Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

marcinokor

Post by marcinokor »

Wersja solo wróciła na kanał Vevo i to z dość dziwnym opisem.
Music video by Michael Jackson performing Love Never Felt So Good. (C) 2014 MJJ Productions, Inc.
A wciąż jest tylko samo audio.
Image
Gosia17

Post by Gosia17 »

tez sluchalam dzis po pierwszej Beaty Pawlikowskiej, i az mi malo serce nie wyskoczylo jak uslszalam ten nowy utwor z nowej plyty. Az musialam jej napisac podziekowanie na FB. Tak z tej radosci, spontanicznie, a co tam ...
Moze inne stacje tez dzis zaczna to grac?
imayshi

Post by imayshi »

Sephiroth820 wrote:@imayashi
Nie ma to jak oceniać utwór "Xscape" po 5 sekundowym snippecie, brawo...
A potrzeba więcej? Przecież słychać jakieś disko, w tle.
W teaserze brzmiało to ciężko i poprawnie. Byłem pewny, że tego nie da się zepsuć (choć sam utwór wybitny nie jest)

Sephiroth820 wrote: Materiału mają mnóstwo, na album wybrali ponad 20 utworów, przygotowali 14 z czego wyselekcjonowali 8 piosenek na album.
Idąc tym tropem: to czemu nie 6?
Widocznie reszta materiału jest bardzo słaba albo chcą wydać kolejny "longplay" za jakiś czas.

W takiej sytuacji - mini albumu - przyzwoite by było, by te dema były na podstawowej wersji. Czyż nie?
Jakoś nie widzę pędzących do sklepu "zwykłych słuchaczy" po 30 minutową płytę.

red_fork wrote: To nie słuchaj, nie kupuj albumu, przestań uprawiać czarnowidztwo i daj się pozostałym fanom cieszyć nową płytą.
Nie daje się cieszyć? Ciesz się.
Mam po prostu inne zdanie.
Gosia17

Post by Gosia17 »

Dla tych co sa tacy zgorszeni, ze tylko 8 utworow..... Coldplay wydaje 16 maja tez nowy album, i ma byc na nim 9 utworow.
I jakos nikomu to nie przeszkadza, album juz jest na szczytach wszedzie.
Ja wole te 8 swietnych utworow MJ niz z 20 takich np. "niby" gwiazd jak Rihanna czy Bieber.
marcinokor

Post by marcinokor »

imayshi masz pretensję do Sony, że wydaje tylko 8 piosenek, ale już nie masz, że cztery lata temu wydało utwory, których nie śpiewa Michael? Ogarnij się człowieku. Mnie też się nie podoba sekcja instrumentów dętych w Xscape, ale to nie znaczy, że to jest disco, a już na pewno, że jest słabe. W Thrillerze też masz trąbki i to też jest utwór disco? Poza tym odkąd muzyka jest moją pasją, nauczyłem się, że jeśli już ocenia się jakąś piosenkę to najpierw trzeba wysłuchać ją do końca (czasem mi się nie chce, przyznaję, ale wtedy nie oceniam). To tak jakbyś mówił, że film jest słaby po pierwszej scenie.
Image
m-m1kea

Post by m-m1kea »

Serio? Jaracie się 8 najprawdopodobniej przeprodukowanymi utworami, a demami nie? Ja tylko i wyłącznie czekam na drugą część tej płyty, w takiej formie jakiej zostawił je Michael. Na przykład - A Place With No Name; bez szumu, z czystym wokalem. To jest to! Chciałbym kiedyś dostać w takiej formie utwory z Michael, które nie są od Cascio.
Image
Xander

Post by Xander »

Słuchajcie o północy 5 maja (czyli około 6 rano naszego czasu) będzie miała swoją premierę kolejna piosenka z albumu. Aż do 9 maja.

Dlatego uświadamiam wam, że zostało jeszcze 12 h do nowej piosenki. Miałem przesłuchać dopiero cały album, ale nie dam rady.

http://www.digitalspy.co.uk/music/news/ ... CI5WKaO6wI

Premiery tutaj: http://blog.sonyentertainmentnetwork.com/

Nie wiem czy nie trzeba się tam rejestrować.
Image
jacko17

Post by jacko17 »

Xander wrote:Słuchajcie o północy 5 maja (czyli około 6 rano naszego czasu) będzie miała swoją premierę kolejna piosenka z albumu. Aż do 9 maja.

Dlatego uświadamiam wam, że zostało jeszcze 12 h do nowej piosenki. Miałem przesłuchać dopiero cały album, ale nie dam rady.

http://www.digitalspy.co.uk/music/news/ ... CI5WKaO6wI

Premiery tutaj: http://blog.sonyentertainmentnetwork.com/

Nie wiem czy nie trzeba się tam rejestrować.
Ciekawe jaki numer teraz udostępnią :mj:
michael mckellar

Post by michael mckellar »

Raczej to nie będzie Chicago ani Lovin You.
Ja najbardziej jestem ciekaw DYKWYCA.
A poza tym już tylko 9 dni i będzie album.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Marzena07

Post by Marzena07 »

m-m1kea wrote:Serio? Jaracie się 8 najprawdopodobniej przeprodukowanymi utworami, a demami nie? Ja tylko i wyłącznie czekam na drugą część tej płyty, w takiej formie jakiej zostawił je Michael. Na przykład - A Place With No Name; bez szumu, z czystym wokalem. To jest to! Chciałbym kiedyś dostać w takiej formie utwory z Michael, które nie są od Cascio.
Bravo ode mnie za Twój kometarz.Zgadzam się z Tobą całkowicie.Demo, demo i jeszcze raz demo, to jest to czym ja się chcę za kilka dni ekscytować, a czego nie mogę doczekać :-)
Maro

Post by Maro »

LNFSG jako pierwszy singel jest naprawde dobrym posuniciem,a duet z JT wciska w fotel!:) oby zrobili jakies fajne video do tego:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Sephiroth820
Site Admin

Post by Sephiroth820 »

Maro wrote:LNFSG jako pierwszy singel jest naprawde dobrym posuniciem,a duet z JT wciska w fotel!:) oby zrobili jakies fajne video do tego:)
Maro pojawił się na forum Image !

Witamy z powrotem ;-) !

Jeszcze klika godzin i usłyszymy kolejny utwór z albumu, stawiam na STTR.
Xander

Post by Xander »

Jestem niezwykle zaskoczony Chicago, niespodziewałem się takiej piosenki :)

To po pierwszym odsłuchu 30 sekund :)
Image
history12

Post by history12 »

Zmienili datę premiery w Polsce na 12 maja! :happy:
przeczytajcie w opisie LNFSG solo na YT.
Post Reply