Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Czy ktoś może wrzucić link do tej nowej piosenki, żebym mógł jej posłuchać na telefonie. Nie mam androida ani iPhone'a więc... w każdym razie błagam!!!
Obrazek
GoodnessMJ

Post autor: GoodnessMJ »

Ja akurat miałem okazję usłyszeć Chicago w całości i piosenka nabiera wartości z każdym odsłuchem. Świetny klimat robi background vokal. Piosenka jest świetna, zobaczymy jak reszta ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 05 maja 2014, 8:34 przez GoodnessMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
Wystarczy podać tylko adres e-mail albo zalogować się przez facebook
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

michael mckellar pisze:Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
A czy jest jakiś inny sposób na odsłuchanie?
Niestety wciskam play ale nic nie idzie, nie mam pojęcia dlaczego :(
jolanta

Post autor: jolanta »

jacko17 pisze:
michael mckellar pisze:Chicago fULL VERSION: http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL
A czy jest jakiś inny sposób na odsłuchanie?
Niestety wciskam play ale nic nie idzie, nie mam pojęcia dlaczego :(
idzie, idzie ja słucham przez FB :)
scorpsfan

Post autor: scorpsfan »

Chicago jest taakk bardzo ... Świeże. Juz nie mogę sie doczekać wersji demo :D Może ktos przypomnieć z którego roku pochodzi wokal MJ'a w tym utworze? Bliżej mu do Invicible czy trasy ThisIsIt?

PS. Nie wiem czemu ale mam wrażenie jakby te wokale ppchodzily z okresiu Cascio . A to tylko potwierdza ze nawet wtedy MJ miał świetny glos i na pewno nie brzmiał jak "Malachi" ;)
Awatar użytkownika
On_The_Line

Post autor: On_The_Line »

"Chicago" jest już na youtube. Jeśli ktoś chce, to napiszcie na pm, wyślę Wam :)
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Chicago pochodzi z sesji nagraniowej do "Invincible".
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

No No muszę powiedzieć ze to "Chicago" bardzo dobrze brzmi jak cała reszta trzymana taki poziom jak LNFSG i "Chicago" to jest naprawdę fajnie
nie ma nawet porównania do tej "wydmuszki" jaką był przy tej płycie"Michael"

Mam tylko pytani czy LNFSG rzeczywiście jest 1 singlem? bo coś mi się wydaje że promocja w radiu już by się rozpoczęła i odbyło by to się z dużą pompą a tu na razie cisza.
Awatar użytkownika
jacko17

5/6 Tuesday – “Loving You”

5/7 Wednesday – “A Place With No Name”

5/8 Thursday – “Slave To the Rhythm”

5/9 Friday – “Do You Know Where Your Children Are”
Awatar użytkownika
On_The_Line

Post autor: On_The_Line »

Czy ktoś coś słyszał kiedy i czy w ogóle single wyjdą na płytach?
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

jacko17 pisze:Nie wiem czemu ale ten mi nie działa czy loguję się przez facebooka czy wpisuje e-mail nadal nic
Spróbuj na innej przeglądarce, u mnie na Operze nie można było odsłuchać, ale na Internet Explorer piosenki włączyły się bez problemu ;)
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Awatar użytkownika
fanMJ

Post autor: fanMJ »

Ja tej piosenki posłuchałem dzięki On_The_Line, której z tego miejsca gorąco dziękuję . japrosic japrosic japrosic . A jeśli chodzi o piosenkę, to "Chicago" bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Dorównuje poziomowi LNFSG, a nawet według mnie przewyższa ją pod wieloma względami. Nie mogę powiedzieć, że czekam tylko dla płyty z demami, ale mogę powiedzieć że czekam na demo "Chicago". Bardzo duży plus za chórki i linię basową w tle :mj: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
jacko17

fanMJ pisze:Ja tej piosenki posłuchałem dzięki On_The_Line, której z tego miejsca gorąco dziękuję . japrosic japrosic japrosic . A jeśli chodzi o piosenkę, to "Chicago" bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Dorównuje poziomowi LNFSG, a nawet według mnie przewyższa ją pod wieloma względami. Nie mogę powiedzieć, że czekam tylko dla płyty z demami, ale mogę powiedzieć że czekam na demo "Chicago". Bardzo duży plus za chórki i linię basową w tle :mj: :mj: :mj: :mj:
no jak dla mnie to Chicago bije na głowe pierwszego singla
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Nie uważacie, że trochę im się noga podwinęła przy montowaniu Chicago, najbardziej mnie gryzie refren, gdzie nie słychać Michael'a ad lib'sów, a wokal prowadzący w tym momencie gdzieś zanika, ledwo co można zrozumieć o czym śpiewa (trzeba się wsłuchać).
ODPOWIEDZ