Dobre wiadomości

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJPOWER

Dobre wiadomości

Post autor: MJPOWER »

TO Z oNETU:
Michael Jackson z reżyserem "Thrillera"?
Według niepotwierdzonych informacji, Michael Jackson przygotowuje nowy wideoklip. Za kamerą ma podobno stanąć twórca legendarnego już teledysku "Thriller".
Reżyserem wideoklipu ma być John Landis, twórca pamiętnego, 13-minutowego "Thrillera" sprzed blisko 25 lat. Słynny reżyser, znany np. z "Blues Brothers", przyznał, że prowadzi rozmowy z gwiazdorem, ale odmówił podania jakichkolwiek szczegółów.

Z informacji opublikowanych w Internecie wynika, że teledysk powstanie do piosenki, która znajdzie się na singlu promującym nowy studyjny krążek Michaela Jacksona. Król popu ponoć intensywnie pracuje nad nowymi kompozycjami. Tak przynajmniej powiedziała w niedawnym wywiadzie jego siostra Janet. Kolejny album Michaela miałby się ukazać w 2007 roku. Nieoficjalnie mówi się również, że Jackson planuje odbyć jesienią przyszłego roku tournee po Europie.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Już od jakiegoś czasu czułem, że to się rozkręca. To potrwa gdzieś z rok pewnie, ale ja czuję, że album wyjdzie. Zauważyłem już po pierwszych plotkach, kiedy to niektórzy już całkiem w niego zwątpili. Ja powtarzałem, że może i nie będzie już tak tańczył, może i nie będzie hitów, ale nowy album będzie na pewno! :happy:
A ja już zaczynam zbierać kasę na tournee :knuje:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jak pamiętam to na MJNO i MJJForum pojawiła się taka wiadomośc:

John landis she said Michael is not working on a video with him or using Mr. Landis to revive his career.|Raymon Bain

:surrender:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A tak Maro masz rację, też to czytałem:(
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Majkel ze Stalowej

Post autor: Majkel ze Stalowej »

Michael!!!!!!! I love you! I've known that You will come back!!!!!! japrosic japrosic japrosic

You are the Pop King 4ever! :mj: :love:

Miss you - Majkel ze Stalowej :jachce: :jachce:
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
LiberianGirl1981

Post autor: LiberianGirl1981 »

Ta wiadomosc byla juz na MJNO wczesniej,jednak R.Bain wszystkiemu zaprzeczyla niestety... :smutek: Trzeba jednak byc dobrej mysli,ze jeszcze uda sie nam zobaczyc MJ LIVE! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
szmergel

Post autor: szmergel »

TAK! KURCZE CHYBA ZACZNE SIE MODLIC ZEBY TO BYLA PRAWDA A WIECIE W TYCH KREGACH MAM CHODY...ZART! HEHEH IDE SPAC..ALBO JESZCZE NIE... glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

jak ja lubie takie wiadomości nawet jelsi nei sa potwierdzone i nie mamy pewnosci czy to przypadkiem nie jest plotka ale zawsze sobei człowiek myśli ... a nóż widelec łyzką miska :p tak i ja tym razem ...

Ostrzegam wszytskie kobiety ze jak z którąs bede parą to bez namysłu rzuce Cię aby poświecić sie nowemy krążkowi MJ'a < w końcu gdy już jestem w miare dojrzałym człowiekiem a nie gdy mam 12 czy 17 lat ;) > hi

pozdrowienia z pracy :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Zastanawiająca jest dla mnie jedna rzecz. Gdy tylko legendarny już ONET napisze coś złego na MJ to wszyscy mówicie, że to na 100% bzdura, plotka, nieprawda, a onet to wielkie ścierwo. A gdy info jest już raczej pozytywne to się cieszycie i ogólnie entuzjazm panuje. Ja proponuje aby jednak się na coś zdecydować... Póki co jestem jednak pesymistą i średnio w to wszystko wierze. Oczywiście chciałbym się mylić. Pożyjemy, zobaczymy.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Wiesz dlaczego, bo pesymistyczne wiadomości, najczęściej nieprawdziwe, najlepiej się sprzedają. To naturalne, że odruchowo nie wierzymy w złe wieści, nawet gdy okazują się prawdą, a odruchowo wierzymy w dobre, gdy potem okazują się nieprawdą. Wg mnie wszystko działa prawidłowo. ;-)
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Pyszczek.
Ostatnio zmieniony pn, 10 gru 2007, 21:37 przez Kingoosia, łącznie zmieniany 1 raz.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Kingoosia pisze:A ja sądzę, że Raimone mogła temu zaprzeczyć na życzenie Mike'a, który nie chciał, żeby wszyscy o wszystkim od razu wiedzieli. Wierzę, że zrobi nam niespodziankę, i że videoclip jak i płyta będą miały niedługo swoją premierę, a tournee na pewno się odbędzie!
NIeweim czy moje posty są mało sensowne i nikt ich nie czyta ale jak już pisałem w tym temacie to pani bain już to zdementowała:

Jak pamiętam to na MJNO i MJJForum pojawiła się taka wiadomośc:

John landis she said Michael is not working on a video with him or using Mr. Landis to revive his career.|Raymon Bain
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Słoń - koń.
Ostatnio zmieniony pn, 10 gru 2007, 21:38 przez Kingoosia, łącznie zmieniany 1 raz.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Maro pisze:
Kingoosia pisze:A ja sądzę, że Raimone mogła temu zaprzeczyć na życzenie Mike'a, który nie chciał, żeby wszyscy o wszystkim od razu wiedzieli. Wierzę, że zrobi nam niespodziankę, i że videoclip jak i płyta będą miały niedługo swoją premierę, a tournee na pewno się odbędzie!
NIeweim czy moje posty są mało sensowne i nikt ich nie czyta ale jak już pisałem w tym temacie to pani bain już to zdementowała:
Jeżeli poprawia to Kingoosi samopoczucie to niech dorabia własną filozofie :-) Ja jednak nie będę podważał prawdomówności Pani Bain, tym bardziej gdy dementuje rzekomą aktywność MJa
ODPOWIEDZ