Dobre wiadomości
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dobre wiadomości
TO Z oNETU:
Michael Jackson z reżyserem "Thrillera"?
Według niepotwierdzonych informacji, Michael Jackson przygotowuje nowy wideoklip. Za kamerą ma podobno stanąć twórca legendarnego już teledysku "Thriller".
Reżyserem wideoklipu ma być John Landis, twórca pamiętnego, 13-minutowego "Thrillera" sprzed blisko 25 lat. Słynny reżyser, znany np. z "Blues Brothers", przyznał, że prowadzi rozmowy z gwiazdorem, ale odmówił podania jakichkolwiek szczegółów.
Z informacji opublikowanych w Internecie wynika, że teledysk powstanie do piosenki, która znajdzie się na singlu promującym nowy studyjny krążek Michaela Jacksona. Król popu ponoć intensywnie pracuje nad nowymi kompozycjami. Tak przynajmniej powiedziała w niedawnym wywiadzie jego siostra Janet. Kolejny album Michaela miałby się ukazać w 2007 roku. Nieoficjalnie mówi się również, że Jackson planuje odbyć jesienią przyszłego roku tournee po Europie.
Michael Jackson z reżyserem "Thrillera"?
Według niepotwierdzonych informacji, Michael Jackson przygotowuje nowy wideoklip. Za kamerą ma podobno stanąć twórca legendarnego już teledysku "Thriller".
Reżyserem wideoklipu ma być John Landis, twórca pamiętnego, 13-minutowego "Thrillera" sprzed blisko 25 lat. Słynny reżyser, znany np. z "Blues Brothers", przyznał, że prowadzi rozmowy z gwiazdorem, ale odmówił podania jakichkolwiek szczegółów.
Z informacji opublikowanych w Internecie wynika, że teledysk powstanie do piosenki, która znajdzie się na singlu promującym nowy studyjny krążek Michaela Jacksona. Król popu ponoć intensywnie pracuje nad nowymi kompozycjami. Tak przynajmniej powiedziała w niedawnym wywiadzie jego siostra Janet. Kolejny album Michaela miałby się ukazać w 2007 roku. Nieoficjalnie mówi się również, że Jackson planuje odbyć jesienią przyszłego roku tournee po Europie.
Już od jakiegoś czasu czułem, że to się rozkręca. To potrwa gdzieś z rok pewnie, ale ja czuję, że album wyjdzie. Zauważyłem już po pierwszych plotkach, kiedy to niektórzy już całkiem w niego zwątpili. Ja powtarzałem, że może i nie będzie już tak tańczył, może i nie będzie hitów, ale nowy album będzie na pewno!
A ja już zaczynam zbierać kasę na tournee
A ja już zaczynam zbierać kasę na tournee
Jak pamiętam to na MJNO i MJJForum pojawiła się taka wiadomośc:
John landis she said Michael is not working on a video with him or using Mr. Landis to revive his career.|Raymon Bain
John landis she said Michael is not working on a video with him or using Mr. Landis to revive his career.|Raymon Bain
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
A tak Maro masz rację, też to czytałem:(
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
-
- LiberianGirl1981
jak ja lubie takie wiadomości nawet jelsi nei sa potwierdzone i nie mamy pewnosci czy to przypadkiem nie jest plotka ale zawsze sobei człowiek myśli ... a nóż widelec łyzką miska :p tak i ja tym razem ...
Ostrzegam wszytskie kobiety ze jak z którąs bede parą to bez namysłu rzuce Cię aby poświecić sie nowemy krążkowi MJ'a < w końcu gdy już jestem w miare dojrzałym człowiekiem a nie gdy mam 12 czy 17 lat ;) > hi
pozdrowienia z pracy :)
Ostrzegam wszytskie kobiety ze jak z którąs bede parą to bez namysłu rzuce Cię aby poświecić sie nowemy krążkowi MJ'a < w końcu gdy już jestem w miare dojrzałym człowiekiem a nie gdy mam 12 czy 17 lat ;) > hi
pozdrowienia z pracy :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Zastanawiająca jest dla mnie jedna rzecz. Gdy tylko legendarny już ONET napisze coś złego na MJ to wszyscy mówicie, że to na 100% bzdura, plotka, nieprawda, a onet to wielkie ścierwo. A gdy info jest już raczej pozytywne to się cieszycie i ogólnie entuzjazm panuje. Ja proponuje aby jednak się na coś zdecydować... Póki co jestem jednak pesymistą i średnio w to wszystko wierze. Oczywiście chciałbym się mylić. Pożyjemy, zobaczymy.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
NIeweim czy moje posty są mało sensowne i nikt ich nie czyta ale jak już pisałem w tym temacie to pani bain już to zdementowała:Kingoosia pisze:A ja sądzę, że Raimone mogła temu zaprzeczyć na życzenie Mike'a, który nie chciał, żeby wszyscy o wszystkim od razu wiedzieli. Wierzę, że zrobi nam niespodziankę, i że videoclip jak i płyta będą miały niedługo swoją premierę, a tournee na pewno się odbędzie!
Jak pamiętam to na MJNO i MJJForum pojawiła się taka wiadomośc:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Jeżeli poprawia to Kingoosi samopoczucie to niech dorabia własną filozofie Ja jednak nie będę podważał prawdomówności Pani Bain, tym bardziej gdy dementuje rzekomą aktywność MJaMaro pisze:NIeweim czy moje posty są mało sensowne i nikt ich nie czyta ale jak już pisałem w tym temacie to pani bain już to zdementowała:Kingoosia pisze:A ja sądzę, że Raimone mogła temu zaprzeczyć na życzenie Mike'a, który nie chciał, żeby wszyscy o wszystkim od razu wiedzieli. Wierzę, że zrobi nam niespodziankę, i że videoclip jak i płyta będą miały niedługo swoją premierę, a tournee na pewno się odbędzie!