Powiem szczerze, że czasem bardziej doceniam te mniej znane piosenki mimo pełnego uwielbienia wielkich hitów

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Masz u mnie browara za tę wiadomość! <3333yourlovelystar wrote:Keep the faith - uwielbiam! Podnosi mnie na duchu i przypomina, że trzeba uwierzyć w siebie, żeby coś osiągnąć. Poza tym lubię jej rytm.
Powiem szczerze, że czasem bardziej doceniam te mniej znane piosenki mimo pełnego uwielbienia wielkich hitówMagia w piosence!
King. wrote:Masz u mnie browara za tę wiadomość
Tak, to prawda, że piosenka jest nieco przerażająca, ale myślę, że gdyby nie Rod Serling, nie byłoby tego efektu.marcinokor wrote:Najmniej doceniona piosenka z Invincible - Threatened - Straszniejsza od Thrillera i to tak bardzo, że bałbym się słuchać jej po ciemku będąc sam.
Captain_EO1985 Whay You Wanna Trip On Me zdecydowanie ten utwór mógłby osiagnąć duży sukces.Captain_Eo1958 wrote:Moim zdaniem nie było widoklipów do fajnych piosenek, które tez mogłyby osiagnąc duzy sukces np: PYT, The Girl Is Mine, Baby Be Mine, Girlfriend, Human Nature, Get On The Floor, Why You Wanna Trip On Me, Tabloid Junkie, This Time Around, 2 Bad i wiele utworów z Inwincible. Chciałbym,zeby do piosenek nakrecono wideoklipy!
Captain_Eo1958