Kingoosia: Witajcie MJki!!!
- Kingoosia
Kingoosia: Witajcie MJki!!!
Było, ale się zmyło
.
.
Ostatnio zmieniony pn, 10 gru 2007, 20:50 przez Kingoosia, łącznie zmieniany 2 razy.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
- Michael_fan
Re: Kingoosia: Witajcie MJki!!!
Witam serdecznie na MJPT, mam nadzieję, że Ci się spodoba. Przeczytałam Twojego posta i poczułam się, jakbym czytała o samej sobie!
U mnie nie ma plakatów, bo nie mam pojęcia, gdzie mogę je kupić, ale cały czas poszukuję. Liczę na radę
O moonwaku co prawda słyszałam, znałam go z Epoki Lodowcowej (był nieco nieudolny, ale mniejsza o to).
Hahaha. Jak wujek spytał, czy chodzi o pana pedofilka, mało się na niego nie rzuciłam z pięściami...a moje opisy na gg dotyczą zazwyczaj jednego tematu.

Także jeszcze raz serdecznie witam i mam nadzieję, że znajdziesz ludzi, z którymi będziesz mogła pogadać o Michaelu i nie będą na Ciebie patrzyli jak na wariatkę. Ja już znalazłam sobie na tym forum kumpelę i Tobie życzę tego samego!
Mi odpaliło na początku lipca.Kingoosia pisze:
Moja przygoda z Michaelem zaczęła się dopiero w kwietniu tego roku (2006).
W Internecie widziałam "Thriller".Widziałam kiedyś w telewizji fragment koncertu, na którym Michael śpiewa "Will You Be There".
Skądś to znam...Strasznie mi się spodobała ta piosenka i do tej pory jest to jedna z moich ulubionych.
Jak tata słyszy o Michaelu, dostaje apopleksji, koledzy ataku śmiechu.Z czasem zaczęłam się coraz bardziej interesować muzyką Michaela, a także jego osobą. Odbiło mi do tego stopnia, że wszyscy moi znajomi zaczęli się martwić o moją psychikę.
Teraz ćwiczę moonwalk in square i sidewalk :DObecnie w moim pokoju wiszą 23 plakaty MJ :) . Aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze pół roku temu nie miałam pojęcia, co to jest "Thriller" albo Moonwalk.
U mnie nie ma plakatów, bo nie mam pojęcia, gdzie mogę je kupić, ale cały czas poszukuję. Liczę na radę

Przekonałam się jak to jest naprawdę z ekscentrycznościami Michaela i kompletnie oszalałam na jego punkcie. Wszyscy moi znajomi są skazani na długogodzinne wykłady o Michaelu, a ci którzy coś do niego mają dostają w pysk.
Hahaha. Jak wujek spytał, czy chodzi o pana pedofilka, mało się na niego nie rzuciłam z pięściami...a moje opisy na gg dotyczą zazwyczaj jednego tematu.
Ostatnio zauważyłam, że mama średnio co 5 minut nuci sobie "They don't care about us"Swoją pasją zaraziłam rodziców. Moja mama jak usłyszy, że z mojego pokoju w środku nocy dobiega na cały regulator włączone np. "On The Line", zamiast mnie ochrzaniać, zaczyna tańczyć i prosić o więcej :P .
Mój 6-letni braciszek nie ma ze mną lekko, ale z chęcią obserwuje, jak próbuję nauczyć się układów i śmieje się, kiedy z wrzaskiem i tupaniem podbiegam do kompa, żeby cofnąćMój tata na urodziny, imieniny i wszystko inne kupuje mi tylko płyty MJ, a 3letniego brata wreszcie nauczyłam mówić "Michael Jackson" i kilku jego kroków tanecznych :) .

Tu takich ludzi z pewnością znajdziesz!Już na wstępie zostałam znienawidzona za uwielbienie do Michaela. Takie moje szczęście, że nigdy nie mogę trafić na fajnych ludzi.
Tu niestety muszę się z tobą zgodzić. To jest to, co kilkakrotnie mówiłam tu na forum, ludki z naszego pokolenia kojarzą Króla popu z odpadającym nosem i pedofilią... Przykre, ale niestety prawdziwe.Prawda jest taka, że wiele ludzi z mojego pokolenia nie potrafi się nawet przyznać, że podoba im się muzyka Michaela.

Także jeszcze raz serdecznie witam i mam nadzieję, że znajdziesz ludzi, z którymi będziesz mogła pogadać o Michaelu i nie będą na Ciebie patrzyli jak na wariatkę. Ja już znalazłam sobie na tym forum kumpelę i Tobie życzę tego samego!

Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
- Stanisław Leon Kazberuk
Ho,ho,ho! Widzę, że coraz więcej tutaj osobników od niedawna interesujących się twórczością artysty! Szczerze mówiąc ja również nie wyobrażam sobie, by nie wiedzieć "co to Thriller"- to przecież klasyka muzyki rozrywkowej (mam na myśli r'n'b)- ale w końcu każdy jakoś swoją, nazwijmy to, fascynację muzi zacząć! Widzisz, Kingoosiu, jesteś ode mnie o rok starsza, a mimo to dopiero zaczynasz odkrywać wielowątkową twórczość i działalność Michaela Jacksona- z listu wnioskuję, że jeszcze "do czynienia" z pozostałą częścią familii nie miałaś? Ja interesuję się nim od sześciu lat. Na forum przebywają ludzie szanujący i kochający jego twórczość od 14 lat. Są i tacy, którzy interesują się od lipca! To miłe, że jego twórczość przyciąga do siebie ludzi w różnym wieku, znaczy to chyba jedno: muzyka jest ponadczasowa! Chodzi mi tu też o to, że jednak nie ma to jak być fanatykiem M.J. od paru dobrych lat- to strasznie ciekawe: ja od 6-ciu lat wciąż poznaję i odkrywam w Michaelu nowe rzeczy (choć już niesety coraz mniej nowych rzeczy- wszystko już prawie poznałem- a przed Tobą dopiero początek! Powodzenia w poznawaniu i miłego "pobytu" na tym Forum!
Hello!! Twoja historia troszke przypomina moją...
Tyle, że ja Michaelem interesuje sie juz 14 lat. Natomiast ja również nie moge na trafić na fajnych ludzi. Czesto słysze tekst :"Ten song jest nawet spooko, ale MJ to...." Normalnie aż mnie ponosi...... Podejrzewam, że część osób z mojej klasy mnie nie lubi z powodu MJ ale mnie to nie przeszkadza. Kiedys usłyszałam od jednej dziewczyny ode mnie z klasy; "Nata, nie przejmuj sie tym co inni o tym myślą. Mniej to gdzieś. To jest Twoja sprawa kogo słuchasz. Mnie to nie przeszkadza...I pamietaj nie zmieniaj upodobań pod naciskiem innych. Nie warto. Ja może i nie przepadam za MJ ale Ty sie nie zmieniaj bo to w Tobie jest fajne." Te słowa utkwiły mi w pamięci... Szczerze to większość z klasy twierdzi, że jestem po.... na punkcie MJ. Ale to już szczegół. Ja również mam podobne marzenia związane z Michaelem... Jeszcze troche brakuje mi do 18 lat, ale juz zbieram kase na małą eskapade....
Ojej....ALe sie rozpisałam...Troche wykroczyłam poza temat....
Sorry...
Raz jeszcze WITAM CIĘ serdecznie na MJPT i życzę spełnienia marzeń i miłego postowania.

Ojej....ALe sie rozpisałam...Troche wykroczyłam poza temat....

Sorry...

Witam serdzecznie!!
Czytając Twojego posta uswiadomiłam sobie kim naprawde jest Michael!Dotej pory lubilam tylko jego muzyke,nie interesowal mnie zbytnio..a na to forum trafilam przez przypadek...teraz dziekuje temu przypadkowi
i zamierzam poglebiac swa wiedze o MJ,mam cichą nadzieje ze mi pomozecie 
Pozdrowionka
Czytając Twojego posta uswiadomiłam sobie kim naprawde jest Michael!Dotej pory lubilam tylko jego muzyke,nie interesowal mnie zbytnio..a na to forum trafilam przez przypadek...teraz dziekuje temu przypadkowi

Pozdrowionka

Witam serdecznie!
Jak mio słyszeć takie słowa
Fajnie, że jest nas coraz więcej... w sumie.. to tak sobie mysle... że to forum jest świetne bo.... Kurde... Ja tu znalazam odpowiedzi na tyle pytań... Tak super sie z wami wszystkimi gada, że to jest przegięcie!!
Jak mio słyszeć takie słowa

Fajnie, że jest nas coraz więcej... w sumie.. to tak sobie mysle... że to forum jest świetne bo.... Kurde... Ja tu znalazam odpowiedzi na tyle pytań... Tak super sie z wami wszystkimi gada, że to jest przegięcie!!

'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- Kingoosia
Wow, Lika, przypomniało Ci sięLika pisze:Witam Cię serdecznie na 4um Kingoosiu

Ostatnio zmieniony pn, 10 gru 2007, 21:16 przez Kingoosia, łącznie zmieniany 1 raz.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
Kingoosia pisze:Wow, Lika, przypomniało ci się :PLika pisze:Witam Cię serdecznie na 4um Kingoosiu
Nom taak

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson