HIStory Tour in Bucharest
Re: HIStory Tour in Bucharest
A może jakiś komentarz?Piotrek pisze:postanowilem cos wrzucic i padlo akurat na ten koncert. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam do sciagania

Czy na tym koncercie (HIStory w Bukareszcie) MJ śpiewa choć trochę więcej na żywo niż np w Monachium?
Pytam, bo jeszcze nie słuchałam i nie widzałam koncertu HIStory z Bukaresztu.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Na zywo wykonane jest tylko Wanna Be Startin' Somethin', Motown Medley i I'll be There (w calosci), oraz fragmenty Billie Jean i Beat It, czyli praktycznie tak jak na kazdym koncercie HIStory.
Od Monachium głownie rozni sie lista piosenek np. Come Together i D.S. zamiast Blood on The Dancefloor oraz dodatkowo Off The Wall Medley i The Way You Make Me Feel.
Michael nosi tez kilka innych ubran niz na pozniejszych koncertach - czerwona kurtka podczas Thriller i ubranie z Come Together/D.S., ktore rowniez zostalo pozniej zastapione.
Od Monachium głownie rozni sie lista piosenek np. Come Together i D.S. zamiast Blood on The Dancefloor oraz dodatkowo Off The Wall Medley i The Way You Make Me Feel.
Michael nosi tez kilka innych ubran niz na pozniejszych koncertach - czerwona kurtka podczas Thriller i ubranie z Come Together/D.S., ktore rowniez zostalo pozniej zastapione.
- For-Example
:)
Super Piotrku ze to udostepniles tu :) nie mam tego :)
Musze tylko po sciagnieciu calosci polaczyc sobie w jedna calosc :)
Musze tylko po sciagnieciu calosci polaczyc sobie w jedna calosc :)
- For-Example
?
Brakuje Heal The World.. wlasnie zauwazylem..
jest wogole ?
jest wogole ?
Piekny upload !!! Widze ze fajna jakosc!! Pewnie po kompresji(na pewno bo pliki maja po 20-50MB) ale widzialem tej jakosci ale o owiele wiekszej pojemnosci np: 200-300MB bo jakis duren przerobil to na vob-y albo mpeg !!! Chyba sciagne bo tamto to jest za wielkie a tu chyba zmieszcze na jednej plytce???( a nie! bo jest 18 kawalkow a skoro jeden ma srednio 40MB to nie wejdzie!! Szkoda. ale i tak sciagne! Dzieki bardzo! Ahaaa..mam pytanie: czy posiadasz moze w jeszcze lepszej jakosci ten koncert??? bo widzialem juz kilka ale tak jak pisalem...strasznie duze pliki !!! Moze masz nieskompresowane i w miare przyzwoita wielkosc??? dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.Czesc.
mam jeszcze pytanie do wszystkich! Dlaczego i jak moge zlikwidowac te wiadomosc co mi sie pojawia za kazdym razem na dole mojego posta cytuje:"..Szukam video z concerty na Bemowie!!!Cokolwiek!!! Pomocy !!! ". Mozna to wywalic??? bo juz wiem ze oprocz "heal the world i "The way you make me fell" nic innego nie ma!
Bo w ustawieniach profilu Masz tak napisane w sygnaturce(podpis,stopka) skasuj tam i po kłopocie:)piotr01 pisze:mam jeszcze pytanie do wszystkich! Dlaczego i jak moge zlikwidowac te wiadomosc co mi sie pojawia za kazdym razem na dole mojego posta cytuje:"..Szukam video z concerty na Bemowie!!!Cokolwiek!!! Pomocy !!! ". Mozna to wywalic??? bo juz wiem ze oprocz "heal the world i "The way you make me fell" nic innego nie ma!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
http://mjvideo01.skyblog.com/2.html Tu macie cały koncert z bukaresztu an samej gorze łacznie z intrem i heal the world(aha Maro z tej strony polecam Tobie cisnac sobie okladki bo wiem ze gzdies atm prosiłęs ale nei moge tego teraz znalezc).pozdrawiam
"He is my passion..."