Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

"Love Never Felt So Good" można juz pobrać z rosyjskiego iTunes jeśli złożyło się preorder.
http://oi61.tinypic.com/2hgfj0x.jpg
Gosia17

Post autor: Gosia17 »

Wie ktos czy ten kanal - NBC mozna gdzies na zywo w internecie zobaczyc ?? I jak to jest z tym ich czasem ? O ktorej godzinie naszego cczasu bedzie ten program na NBC ?
*Nie komentujemy w "faktach"/Seph
imayshi

Post autor: imayshi »

Nie podzielam euforii a jestem wręcz zawiedziony, że prawdopodobnie nasłabszy utwór będzie pilotował płytę.
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Wstrzymajcie się z oceną do momentu aż usłyszycie nową wersję utworu, fani którzy słyszeli cały album twierdzą że jest to jedna z najlepszych piosenek na płycie ;-).

Ja również nie byłem zadowolony z tego że ten utwór znajdzie się na albumie, ale po przeczytaniu tych wszystkich relacji z imprez Sony postanowiłem poczekać cierpliwie na premierę.
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Nigdy nie słyszałem więc poczekam na premierę.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Co?! Słaby utwór?! Chyba nie słuchaliście go uważnie. Owszem wiadomo, że Michaela stać było na więcej, ale to wcale nie oznacza, że jest to słaba piosenka. Jest to jedna z najlepszych piosenek o miłości jakie stworzył MJ. A wersja odnowiona ma być wspaniała. Podobno jest zaaranżowana w stylu Off The Wall, ale jednocześnie odpowiednio unowocześniona. Przypomina trochę Get Lucky Daft Punk albo Treasure Bruno Marsa. Pomyślcie te utwory to i tak hity, a teraz wyobraźcie sobie jak to będzie wyglądało w stylu Króla Popu. Fani którzy byli na słuchaniu twierdzą, że będzie to na pewno hit tego lata i jak na pierwszy singiel przystało dobrze wypromuje album.
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

To nie jest styl Króla Popu, lecz styl dzisiejszych hitów/trendów i tego, kto wykonał miks.
GoodnessMJ

Post autor: GoodnessMJ »

Niestety nigdy się nie dowiemy jaki styl prezentowałby w 2014 Michael. Myślę, że logiczne jest, że single będą pochodziły z płyty pierwszej, dlatego dla pocieszenia dla nas jest płyta druga z demami.

Co do LNFSG to wokal ma fajny potencjał i przy odpowiedniej aranżacji może wyjść fajny kawałek, który będzie przebojem w stacjach radiowych. Jednak fajnie jest słyszeć i widzieć jak nazwisko "Michael Jackson" znajduję się na szczycie listy 5 lat po jego śmierci, nawet jak jest to tylko wokal i jego myśl zaaranżowana przez dzisiejszych producentów.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Bonustrack z wersji deluxe to LNFSG w duecie z JT. (według MJJLegacy) :mj: :happy:
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
GoodnessMJ

Obrazek
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

A tu kolejna informacja na temat premiery singla LNFSG ;-)

http://www.damienshields.com/love-never ... ment-12443
GoodnessMJ

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw, 01 maja 2014, 21:48 przez GoodnessMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Nie jest to "Lovin' You", tylko Juicy - Sugar Free
GoodnessMJ

Faktycznie, teraz dopiero na forach pojawiają się info o tym. Sorki nie znałem tej piosenki, a tym bardziej Loving You :)
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Premiera singla Love Never Felt So Good na imprezie Michael iHeartRadio Music Awards.

Michael Jackson - (Usher) Love Never Felt So Good - iHeartRadio Music Awards

http://www.dailymotion.com/video/x1sj6i ... ?start=126
Obrazek
ODPOWIEDZ