3T
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Oj, mają mają... uwielbiam ich za talent i normalność. Są tacy naturalni bez zbędnego szpanu, dlatego boję się, że już nie wypłyną. Dzisiaj trzeba być jak Lady GaGa... wtedy ktoś cię zauważy.Susie<3 pisze:Ostatnio o nich cicho, a chłopcy mają potencjał i talent.
Wydaje mi się że 2. Debiutancka "Brotherhood" z 1995r. i Identity z 2004r. Pierwsza płyta zapowiadała świetną karierę, a potem po cichutku drugi album. Wydaje mi się, że kłopoty Michaela z Sony odbiły się na chłopakach. Życzę im wszystkiego najlepszego...Susie<3 pisze:A ile płyt chłopcy wydali?
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Jest jeszcze niewydany album z 1997 roku, nazywany "The lost album". Zastanawiam się, czy to przeciekło już do internetu, bo nazwy piosenek są znane. Szukałam, ale nie mogłam znaleźć. Wie ktoś coś na ten temat?
Chłopcy mają duży potencjał, super muzykę, ale co do teledysków...mogliby sobie odpuścić. Nudy, nudy, nudy, zero tańca, uczucia nieodczuwalne.
Chłopcy mają duży potencjał, super muzykę, ale co do teledysków...mogliby sobie odpuścić. Nudy, nudy, nudy, zero tańca, uczucia nieodczuwalne.
Warto odnotowac jeszcze jeden (zagubiony) teledysk 3T do tanecznego numeru Stuck on You pochodzacego z albumu Identity.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Wow. Nieźle.
Słyszałam że Taryll robił solową karierę, ma parę własnych kawałków, nie wiem czy TJ czy TAJ też, może tak. Jestem ciekawa. Według mnie Taryll jest najbardziej podobny do MJ choć nie jest jego synem. Ale naprawdę.. Te oczy, brwi, policzki, broda, usta... Tylko loki i sobowtór MJ w zakresie wyglądu bo co do twórczości to mu i jego braciom brakuje (oczywiście chodzi o teledyski i ogólnie o to jaki MJ był wyjątkowy, oni to taki zwykły boys band.)...
Słyszałam że Taryll robił solową karierę, ma parę własnych kawałków, nie wiem czy TJ czy TAJ też, może tak. Jestem ciekawa. Według mnie Taryll jest najbardziej podobny do MJ choć nie jest jego synem. Ale naprawdę.. Te oczy, brwi, policzki, broda, usta... Tylko loki i sobowtór MJ w zakresie wyglądu bo co do twórczości to mu i jego braciom brakuje (oczywiście chodzi o teledyski i ogólnie o to jaki MJ był wyjątkowy, oni to taki zwykły boys band.)...
Be My Girl - Taryll JacksonTaryll Jackson - "Be My Girl"
The Jackson legacy continues as Taryll Jackson brings you the summer banger "Be My Girl." As a part of the talented Jackson family & a member of the 90's group 3T, Taryll steps out on his own with this melodic feel good tune. "Be My Girl" is the 3rd release from Hasan's Adidas project. With over 48,000 downloads be sure to get yours now!!
Temat "wywołany" oskarżeniami Wade'a Robsona - Taj Jackson przyznał, że był ofiarą molestowania. I od razu zaznaczam, że nie przez Michaela!
MJ przekazał Dee Dee artykuł o molestowaniu seksualnym dzieci przez członków ich rodzin. Dołączył do niego karteczkę, o której po raz pierwszy usłyszeliśmy w związku z oskarżeniem Arvizów (m.in. o tym tutaj)

DeeDee, proszę przeczytaj ten artykuł o molestowaniu dzieci i proszę przeczytaj go Tajowi, TJowi i Taryllowi. Mówi on o tym, że nawet wśród krewnych mogą być osoby molestujące; a nawet wujowie i ciotki mogą molestować swoich bratanków i bratanice. Proszę, przeczytaj ten tekst.
W związku z oskarżeniami Wade’a Robsona, Taj napisał dziś na twitterze:
MJ przekazał Dee Dee artykuł o molestowaniu seksualnym dzieci przez członków ich rodzin. Dołączył do niego karteczkę, o której po raz pierwszy usłyszeliśmy w związku z oskarżeniem Arvizów (m.in. o tym tutaj)

