She Was Lovin me(TJ&CR 2010 mix)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply
michael mckellar

She Was Lovin me(TJ&CR 2010 mix)

Post by michael mckellar »

Coś ostatnio cicho na forum.

Parę tygodni do sieci trafiła niewydana wersja SWLM produkcji Tarylla Jacksona I Corey Rooney. Wersja ta pochodzi chyba z 2009/2010 roku i ostatecznie nie trafiła na "album" Michael.
Autorem wycieku jest dobrze nam znany Damien S., którego nazwisko ostatnio na forach jest dziwnie cenzurowane, jeśli można to tak nazwać.

http://www.youtube.com/watch?v=Gt799f0mqS0
Co myślicie o tej wersji, mi barrdzo podoba się pomysł na mix, gitara jest genialna. Jednak produkcja nie brzmi zbyt profesjonalnie to myślę, że nie jest najgorsza. Nie ma przynajmniej tej kaczki na początku.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
imayshi

Post by imayshi »

Lekko przedłużona ale bardzo dobra. Lepsza niż wersja z "Xscape" czyli podobny przypadek jak z STTR i DYKWYCA. ;-)

PS - jest już utwór z Queen.
marcinokor

Post by marcinokor »

Boższsz... ta gitara :zgon:. To zdecydowanie powinno być wydane w tej wersji.
Image
Damianos60

Post by Damianos60 »

Jak ja bym chciał usłyszeć jakąś perełkę z rockowym pazurem wykonaniu Michaela...
Post Reply