Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Hologram jakiego świat nie widział - to nawet nie hologramowy obraz to ma być żywy micha z sesji do sttr!
Obrazek
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

No dobrze skoro emocje związane z zawartością płyty już nieco opadły :) To mam takie pytanie:
Czy ktoś się orientuje/lub może posiada oryginalne zdjęcie które zostało wykorzystane do stworzenia okładki albumu xscape oraz plakatu??
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

No właśnie, czy wie ktoś? Też jestem ciekawa, swoją drogą piękna okładka!

A co do emocji, u mnie bynajmniej nie opadły! :D słucham właśnie Place with no name- piosenki, która porwała mnie bez reszty od samego początku! Jest niesamowita, podobnie z resztą jak cała płyta! Czuję się, jakby Michael żył.
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Awatar użytkownika
Morphine

o której godzinie można się tego spodziewać???
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Awatar użytkownika
Xander

O 2 w nocy zaczyna się, Michael ma być w połowie czyli jakoś koło 3.

Co do okładki i plakatu, to dokładnego zdjęcia nie ma, ale to może być coś z tego ujęcia:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=31
Obrazek
Awatar użytkownika
Morphine

Xander pisze: Co do okładki i plakatu, to dokładnego zdjęcia nie ma, ale to może być coś z tego ujęcia:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=31
skąd ten pomysł?

[']
Awatar użytkownika
Xander

No bo wiadomo. że to z teledysku do Blood on the Dance floor - albo ze zdjęć wykonanych do niego.

Akurat w tym ujęciu jest podobnie, ale nie musi być to dokładnie to. Chodzi o ten gest.
Obrazek
Awatar użytkownika
Morphine

Okej, piszesz o plakacie, a co z okładką?

[']
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Morphine pisze:Okej, piszesz o plakacie, a co z okładką?
Plakat i okładka to to samo. Okładka jest po prostu poprzerabiana w fotoszopie, podłużane włosy itd. Co do samego zdjęcia, to raczej z samego teledysku nie jest, tylko raczej z jakiejś sesji zdjęciowej na jego palnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

marcinokor pisze:
Plakat i okładka to to samo. Okładka jest po prostu poprzerabiana w fotoszopie, podłużane włosy itd. Co do samego zdjęcia, to raczej z samego teledysku nie jest, tylko raczej z jakiejś sesji zdjęciowej na jego palnie.
Dokładnie tak :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Morphine

Dziękuję za odpowiedzi :) teraz już wszystko rozumiem :D

[']
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

Xander pisze:
marcinokor pisze:
Dokładnie tak :)
No fakt, to to samo zdjęcie!
Trzeba przyznać, że ta oprawa graficzna płyty jest mistrzowsko zrobiona przynajmniej wersja deluxe kosmos dosłownie i w przenośni ;-)
Mimo wszystko bardzo chciałbym zobaczyć oryginalne zdjęcie, może kiedyś gdzieś wypłynie :)
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ktoś napisał, że ten hologram to będzie MJ z sesji do STTR. Mam rozumieć, że będzie to film ze studia jak nagrywał tą piosenkę? Swoją drogą jeśli mają taki materiał to powinni użyć go też w teledysku.
Obrazek
Izabela71

Post autor: Izabela71 »

A mnie korci, żeby spróbować wysiedzieć. Też do pracy rano, ale spróbuję. Rano mega-kawa i jakoś będzie.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

[quote="Izabela71"]A mnie korci, żeby spróbować wysiedzieć. Też do pracy rano, ale spróbuję. Rano mega-kawa i jakoś będzie.[/quote]

Ja czekam, nie mogę sobie tego podarować. Zarwana noc jest tego warta.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
ODPOWIEDZ