DeeDee, proszę przeczytaj ten artykuł o molestowaniu dzieci i proszę przeczytaj go Tajowi, TJowi i Taryllowi. Mówi on o tym, że nawet wśród krewnych mogą być osoby molestujące; a nawet wujowie i ciotki mogą molestować swoich bratanków i bratanice. Proszę, przeczytaj ten tekst.
W związku z oskarżeniami Wade’a Robsona, Taj napisał dziś na twitterze:

Taj Jackson pisze:Nie będę cicho siedział i pozwalał rozpowiadać kłamstwa na temat mojego wujka. KROPKA.
Piszę te słowa wiedząc, że kiedy nacisnę „wyślij” moje życie już nigdy nie będzie takie samo.
Byłem ofiarą molestowania.
Przez mojego wuja ze strony mamy, kiedy byłem dzieckiem.
Wujek (Michael ) był dla mnie i dla mojej mamy wsparciem.
Napisał do niej list, który wielu z was już widziało, ale nie wiedzieliście czego dotyczy.
Wiem, że Wade kłamie. Wiem, bo JA przez to przeszedłem. Wciąż trzęsą mi się ręce.
Nie zapominajcie, że mieszkałem w Nevelandzie, kiedy Wade zeznawał podczas procesu przeciwko wujkowi. Razem z nim i jego rodziną jadłem kolacje. Nie pozwolę im splamić dziedzictwa mojego wujka.
Nie chcę iść do telewizji. Nie chcę uwagi opinii publicznej. Chcę prawdy.
Zawsze powtarzałem wujkowi Michaelowi, że wskoczę dla niego w ogień. Dziś myślę tak samo.
Nienawidzę tego, że Wade zmusił mnie do wyznania tego w taki sposób.
Ale ponieważ wujka Michaela już tu nie ma i nie może sam siebie bronić, ja będę (go bronił).
3T on tour
za Jacksonsource
3T on a detour
Published on Saturday, 26 October 2013 09:37
Taj, Taryll and TJ are working hard on new music and on getting the ball rolling again for 3T. The guys will visit the UK in November, according to tweets from Taj and he also shared a new 3T picture! Check out 3t.com and get ready for their comeback!
3T on a detour
Published on Saturday, 26 October 2013 09:37
Taj, Taryll and TJ are working hard on new music and on getting the ball rolling again for 3T. The guys will visit the UK in November, according to tweets from Taj and he also shared a new 3T picture! Check out 3t.com and get ready for their comeback!
3T on tour
Za jacksonsource
Taj, Taryll and TJ are currently in the UK and Taryll Mania reports that, according to 3T's management, the brothers are preparing to hit the stage and perform at a charity event "Convidere L'Amore" (Sharing Love) with the following dates and cities:
Dec 5th - Rome, Auditorium Del Seraphicum
Dec 6th - Milan, Auditorium Pime Di Via Mose
Dec 7th - Torino, CCollegio San Giuseppe
Dec 8th - Verona, Teatro Don Calabria
The events will raise money for "Convidere L'Amore", a charity that benefits abandoned children in Kenya. For more info visit http://www.facebook.com/sharinglove.
No uwaga na facebooka mnie się pojawił jakiś Wietnamski sfastykowaty potworek no ale taryllmania jest ciekawszą stroną http://taryllmania.webs.com/
Taj, Taryll and TJ are currently in the UK and Taryll Mania reports that, according to 3T's management, the brothers are preparing to hit the stage and perform at a charity event "Convidere L'Amore" (Sharing Love) with the following dates and cities:
Dec 5th - Rome, Auditorium Del Seraphicum
Dec 6th - Milan, Auditorium Pime Di Via Mose
Dec 7th - Torino, CCollegio San Giuseppe
Dec 8th - Verona, Teatro Don Calabria
The events will raise money for "Convidere L'Amore", a charity that benefits abandoned children in Kenya. For more info visit http://www.facebook.com/sharinglove.
No uwaga na facebooka mnie się pojawił jakiś Wietnamski sfastykowaty potworek no ale taryllmania jest ciekawszą stroną http://taryllmania.webs.com/