podobno można obejrzeć jeszcze tu:
a http://www.tv-kino.net/stream/live/de/superrtl.html
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
- lost children
Dzisiaj zaraz po 16.00 na TVN 24 mówili o procesie przeciwko AEG, a dokładnie, że Sąd dopuścił dowód z prywatnych filmów Michaela, m.in o tym jak Michael wypytywał swoje dzieci w Boże Narodzenie jaki dzisiaj jest dzień, dlaczego ten dzień jest taki ważny, kto jest ich rodziną, a także film jak Michael siedzi na podłodze z dziećmi i śpiewa piosenki. Były pokazywane te filmiki, ich fragmenty. Powiedzieli również, że wczoraj w procesie zeznawał Prince, który twierdził, że tato często po rozmowach z szefami AEG płakał, a także miał stwierdzić, że "oni go kiedyś zabiją".
Właśnie zobaczyłam, że jeden z tych filmików, dotyczący Bożego Narodzenia @neta umieściła dziś w dziele "Multimedia". Zobaczcie sobie na ten filmik, bo rzeczywiście jest ciekawy, Michael i dzieci uroczy.
Właśnie zobaczyłam, że jeden z tych filmików, dotyczący Bożego Narodzenia @neta umieściła dziś w dziele "Multimedia". Zobaczcie sobie na ten filmik, bo rzeczywiście jest ciekawy, Michael i dzieci uroczy.
![Obrazek](http://sphotos-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/s403x403/1186333_489358554487835_422702397_n.jpg)
Na Arte na 18 sierpnia 2013 godz 23.30: Pałac Groove: soul train Archiwum 8/8 Michael Jackson-Król Popu i gwiazdą ostatnich 30 lat, jest głównym gościem tego show.
http://www.tvtoday.de/programm/?format= ... E&offset=0
+ źródło Der 1. Österreichische Michael Jackson Fanclub
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
-
- michael mckellar
czwartek 29.08.2013 Top 10 Michael Jackson na stacji Viva Polska( program rozpoczyna się reguły ok. godz. 9.00)
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
-