HIStory Tour in Bucharest

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

15. Come Together/D.S. Download @ Megaupload [36,9 MB]

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrek

Awatar użytkownika
Piotrek

Awatar użytkownika
Piotrek

Awatar użytkownika
Piotrek

Awatar użytkownika
cicha

Re: HIStory Tour in Bucharest

Post autor: cicha »

Piotrek pisze:postanowilem cos wrzucic i padlo akurat na ten koncert. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam do sciagania
A może jakiś komentarz? :-)
Czy na tym koncercie (HIStory w Bukareszcie) MJ śpiewa choć trochę więcej na żywo niż np w Monachium?
Pytam, bo jeszcze nie słuchałam i nie widzałam koncertu HIStory z Bukaresztu.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Piotrek

Na zywo wykonane jest tylko Wanna Be Startin' Somethin', Motown Medley i I'll be There (w calosci), oraz fragmenty Billie Jean i Beat It, czyli praktycznie tak jak na kazdym koncercie HIStory.

Od Monachium głownie rozni sie lista piosenek np. Come Together i D.S. zamiast Blood on The Dancefloor oraz dodatkowo Off The Wall Medley i The Way You Make Me Feel.

Michael nosi tez kilka innych ubran niz na pozniejszych koncertach - czerwona kurtka podczas Thriller i ubranie z Come Together/D.S., ktore rowniez zostalo pozniej zastapione.
Awatar użytkownika
For-Example

:)

Post autor: For-Example »

Super Piotrku ze to udostepniles tu :) nie mam tego :)
Musze tylko po sciagnieciu calosci polaczyc sobie w jedna calosc :)
Awatar użytkownika
For-Example

?

Post autor: For-Example »

Brakuje Heal The World.. wlasnie zauwazylem..
jest wogole ?
piotr01

Post autor: piotr01 »

Piekny upload !!! Widze ze fajna jakosc!! Pewnie po kompresji(na pewno bo pliki maja po 20-50MB) ale widzialem tej jakosci ale o owiele wiekszej pojemnosci np: 200-300MB bo jakis duren przerobil to na vob-y albo mpeg !!! Chyba sciagne bo tamto to jest za wielkie a tu chyba zmieszcze na jednej plytce???( a nie! bo jest 18 kawalkow a skoro jeden ma srednio 40MB to nie wejdzie!! Szkoda. ale i tak sciagne! Dzieki bardzo! Ahaaa..mam pytanie: czy posiadasz moze w jeszcze lepszej jakosci ten koncert??? bo widzialem juz kilka ale tak jak pisalem...strasznie duze pliki !!! Moze masz nieskompresowane i w miare przyzwoita wielkosc??? dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.Czesc.
piotr01

Brakuje jeszcze "Intro" apropos brakujacych czesci!!!
piotr01

mam jeszcze pytanie do wszystkich! Dlaczego i jak moge zlikwidowac te wiadomosc co mi sie pojawia za kazdym razem na dole mojego posta cytuje:"..Szukam video z concerty na Bemowie!!!Cokolwiek!!! Pomocy !!! ". Mozna to wywalic??? bo juz wiem ze oprocz "heal the world i "The way you make me fell" nic innego nie ma!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

piotr01 pisze:mam jeszcze pytanie do wszystkich! Dlaczego i jak moge zlikwidowac te wiadomosc co mi sie pojawia za kazdym razem na dole mojego posta cytuje:"..Szukam video z concerty na Bemowie!!!Cokolwiek!!! Pomocy !!! ". Mozna to wywalic??? bo juz wiem ze oprocz "heal the world i "The way you make me fell" nic innego nie ma!
Bo w ustawieniach profilu Masz tak napisane w sygnaturce(podpis,stopka) skasuj tam i po kłopocie:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
piotr01

Dzieki Maro !!! Nie wiem czy tam sie dostane bo z tymi postami to zawsze jakies mam klopoty ale sprobuje!! Dzieki jeszcze raz!
baniakwls

Post autor: baniakwls »

http://mjvideo01.skyblog.com/2.html Tu macie cały koncert z bukaresztu an samej gorze łacznie z intrem i heal the world(aha Maro z tej strony polecam Tobie cisnac sobie okladki bo wiem ze gzdies atm prosiłęs ale nei moge tego teraz znalezc).pozdrawiam
"He is my passion..."
ODPOWIEDZ