News 23.11.2005/Prośba MJa o pieniądze nagrana na sekretarce

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

MJowitek pisze:Schaffel został zwolniony przez MJa jakiś zcas temu, to nie mógł w akcie zemsty wtedy się z tym pojawić? Trzymał kasetę dwa lata? Gdzie tu sens? Gdzie logika? Ja rozumiem nawet, że ludzie są żli, chciwi, mściwi i w ogóle be. Okay. Ale żeby z takim poślizgiem?
no wiesz, dobry strateg wie kiedy uderzyć. A może przez dwa lata żył nadzieją że MJ polubownie mu odda zaległe pieniądze. Wcale nie jest to takie absurdalne według mnie.

P.S.
Przerażające są te newsy, obojętnie czy prawdziwe czy nieprawdziwe ale są przerażające.
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

THRILLER pisze:Jasne, Michael siedzi w diabelskim młynie i oznajmia światu "Hej, jestem bankrutem!!, I Love You". Nie zdążył by skończyć zdania a już by wszyscy spierdolili od niego, łącznie z gościem który jest odpowiedzialny za zatrzymanie diabelskiego młyna. I co? i by musiał się tak kręcić do usranej śmierci.
W pelni sie z toba zgadzam :d nawet jezeli Michael ma jakies problemy finansowe to podejrzewam ze niesa one wcale jakies gigantyczne wkoncu w Bahrajnie czyms musi placic za wizyty w sklepach i takie tam :P
Obrazek
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

ma ktoś to nagranie ??
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Słuchajcie, jeśli MJ ma jakieś problemy finansowe, to ja mu bardzo współczuję, ale tak naprawdę to najważniejsza jest jedna kwestia: czy przeszkodzą one mu w nagraniu nowej płyty. Jeśli nie, to wspaniale, jeśli tak, to wszyscy mamy przechlapane... Możemy na pewno zrobić jedną rzecz: wszyscy jak jeden mąż kupić nową płytę. Bez przegrywania (skandal!!!). Jeśli wszyscy fani to zrobią, Michael będzie miał kasę, a my frajdę. (Nie dla każdego, niestety, jest oczywiste, że słuchanie muzyki swojego mistrza z przegranej płyty, to zwyczajne go okradanie z uczciwie zarabionych pieniędzy.)
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

kojanik pisze:ma ktoś to nagranie ??
Michael przy telefonie.
http://rapidshare.de/files/32956840/CallMeMarc.mp3.html
ODPOWIEDZ