Najlepszy krótki film muzyczny (komentarze)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Najlepszy krótki film muzyczny (komentarze)

Post autor: Sephiroth820 »

W okresie od 3 listopada 2012 do 8 marca 2014(!) polscy fani Michaela Jacksona w temacie Najsłabsze Ogniwo wybierali Najlepszy krótki film muzyczny .

Kolejność na podium prezentuje się następująco:
3.Bad
Obrazek
2.Thriller
Obrazek
1.Smooth Criminal
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Nie byłem w stanie zagłosować na Thrillera. Po prostu to jest jakby zagłosować, żeby Biblia była na gorszym miejscu niż Koran (mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem tym porównaniem, sorry ateiści i potencjalni muzułmanie). Pomimo to cieszę się, że Smooth Criminal wygrał, bo uważam, że powinien.
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

NO i jest jak trzeba....a że długo troszkę??? :smiech: przecież to nie taka prosta sprawa wybrać wśród takich perełek nenene . Fani musieli się zastanowić.
Ufff udało się skończyć niekończącą się edycję NO. :mj:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Ja bym zamiast Thrillera jednak wolał Ghosta, bo choć nieco wtórny, to jednak znacznie bardziej mi się podoba. Ale wybór ogólnie chyba dobry.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Jael

Post autor: Jael »

Cieszę się, że jednak Thiller nie zajął pierwszego miejsca. Wszystko tylko nie duchy!
SC króluje i bardzo dobrze! ;)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

I jest idealnie! ;-) Smooth Criminal ma swoją moc... hah ^^ Choć Thriller też niczego sobie. xd
ODPOWIEDZ