Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
-
Ja akurat miałem okazję usłyszeć Chicago w całości i piosenka nabiera wartości z każdym odsłuchem. Świetny klimat robi background vokal. Piosenka jest świetna, zobaczymy jak reszta
Ostatnio zmieniony pn, 05 maja 2014, 8:34 przez GoodnessMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael mckellar
Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
Wystarczy podać tylko adres e-mail albo zalogować się przez facebook
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
A czy jest jakiś inny sposób na odsłuchanie?michael mckellar pisze:Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
Niestety wciskam play ale nic nie idzie, nie mam pojęcia dlaczego :(
idzie, idzie ja słucham przez FB :)jacko17 pisze:A czy jest jakiś inny sposób na odsłuchanie?michael mckellar pisze:Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
Niestety wciskam play ale nic nie idzie, nie mam pojęcia dlaczego :(
Chicago jest taakk bardzo ... Świeże. Juz nie mogę sie doczekać wersji demo :D Może ktos przypomnieć z którego roku pochodzi wokal MJ'a w tym utworze? Bliżej mu do Invicible czy trasy ThisIsIt?
PS. Nie wiem czemu ale mam wrażenie jakby te wokale ppchodzily z okresiu Cascio . A to tylko potwierdza ze nawet wtedy MJ miał świetny glos i na pewno nie brzmiał jak "Malachi" ;)
PS. Nie wiem czemu ale mam wrażenie jakby te wokale ppchodzily z okresiu Cascio . A to tylko potwierdza ze nawet wtedy MJ miał świetny glos i na pewno nie brzmiał jak "Malachi" ;)
- On_The_Line
- Sephiroth820
- Site Admin
No No muszę powiedzieć ze to "Chicago" bardzo dobrze brzmi jak cała reszta trzymana taki poziom jak LNFSG i "Chicago" to jest naprawdę fajnie
nie ma nawet porównania do tej "wydmuszki" jaką był przy tej płycie"Michael"
Mam tylko pytani czy LNFSG rzeczywiście jest 1 singlem? bo coś mi się wydaje że promocja w radiu już by się rozpoczęła i odbyło by to się z dużą pompą a tu na razie cisza.
nie ma nawet porównania do tej "wydmuszki" jaką był przy tej płycie"Michael"
Mam tylko pytani czy LNFSG rzeczywiście jest 1 singlem? bo coś mi się wydaje że promocja w radiu już by się rozpoczęła i odbyło by to się z dużą pompą a tu na razie cisza.
- On_The_Line
Spróbuj na innej przeglądarce, u mnie na Operze nie można było odsłuchać, ale na Internet Explorer piosenki włączyły się bez problemu ;)jacko17 pisze:Nie wiem czemu ale ten mi nie działa czy loguję się przez facebooka czy wpisuje e-mail nadal nic
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Ja tej piosenki posłuchałem dzięki On_The_Line, której z tego miejsca gorąco dziękuję . . A jeśli chodzi o piosenkę, to "Chicago" bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Dorównuje poziomowi LNFSG, a nawet według mnie przewyższa ją pod wieloma względami. Nie mogę powiedzieć, że czekam tylko dla płyty z demami, ale mogę powiedzieć że czekam na demo "Chicago". Bardzo duży plus za chórki i linię basową w tle
no jak dla mnie to Chicago bije na głowe pierwszego singlafanMJ pisze:Ja tej piosenki posłuchałem dzięki On_The_Line, której z tego miejsca gorąco dziękuję . . A jeśli chodzi o piosenkę, to "Chicago" bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Dorównuje poziomowi LNFSG, a nawet według mnie przewyższa ją pod wieloma względami. Nie mogę powiedzieć, że czekam tylko dla płyty z demami, ale mogę powiedzieć że czekam na demo "Chicago". Bardzo duży plus za chórki i linię basową w tle
Nie uważacie, że trochę im się noga podwinęła przy montowaniu Chicago, najbardziej mnie gryzie refren, gdzie nie słychać Michael'a ad lib'sów, a wokal prowadzący w tym momencie gdzieś zanika, ledwo co można zrozumieć o czym śpiewa (trzeba się wsłuchać).
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute