HEAL THE WORLD - BUCHAREST 1996 ! POSZUKUJE !

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
For-Example

HEAL THE WORLD - BUCHAREST 1996 ! POSZUKUJE !

Post autor: For-Example »

MOGLBY KTOS RZUCIC LINK DO HEAL THE WORLD Z BUCHARESTU HISTORY TOUR :) BYLBYM STRASZNIE WDZIECZNY.. PIOTREK UDOSTEPNIL WSZYSTKIE OPROCZ TEGO JEDNEGO A CHCE ZLOZYC TO W JEDNA CALOSC :) Z GORY DZIEKI :)
piotr01

Post autor: piotr01 »

ok! zaraz wrzuce ten nieszczesny Heal the world na jakas stronke( moze byc megaupload albo yousendit ???) Tylko mozesz miec jeden problem!!! otoz ja mam w innym formacie (prawdopodobnie?) tzn. bitrate bedzie raczej inny i ilosc klatek na sekunde itp. Wiec mozesz nie skleic(dokleic ewentualnie czy jak tam zwal?) z reszta concertu!!! Nawet slynny VirualDub sobie z tym nie poradzi.!!! Choc mam fajnego uniwersalnego ktory nie zwraca uwagi na np: "frame video" Ok! wrzuce te HTW i sam zobaczysz.
piotr01

Cholera!!! 562 MB !!!!!!!!! Jeden kawalek tyle ma !!! Moj caly koncert ma prawie 8GB. Chyba bede musial go przekonwertowac bo tyle czasu na wgranie go to ja nie mam!!! Powinno zrobic sie o polowe mniej ale boje sie ze wtedy powstanie plik avi. i wtedy juz na 100% go nie polaczysz z innymi(te od Piotrka!) Te jego to tez MPG format wiec da sie polaczyc! Ok! sprobuje zmniejszyc ten plik ale zachowac w formacie MPG. ...cierpliwosci...albo niech Piotrek w koncu wrzuci ta jedna czesc i bedzie z glowy!
piotr01

Tak jak myslalem! Ustawilem w opcjach zeby mi przekonwertowal na MPEG a i tak zrobil avi !!! Chcesz w avi.??? Moge wrzucic? albo popros Piotrka. Wybor nalezy do ciebie.
piotr01

A tu daje tak dla zasady!!! O to ten link : http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... F579432272
Awatar użytkownika
zinata

Post autor: zinata »

ściągnij sobie eMule i napisz bucharest michael jackson. ok?
SMILE :-)
Awatar użytkownika
For-Example

pliz

Post autor: For-Example »

Hej.. Prosze jeszcze o ponowny Upload :

1.Intro
2.Heal The World

z Bucharestu 1996 HIStory Tour.

Pliz i dzieki z gory :)
baniakwls

Post autor: baniakwls »

http://mjvideo01.skyblog.com/2.html Prosze oto link do strony z której mozecie sciagac pelne wersje wydanych na zachodize DvD,mozna tez bez problemu sciagac okładeczki,w tym dizale an samej górze do sciagniecia z rapidshare bukareszt 1996.Zapraszam do sciagania
"He is my passion..."
ODPOWIEDZ