W sieci
Re: W sieci
Gdyby to zamieścił ktoś inny, to bym zrozumiał. Ale teraz to co najmniej podejrzane. Bo...
Ten artykuł przeczytałem kilka godzin temu!
A Kylie życzę powodzenia.
Ten artykuł przeczytałem kilka godzin temu!

A Kylie życzę powodzenia.
Może to Was zainteresuje http://infobot.pl/. Poznałem to dopiero dzisiaj, wydaje się bardzo przydatne i ciekawe.
Ciekawy wywiad z Arturem Rojkiem. Sporo nowych faktów z historii zespołu.
W lutym otworzy swoje podwoje w Warszawie "Hard Rock Cafe", pierwsza taka restauracja w Polsce.
W Warszawie wśród pamiątek będzie można zobaczyć między innymi:
Gitarę, na której grali Bono i The Edge w czasie festiwalu charytatywnego w Knebworth w 1990 roku
Słynną żółtą gitarę z rogami, na której grał Prince
Gitarę Davida Bowiego firmy Gibson, na której grał podczas nagrywania ścieżki dźwiękowej do filmu "Absoulute Beginners"
Brązową, zamszową kamizelkę Cher z ręcznie malowanymi skórzanymi wstawkami, wykonaną na zamówienie w latach 60.
Oryginał pracy, narysowanej przez Jima Morrisona, kiedy był w szkole średniej
Kostium Eltona Johna, który artysta miał na sobie w czasie programu telewizyjnego "Cher Comedy Hour", w którym wystąpił wraz z Cher i Bette Midler
Koszulę, którą nosił Elvis Presley w filmie "Więzienny rock"
Skórzany strój, który Madonna miała na sobie na zdjęciu do albumu "Sex" wydanego w 1992 roku. Można ją zobaczyć w tym stroju na stronie dziewiątej albumu
Odręcznie napisaną pocztówkę od Janis Joplin do jej przyjaciółki Lindy. Przedstawia zachód słońca w Puerto Rico. Notatka mówi o jej przedsięwzięciach i niepewności co do zespołu Big Brother And The Holding Company
Spodnie, w których występowała Shakira podczas ostatniego światowego tournée. Podarowała je "Hard Rock Cafe" w rewanżu za wpłatę na rzecz jej fundacji Fundacion Pies Descalos.
Źródło: onet.pl
W Warszawie wśród pamiątek będzie można zobaczyć między innymi:
Gitarę, na której grali Bono i The Edge w czasie festiwalu charytatywnego w Knebworth w 1990 roku
Słynną żółtą gitarę z rogami, na której grał Prince
Gitarę Davida Bowiego firmy Gibson, na której grał podczas nagrywania ścieżki dźwiękowej do filmu "Absoulute Beginners"
Brązową, zamszową kamizelkę Cher z ręcznie malowanymi skórzanymi wstawkami, wykonaną na zamówienie w latach 60.
Oryginał pracy, narysowanej przez Jima Morrisona, kiedy był w szkole średniej
Kostium Eltona Johna, który artysta miał na sobie w czasie programu telewizyjnego "Cher Comedy Hour", w którym wystąpił wraz z Cher i Bette Midler
Koszulę, którą nosił Elvis Presley w filmie "Więzienny rock"
Skórzany strój, który Madonna miała na sobie na zdjęciu do albumu "Sex" wydanego w 1992 roku. Można ją zobaczyć w tym stroju na stronie dziewiątej albumu
Odręcznie napisaną pocztówkę od Janis Joplin do jej przyjaciółki Lindy. Przedstawia zachód słońca w Puerto Rico. Notatka mówi o jej przedsięwzięciach i niepewności co do zespołu Big Brother And The Holding Company
Spodnie, w których występowała Shakira podczas ostatniego światowego tournée. Podarowała je "Hard Rock Cafe" w rewanżu za wpłatę na rzecz jej fundacji Fundacion Pies Descalos.
Źródło: onet.pl
http://www.wirtualnycmentarz.pl/
Można wykupić nagrobek, zaświecić świecę i połazić po cmentarzu. Prawa do danych osobowych nie obejmują umarłych, jak informuje serwis. Można więc kupić grób swojej ulubionej zmarłej/zmarłemu.
Nie wiem co napisać.
Można wykupić nagrobek, zaświecić świecę i połazić po cmentarzu. Prawa do danych osobowych nie obejmują umarłych, jak informuje serwis. Można więc kupić grób swojej ulubionej zmarłej/zmarłemu.
Nie wiem co napisać.
Strona o tej samej tematyce. http://mydeathspace.com/ to swego rodzaju archiwum użytkowników popularnego serwisy myspace.com , którym przyszło opuścić ten świat. Znaczna większość to, jak nie trudno się domyśleć ludzie bardzo młodzi. Przyczyny śmierci rozmaite , morderstwa, samobójstwa, przedawkowanie narkotyków, śmiertelne choroby ale dominują niestety ofiary przeróżnych wypadków drogowych. Dołujące to, uzmysławia jak kruche jest życie a śmierć nieuchronna. Czasami czycha wręcz za rogiem....kaem pisze:http://www.wirtualnycmentarz.pl/
Nie wiem co napisać.
Spojrzałem dziś na opisy znajomych na gg i mnie zatkało. Już dawno nie widziałem takiej kumulacji. Coś wisi w powietrzu? No popatrzcie sami:
Na szczęście jest też:
olaboga ile kasy wydałem!!!!! chyba mnie powaliło
Ja pier*ole- czy praca socjalna uczy egoizmu?
i znow kontrola :(( tym razem Starostwo...
je*any filozof
nawet rybka ma większe M!
nie tup. tam na dole mieszkają cisi mordercy.
Na szczęście jest też:
UfffffUwielbiam weekendy :D
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Idole i ich idole, czyli od niedawna możemy słuchać pięciu stacji radiowych piątki znanych muzyków:
nRadio Muniek Staszczyk
nRadio Beata Kozidrak
nRadio Kayah
nRadio Leszek Możdżer
nRadio Nigel Kennedy
nRadio Muniek Staszczyk
nRadio Beata Kozidrak
nRadio Kayah
nRadio Leszek Możdżer
nRadio Nigel Kennedy
Dla zainteresowanych Tori Amos:
Tori Amos- wywiad; Potr Kaczkowski 1996