Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Tymczasem dotarła do mnie przesyłka, a w niej... ;-)

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Gdzie kupiłeś? Ile zapłaciłeś? Jest to może na allegro?
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
marcinokor

Chryste 25 zł za płytkę z dwoma utworami, które można znaleźć na long play'u. Zdecydowanie się nie opłaca.
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

marcinokor pisze:Chryste 25 zł za płytkę z dwoma utworami, które można znaleźć na long play'u. Zdecydowanie się nie opłaca.
Wiesz singiel nie został wydany w Polsce na nośniku CD, więc ktoś go sprowadził pewnie Z Niemiec, albo kupił na Amazonie, więc dlatego taka cena.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

marcinokor pisze:Gdzie kupiłeś? Ile zapłaciłeś? Jest to może na allegro?
Z Niemiec ściągnięte, stąd taka cena na Allegro.
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

@marcinokor:
Nie rozumiem po co pytasz. Singiel niedostępny w Polsce, więc sobie go zamów z Niemiec na własną rękę...
Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne

Swoje złotko sprowadziłem sobie sam. :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

TheMajkeL pisze:Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne
Bo wolę zaoszczędzić pieniądze? Kolekcjonerem nie jestem. Chciałem się dowiedzieć chociażby z czystej ciekawości. Nie rozumiem dlaczego miałbym wydawać 1/3 wartości wersji deluxe na płytkę z dwoma piosenkami, które zresztą mam na płycie.

P.S.
Mam dwa single Michaela. Nie jestem z nich jakoś super zadowolony, ale przynajmniej mają jakieś remiksy coś czegoś nie ma na żadnym innym wydaniu.
Obrazek
Awatar użytkownika
fanMJ

Post autor: fanMJ »

a tak odchodzac od tematu singla, to czy ktos z posiadaczy wersji eco deluxe zauwazyl, ze po wyjeciu ksiazeczki, mozna zauwazyc na kartoniku z tylu slowa "It'S an adventure... itd."?
Awatar użytkownika
michael mckellar

Już ktoś tutaj o tym pisał, są to słowa z TII.
Awatar użytkownika
dariodavis

Post autor: dariodavis »

marcinokor pisze:
TheMajkeL pisze:Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne
Bo wolę zaoszczędzić pieniądze? Kolekcjonerem nie jestem. Chciałem się dowiedzieć chociażby z czystej ciekawości. Nie rozumiem dlaczego miałbym wydawać 1/3 wartości wersji deluxe na płytkę z dwoma piosenkami, które zresztą mam na płycie.

P.S.
Mam dwa single Michaela. Nie jestem z nich jakoś super zadowolony, ale przynajmniej mają jakieś remiksy coś czegoś nie ma na żadnym innym wydaniu.
Nie jesteś kolekcjonerem - single nie są dla Ciebie... Normalna sprawa...
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Dzisiaj z okazji tego, że minęło nam 5 lat od śmierci Michaela, radiowa Trójka puściła koło godziny 16:00 oryginalną wersję A Place With No Name. Muszę tutaj się trochę pochwalić, że to naładowało mnie tak pozytywną energią, że potem na komersie (dzisiaj miałem zakończenie gimnazjum) odstawiłem taki taniec do Smooth Criminal, że wszyscy tylko stali i się patrzyli. Tak więc, no to tyle :mj: .
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Prawdopodobnie kolejnym singlem będzie Loving You :happy:

https://twitter.com/Popprince/status/483657442593865728
ODPOWIEDZ