DWT Buenos Aires 1993

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Super, dzięki bardzo! Świetne wykonania! ;) Najlepsze, że prawie wszystko bez playbacku ;)
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Michael Jackson Live in Buenos Aires 1993 Full Show wyciekło do internetu. Jednak w słabej jakości.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
matik7777

Post autor: matik7777 »

Może ktoś dać całość? Może być nawet słaba jakość.
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

http://www.youtube.com/watch?v=gMSJYbvY-2U
DWT Buenos Aires 1993 full show
Ostatnio zmieniony czw, 07 lis 2013, 18:29 przez 7LOVE, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Czemu nie ma TWYMMF?
Obrazek
7LOVE

Może dlatego że w 3 części DWT nie grali TWYMMF ani też Working Day and Night i Beat it

Bille Jean i WBSS w super jakości
http://www.youtube.com/watch?v=CChir2s_G-g
http://www.youtube.com/watch?v=jXlZRTTQMUU
jak wydadzą DVD to jestem pierwszy w kolejce:)
Awatar użytkownika
michael mckellar

Wątpię, że wydadzą DVD skoro całość jest już w internecie.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Fajny koncert, ale chyba już wtedy zaczynały się te problemy z głosem. Jak porównuję głos w WBSS w tym koncercie i w TII, to jest kolosalna różnica na plus dla TII. Też Billie Jean, w trasie Bad brzmiało lepiej. Brzmi to oczywiście lepiej niż na trasie History, ale jednak coś jest nie tak, niektóre fragmenty nie wychodzą tak jak powinny. Ale spokojniejsze piosenki brzmią tutaj super, tak samo jak taniec w tych dynamicznych.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
7LOVE

Czekam z niecierpliwością aż ten koncert też wycieknie w całości
http://www.youtube.com/watch?v=taCAi9dF1u0
Awatar użytkownika
michael mckellar

7LOVE pisze:Czekam z niecierpliwością aż ten koncert też wycieknie w całości
http://www.youtube.com/watch?v=taCAi9dF1u0

A może póki go nie ma w internecie to Estate wyda ten koncert na DVD. To, że nie wyciekł jeszcze do internetu to plus, bo tak jak w przypadku koncertu z BA skoro jest na yt to Estate raczej go nie wyda.
7LOVE

koncert skompletowany w dobrej jakości
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ludzie, ale po co to wszystko. Ja tam nie widzę, aby ten koncert był jakiś szczególny. Zamiast tego Estate powinno wydać jakiś nieopublikowany koncert z HIStory World Tour, a nie znowu DWT.
Obrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

marcinokor pisze:Ludzie, ale po co to wszystko. Ja tam nie widzę, aby ten koncert był jakiś szczególny. Zamiast tego Estate powinno wydać jakiś nieopublikowany koncert z HIStory World Tour, a nie znowu DWT.
To prawda... ale jednak zawsze więcej widzimy Michaela :D Mi tam odpowiada i pasuje, heh. ;-)
Awatar użytkownika
michael mckellar

W tym koncercie chodzi o atmosferę. Zwróć uwagę na uśmiechniętego Michaela podczas Heal The World czy She's out of my life w momencie kiedy na scenie jest fanka. Dla mnie ten jest lepszy niż koncert który mamy na dvd.
I nie zapominaj, że to był bardzo trudny czas dla Michaela a mimo wszystko był wspaniały, dał z siebie wszystko.
ODPOWIEDZ