Figury woskowe Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

fan

Post autor: fan »

Ktora figura jest z ery TII?
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Zadna. To chyba jakas pomylka. 1wsza to Jam z Dangerous Tour, druga maly Michael, a trzecia wyglada to Billie Jean z ery Dangerous/HIStory.
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

prawdopodobnie chodzi o trzecia lalke i analogie do wizerunku MJ, ktorego uzyto w promocji koncertow w O2 (ten na czerwonym tle). Ale to tez niezupelnie to samo, bo na tamtym plakacie byla jeszcze fedora. Szczerze mowiac nie widzialam wystawy na wlasne oczy, wiec nie wiem, czy postac z TII to urojenie organizatorow, czy autora artykulu :). No chyba, ze chodzi o ta figure - niespodzianke, ktora dopiero dostawia.
Obrazek
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

LilMonkey pisze:Zadna. To chyba jakas pomylka. 1wsza to Jam z Dangerous Tour, druga maly Michael, a trzecia wyglada to Billie Jean z ery Dangerous/HIStory.
trojka to raczej hybryda BJ z BOWem z teledysku:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

racja. Ale to chyba dokladnie to samo:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bWWd

Post autor: bWWd »

Na michaela miejscu kazalbym wszystkie glowy poscinac i dac komus innemu do wyrzezbienia bo chyba tylko jedna czy dwie figury wygladaja jak on, zapomnieliscie jeszcze o jednej
Obrazek
Obrazek
Obrazek
powinni wszystkie glowy robic z tego odlewu twarzy zrobionego podczas krecenia thrillera, tylko troche szczeke splaszczyc bo mial wtedy zeby wilkolaka zalozone:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Zdjęcia piękne, choć dziwnie mi się patrzy na takie same głowy. Wygląda jak kolekcja kata muzykanta.

Możesz proszę tylko zmniejszyć te większe, bo się ekran rozjeżdża? Jeśli mi się tak robi to podejrzewam, że innym też :] Dzięki z góry :)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

A co to za kolekcja jest?
Głowa BJ jak żywa.Autentyczny tak bardzo,że mam wrażenie,że zaraz mrugnie okiem.
Czy to można gdzieś zakupić?Bo nie są to lalki lecz same popiersia jak widzę.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
bWWd

Post autor: bWWd »

Mozna od niego kupic ale pewnie troche kosztuje, wlasnie gdy figura wyglada jak prawdziwa to juz zaczyna wygladac troche makabrycznie jak z horroru co jest bardzo dziwne, tak jakby byl zywy ale jednak nie.

http://godaiking.deviantart.com/gallery/

Obrazek
ODPOWIEDZ