mjzyje.pl

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
cocainegirl

mjzyje.pl

Post autor: cocainegirl »

Czy na forum jest ktoś, kto był również na mjzyje.pl? Pytam, ponieważ byłam na tamtym forum dosyć długi czas, a ostatnio dowiedziałam się, że domena została sprzedana i jej nie ma, z powodu faceta, którego IP pochodziło z USA i pisał, że my piep*eni Polacy za dużo wiemy.
Niejaki Carter, który dołączył do forum 18 Grudnia 2009 napisał:

2009-12-18, 22:51

This forum needs to disappear! And so be it! Too many already know … fuck the Poles.

PL: To forum musi zostać zamknięte/odizolowane! I tak się stanie! Za dużo już wiecie… Pieprzeni Polacy.

Martiness administrator forum napisał:

Sprawdziłem numer IP i… - host wskazuje Stany Zjednoczone – dokładnie Los Angeles

Carter

2009-12-18, 23:19

It’s not a joke. We have you in the nostrils. Your wishful thinking and the drilling of the subject was already too far away! This must stop!

PL: To nie jest dowcip. Mamy Was powyżej nozdrzy (powyżej dziurek w nosie). Wasze myślenie i drązenie tematu zaszło za daleko. To musi się skończyć.

2009-12-18, 23:31

Unless they themselves know best what I mean. Give him peace of mind! Holidays are coming, raise their own affairs, not this forum. Will disappear anyway. What do I want? Michel had been so calm!

PL: Sami najlepiej wiecie o czym jest. Dajcie mu spokój! Święta się zbliżają, zajmijcie się swoimi sprawami, a nie tym forum. Które i tak zniknie. Czego chcę? Żeby Michael miał spokój!

Martiness

2009-12-18, 23:42

WŁAŚNIE DOSTAŁEM OD NIEGO WIADOMOŚĆ PW:
„How much do you wish? We’ll give you so much, or otherwise it will finish.”

PL: „Ile sobie życzysz? Damy Ci tyle, lub inaczej to zakończymy…”

2009-12-18, 23:45

Sprawdziłem host IP. Wskazuje USA, Los Angeles

Źródło:
http://mjzyje.plviewtopic.phpp=45237&sid=2376789877b2a0dce01d86118a495af2#45237
Jestem bardzo ciekawa Waszego zdania na ten temat, jak i zdania na temat tego forum i ludzi. Byłam na nim dość długi czas, wręcz mnie ratowało, miałam tam wielu przyjaciół i Michael naprawdę nas łączył,odeszłam z niego, gdy stało się typowym forum.. szpiegowskim? Dokumentowym? Nie było już luźnych fajnych rozmów, dyskusji i szczęścia, które dawał nam Michael, parę dni temu chciałam tam powrócić, no i.. nieprzyjemna niespodzianka. A sprawka z tym Carterem ciekawa..
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

A skąd ten cytat? Wydaje mi się że nawet w tym albo w tamtym roku te forum jeszcze działało (zdarzało mi się przeglądać), ale może jestem w błędzie.

Nie jestem zwolenniczką tego całego HOAXu, myślę, że to po prostu żart.

Niektórzy ludzie już we wszystkim się doszukują wskazówek... ehh
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
cocainegirl

Sama nie wiem, ale wystarczy poszperać w internecie, widziałam jak admin na jakimś forum o domenach czy cokolwiek chwalił się, że sprzedał domene za 2000zł. Nie wiem co o tym myśleć, ale boli mnie to, że tego forum już nie ma, bo ono głównie łączyło ludzi.

EDIT: Nie zauważyłam części Twojej wypowiedzi, mój błąd. Te informacje pochodzą z bloga dziewczyny, która była aktywnym użytkownikiem mjzyje.pl i admin pozwolił jej to udostępnić. ;-)
Awatar użytkownika
lampek

Post autor: lampek »

cocainegirl pisze:ostatnio dowiedziałam się, że domena została sprzedana i jej nie ma, z powodu faceta, którego IP pochodziło z USA i pisał, że my piep*eni Polacy za dużo wiemy.
Powód jest inny i że tak to nazwę bardziej przyziemny. Właściciel forum nie zapłacił za serwer i domenę. Próbował też je sprzedać ale chyba kupca nie było i tak to się skończyło.

Zresztą już kiedyś mjzyje.pl zostało sprzedane temu ostatniemu adminowi i wtedy wg mnie zatraciło klimat.

A co do mjzyje załozyłem z koleżanką jego kontynuację tylko do ludzi ciężko trafić bo przez brak strony straciło się z nimi kontakt
Awatar użytkownika
cocainegirl

lampek, masz rację. Pamiętam jak p roku nie pojawiania się tam, zajrzałam na to forum i stało się typowo.. szpiegowskie, tak jak napisałam w pierwszym poście.

lampek pisze:A co do mjzyje załozyłem z koleżanką jego kontynuację
Mógłbyś podać mi adres tej kontynuacji? Kurczę, jestem zawzięta, chciałabym wszystko odbudować. Eh.. czasem chcę za dobrze. :surrender:

lampek pisze:Powód jest inny i że tak to nazwę bardziej przyziemny. Właściciel forum nie zapłacił za serwer i domenę. Próbował też je sprzedać ale chyba kupca nie było i tak to się skończyło.
Ten właściciel to w ogóle szkoda słów.. Chyba go nawet pamiętam i z tego co wiem to większość użytkowników za nim nie przepadała.
ODPOWIEDZ