Możliwość usunięcia konta?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

rita

Możliwość usunięcia konta?

Post autor: rita »

moge sie "wyrejestrowac"????
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

..a po co się wyrejestrowywac? Po prostu , jak Cie się znudziło, już tu nie zachodź... :wariat:
"To wolny kraj...ale pelen dziwaków..."

...pzdr
siadeh_the_vampire_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Iza_

Post autor: Iza_ »

Ale przecież nikt cię tu na siłę nie trzyma. Jak nie chcesz już tu uczestniczyć to poprostu się nie loguj tutaj. Ja też mam konta na innych forach , w których przestałam uczestniczyć , ale poprostu nie loguję się tam i nie piszę. Nie widzę problemu.
Ostatnio zmieniony ndz, 18 lis 2007, 15:27 przez Iza_, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Dla porządku... jako admin odpowiem:
nie ma usuwania kont, bo komuś się tak widzi.

Nie chcesz być na forum - ukryj swój adres email, usuń jakie chcesz informacje z profilu o sobie... i nie musisz pamiętać o istnieniu tego forum.
Twój wybór.
...
tatianka

JAK USUNĄĆ KONTO Z TEJ STRONY?

Post autor: tatianka »

chcę usunąć konto z tej strony ponieważ nie korzystam z niego.
Maverick

Post autor: Maverick »

Nie usuwamy kont. Nie ma problemu z niekorzystaniem - po prostu będzie sobie wisiało.
wlodarowa

Post autor: wlodarowa »

Panie/Pani Moderatorze nie jestem pewna czy na Państwa forum nie powinno być możliwości wyrejestrowania profilu. Ja również proszę o całkowite usunięcie mojego konta. Nie zawieszenie. Usunięcie. Nie chcę żeby moje konto jak tutaj się wyrażono ,, wisiało". To jest niepotrzebne.
Amica100

Post autor: Amica100 »

W FAQ jest tak:
Rejestrowałem się kiedyś ale nie mogę się już logować! Najbardziej prawdopodobne powody takiego stanu to: wpisałeś niewłaściwy login i hasło (poszukaj email'a, który dostałeś po rejestracji) lub administrator usunął twoje konto z jakiegoś powodu. Być może stało się tak, ponieważ nic nie napisałeś? Często administratorzy usuwają użytkowników, którzy w ogóle nic nie napisali aby zmniejszyć rozmiar bazy danych. Spróbuj zarejestrować się ponownie i bądź aktywny w dyskusjach.
Więc albo jest taka możliwość albo nie. Czy użytkownik, który chce usunięcia swojego konta musi spamować albo obrażać innych, żebyś usunął konto w odwecie? Osobiście jak nie korzystam z czegoś to chcę usunąć. Na innym forum o identycznym wyglądzie i zapewne funkcjach (choć się na tym nie znam) usuwanie kont jest możliwe czego dowodem jest poniższy obrazek:

Obrazek

Mógłbyś więc usunąć moje konto?
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Nie wiem, w czym widzicie problem. Na forum wisi tylko Wasz nick i data dołączenia do forum. Bez sensu się ciągle kłócicie o usunięcie tych kont. Sądzę, że temat chyba raczej został wyczerpany i najlepiej byłoby go zamknąć.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Amica100

Post autor: Amica100 »

A nie prościej byłoby usunąć, niż się wykłócać o sens? Może już nie chce, żeby mój nick był powiązany z tym forum?
ODPOWIEDZ