LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Po teledysku mogę stwierdzić jedno: Michael miał o wiele lepszego chirurga plastycznego. A piosenka taka sobie.
Obrazek
jolanta

Post autor: jolanta »

marcinokor pisze:Po teledysku mogę stwierdzić jedno: Michael miał o wiele lepszego chirurga plastycznego. A piosenka taka sobie.

:-) Ciekawa jestem w jakim nakładzie sprzeda się ten singiel a i cały album ?
BadM

Post autor: BadM »

Czasami zaglądam na jej twittera, sprawia wrażenie bardzo sympatycznej i serdecznej osoby.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Według mnie taka jest, tylko zgubiła się w pewnym momencie swojego życia i to bardzo wyraźnie widać. Jest to przykre, bo przez to narodziło się wielu jej wrogów. Rozumiem to, sama swego czasu jej nie lubiłam i uważałam ją za idiotkę, która chce robić tylko szum według siebie nie bacząc na rodzinę. Patrząc jednak z perspektywy czasu, jestem do niej podobna, może dlatego ją rozumiem. Janet zawsze była przy Michael'u, okej, jego ukochana siostrzyczka, ale LaToya jednak według mnie często się gubiła, a przez to, że jest osobą publiczną, to wszystko wychodziło na świat. No, nie zapominajmy o tym, że brukowce dosyć często gęsto przekręcają większość informacji, jakie przekazują ludziom.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
ODPOWIEDZ