Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
michael mckellar pisze:Wiem, że to raczej nieoficjalne wydanie. Chciałem tylko wiedzieć czy ktoś się orientuje co do jakości tych nagrań
Oglądałam u znajomego, ale nie całość. Jakość jest od VHS-owej po tragiczną. I często nie sa to całe koncerty. Np. z trasy Dangerous to są jakieś zlepki z różnych koncertów, a jakość tego jest taka jak wyżej napisałam.
Był cały odcinek The Muppet Show z Michaelem i Dianą Ross. Osobiście go oglądałam dziecięciem w podstawówce będąc, ale... teraz w necie też nie mogę nigdzie tego odcinka znaleźć, a szukałam naprawdę długo.
aeval pisze:Był cały odcinek The Muppet Show z Michaelem i Dianą Ross. Osobiście go oglądałam dziecięciem w podstawówce będąc, ale... teraz w necie też nie mogę nigdzie tego odcinka znaleźć, a szukałam naprawdę długo.
Ja też pamiętam ten odcinek.Mimo,że byłam smarkulą, Michael wyjątkowo utkwił mi w pamięci.Coś w nim było,że rzucał czar.Przekopałam całe Yotube za tym odcinkiem.Oddam pół królestwa za informację, gdzie to można znaleźć.Może napisać do Jima Hensona?
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Mam dość nietypową prośbę. Czy ktoś kto jest szczęśliwym posiadaczem koncertu z Wembley na DVD może mi zeskanować wkładkę która stanowi okładkę (nie czuję, że rymuję :)) wydawnictwa z obydwu stron i wysłać na priva? Że tak powiem trochę mi się zniszczała moja własna i rozważam opcję wydrukowania drugiej na dobrym papierze.