Witajcie,
Tak przypadkiem sobie przeglądam na YouTube jakoś występy z koncertów Michaela i na forum trawiłem na występ z 2002 roku do utworu Dangerous...
Oczywiście dokładnie sobie słuchając można usłyszeć małą wpadkę(?) i słychać marny Michaela głos... biedaczek... już jego głos sceniczny był na wyczerpaniu...
Teraz moje pytanie - Czy są jeszcze jakieś inne występy Michaela, z późniejszych lat? Kiedy ostatni raz Michael publicznie pojawił się na scenie? Oczywiście pomijając trasę koncertową This Is It. Z góry dziękuję za jakieś linki
Olekx pisze:Oczywiście dokładnie sobie słuchając można usłyszeć małą wpadkę(?) i słychać marny Michaela głos... biedaczek... już jego głos sceniczny był na wyczerpaniu...
Po prostu dostał zadyszki, jakbyś nie zauważył tańczył i to energicznie....
Olekx pisze:Teraz moje pytanie - Czy są jeszcze jakieś inne występy Michaela, z późniejszych lat? Kiedy ostatni raz Michael publicznie pojawił się na scenie? Oczywiście pomijając trasę koncertową This Is It. Z góry dziękuję za jakieś linki
Do głowy przychodzi mi tylko "wystąpienie" na World Music Awards w 2006 roku.
Olekx pisze:Oczywiście dokładnie sobie słuchając można usłyszeć małą wpadkę(?) i słychać marny Michaela głos... biedaczek... już jego głos sceniczny był na wyczerpaniu...
Po prostu dostał zadyszki, jakbyś nie zauważył tańczył i to energicznie....
Olekx pisze:Teraz moje pytanie - Czy są jeszcze jakieś inne występy Michaela, z późniejszych lat? Kiedy ostatni raz Michael publicznie pojawił się na scenie? Oczywiście pomijając trasę koncertową This Is It. Z góry dziękuję za jakieś linki
Do głowy przychodzi mi tylko "wystąpienie" na World Music Awards w 2006 roku.
Jeżeli chodzi o taniec, to Michael nigdy na scenie nie pokazał, że się zmęczył... Był Wielki! Jego energia sceniczna...
Tak teraz oglądając to "wystąpienie" z WMA 2006 zauważyłem, że niektórzy potrzebowali zobaczyć Michaela na scenie. Michael przez te 4 lata strasznie wyszczuplał... choć to pewnie dlatego też wizualnie inaczej wygląda, ze względu na perukę z długimi, prostymi włosami. Szkoda, że nie zrobił klasycznego Michaela w loczkach... eh.
Jest jeszcze to, rok 2006. No i technicznie rzecz biorąc a) pojawił się na scenie b) publicznie. https://www.youtube.com/watch?v=O7y9aMIJG00
Nie wiem, czy można uznać to za pełnoprawne wystąpienie. Mimo wszystko zawsze coś (Michael wchodzi w 02:06).
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube