http://www.youtube.com/watch?v=ab66vmxtuFw
Enjoy

Edit: Proszę o nie wrzucanie na forum linków z których można pobrać utwór, swój usunąłem ponieważ dostałem e-maila z taką prośbą.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Na razie utwór nie został zablokowany. Myślę, że Sony przymknęło oko na taki numer żeby wzbudzić zainteresowanie nadchodzącym albumem.Czemu nowe piosenki muszą wyciekać żebyśmy mogli je usłyszeć, to estate i sony powinno je wdawać.
Tylko żeby się nie okazało, że przed premierą albumu będziemy znali wszystkie piosenki.marcinokor pisze:Na razie utwór nie został zablokowany. Myślę, że Sony przymknęło oko na taki numer żeby wzbudzić zainteresowanie nadchodzącym albumem.
Tylko, że za wyciek odpowiedzialny jest fan, a nie wytwórnia. Wiem, że kontrolowane wycieki to ostatnia praktyka wytwórni muzycznych, ale nie wiem czy to dobrze. Tym bardziej, że Epic ma problemy finansowe i nawet L.A. Reid sobie z nimi nie radzi. Dlatego myślę, że do premiery albumu na pewno wycieknie co najmniej jeszcze jedna piosenka, bo jakiś fan nie wytrzyma.marcinokor pisze:Tak, ale sądzę, że Sony nie pozwoli wyciec żadnej innej piosence wyciec do wydania albumu, a jeśli nawet to będzie to od razu będzie to blokowane. A Place With No Name to zwyczajny zabieg promocyjny, który ma przysporzyć wytwórni większej ilości nabywców płyty oraz singli.