Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Hej poisonivy!!!
Ja czasami (jeszcze) czuję się obco, mimo że na forum jestem od roczku (ale szybko zleciało). A to dlatego, że nie miałam okazji poznać tych cudownych (hehehe ale wam słodze ) ludzi. Tzn. okazję miałam, ale tak wyszło, że na zlot mnie rodzinka nie puściła.
Poza tym forumowicze to sympatyczna gromada i miło jest popisać sobie z nimi na forum.
no domyslalam sie ale teraz jestem pewna, ze nie jestescie 'zlymi' ludzmi! w takim razie bardzo, bardzo milo, ze do Was trafilam!!!
postaram sie dac Wam jak najwiecej ze swojej obecnosci bo nie powiem moje 22 lata zycia kilka roznych dziwnych doswiadczen mi dalo. Najwazniejsze,ze łączy nas Michael (ktory ostatnio bardzo slabo wyglada....)
Dzieki Wam wielkie za odzew i do dziela!
buzzzi!
[/b]
....u.....
jestem sobie studentem trzeciego roku na polibudzie szcz. (wydz. mechaniczny). Uwielbiam te studia i to chyba moja jedyna prawdziwa radosc zycia-taka 'martwa' oczywiscie!
Oprocz 14-letniej milosci jaka zywie do muzyki (i osoby) slucham..... goth i black metalu-duzo krócej niz MJ ale prawie z rownie duza pasja! To chyba moje jedyne zainteresowania...no jeszcze zbieram śruby i zdjęcia żywych krow! jestem zapalonym matematykiem i lubie jesc i spac! no i to chyba wszystko w tej kwestii!
Duzo imprezuje i mam milion szalonych (nie zawsze 'na miejscu') pomysłow! Mam niekonczaca sie ochote poznawac nowych ludzi...dlatego Was wynalzlam!
Co jeszcze o mnie?bardzo chcialabym kiedys poznac was np.na zlocie!
Dobra zeby was nie zanudzic to pozdrawiam goraco!!!
...i to chyba tyle........
Eeee....Chyba zaczynam czuc sie obco kolezanki mi sie wykruszyly i jest problem bo nikogo nie znam ale moze czesc z Was kojarzy mnie z poprzedniego forum Witam ponownie