Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

michael mckellar pisze:Wiem, że to raczej nieoficjalne wydanie. Chciałem tylko wiedzieć czy ktoś się orientuje co do jakości tych nagrań
Oglądałam u znajomego, ale nie całość. Jakość jest od VHS-owej po tragiczną. I często nie sa to całe koncerty. Np. z trasy Dangerous to są jakieś zlepki z różnych koncertów, a jakość tego jest taka jak wyżej napisałam.
kamiledi15 pisze:Jest gdzieś dłuższa wersja fragmentu, jak Michael jest z Kermitem z 6:51?
http://www.youtube.com/watch?v=uIULb3dG528
Był cały odcinek The Muppet Show z Michaelem i Dianą Ross. Osobiście go oglądałam dziecięciem w podstawówce będąc, ale... teraz w necie też nie mogę nigdzie tego odcinka znaleźć, a szukałam naprawdę długo.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

aeval pisze:Był cały odcinek The Muppet Show z Michaelem i Dianą Ross. Osobiście go oglądałam dziecięciem w podstawówce będąc, ale... teraz w necie też nie mogę nigdzie tego odcinka znaleźć, a szukałam naprawdę długo.
Ja też pamiętam ten odcinek.Mimo,że byłam smarkulą, Michael wyjątkowo utkwił mi w pamięci.Coś w nim było,że rzucał czar.Przekopałam całe Yotube za tym odcinkiem.Oddam pół królestwa za informację, gdzie to można znaleźć.Może napisać do Jima Hensona?
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

ale Jim'owi się zmarło w 1990 :-/
Obrazek Obrazek
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

A widziałem to ze trzy lata temu na you tubie,a później ten odcinek jakoś zaginął bo pewnie nie był tłumaczony i miał małą oglądalność.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Fragmentem projektu "Free..." jest to:

http://www.youtube.com/watch?v=EwJaDK02CAk

Aczkolwiek trudno odpowiedzieć na tak postawione pytanie.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Hej mam pytanie. Gdzie mogłabym obejrzeć wszystkie odcinki The Jacksons: A Family Dynasty?
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Mam dość nietypową prośbę. Czy ktoś kto jest szczęśliwym posiadaczem koncertu z Wembley na DVD może mi zeskanować wkładkę która stanowi okładkę (nie czuję, że rymuję :)) wydawnictwa z obydwu stron i wysłać na priva? Że tak powiem trochę mi się zniszczała moja własna i rozważam opcję wydrukowania drugiej na dobrym papierze.
Obrazek
ODPOWIEDZ