I Need You - acapella

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Xscape

I Need You - acapella

Post autor: Xscape »

Potrzebuje wersji acapella tejże piosenki.Po prostu rozwala mnie jak michael śpiewa pod koneic piosenki.Dreszcze na ciele zawsze mam.

ps- a tak juz całkiem by the way to pozdrawiam wszytskich.Choć rzadko coś ostatnio pisuje to o Was i tak pamietam zawsze.Buźka.
Awatar użytkownika
Pank

Re: I Need You - acapella

Post autor: Pank »

My Cię też pamiętamy. :D

Osobiście nigdy nie widziałem, by ktokolwiek miał tę piosenkę a capella. To chyba na razie nieosiągalny rarities. A szkoda, bo ładny tam wokal Michaela. :]
Awatar użytkownika
For-Example

pliz

Post autor: For-Example »

A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>

z gory dzieki.
Awatar użytkownika
Xscape

Re: pliz

Post autor: Xscape »

For-Example pisze:A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>

z gory dzieki.
Nie ejstem pewien czy moglibyśmy taki upload zrobić.Radze zabawić się w internetowego pirata muzyki albo zakupić płytke 3t Brotherhood.Osobiście zabawił bym się w pirata w tym wypadku.
Awatar użytkownika
cicha

Re: pliz

Post autor: cicha »

Xscape pisze:
For-Example pisze:A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>

z gory dzieki.
Nie ejstem pewien czy moglibyśmy taki upload zrobić.Radze zabawić się w internetowego pirata muzyki albo zakupić płytke 3t Brotherhood.Osobiście zabawił bym się w pirata w tym wypadku.
Albo posłuchać i zobaczyć sobie video chłopaków do tej piosenki na YouTube :-)

3T - I need you

;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

O matko normalnie ciary na całym ciele mam. Ale ten MJ ma siłę oddziaływania na człowieka. Jak usłyszałam tą końcówkę znowu po paru latach to, aż mi się gorąco w środku zrobiło. Michael jest wielki. :happy:
:mj:
Awatar użytkownika
For-Example

:)

Post autor: For-Example »

Kurde.. zapomnialem o tej piosence !! tak dawno tego nie widzialem ze tytul mi nawet nic nie mowil - ale jak uslyszalem to odrazu przypomnialem sobie jak za malolata puszczalem sobie koncowke po 1000000 razy :) hehe
ODPOWIEDZ