I Need You - acapella
I Need You - acapella
Potrzebuje wersji acapella tejże piosenki.Po prostu rozwala mnie jak michael śpiewa pod koneic piosenki.Dreszcze na ciele zawsze mam.
ps- a tak juz całkiem by the way to pozdrawiam wszytskich.Choć rzadko coś ostatnio pisuje to o Was i tak pamietam zawsze.Buźka.
ps- a tak juz całkiem by the way to pozdrawiam wszytskich.Choć rzadko coś ostatnio pisuje to o Was i tak pamietam zawsze.Buźka.
Re: I Need You - acapella
My Cię też pamiętamy. :D
Osobiście nigdy nie widziałem, by ktokolwiek miał tę piosenkę a capella. To chyba na razie nieosiągalny rarities. A szkoda, bo ładny tam wokal Michaela. :]
Osobiście nigdy nie widziałem, by ktokolwiek miał tę piosenkę a capella. To chyba na razie nieosiągalny rarities. A szkoda, bo ładny tam wokal Michaela. :]
- For-Example
pliz
A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>
z gory dzieki.
z gory dzieki.
Re: pliz
Nie ejstem pewien czy moglibyśmy taki upload zrobić.Radze zabawić się w internetowego pirata muzyki albo zakupić płytke 3t Brotherhood.Osobiście zabawił bym się w pirata w tym wypadku.For-Example pisze:A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>
z gory dzieki.
Re: pliz
Albo posłuchać i zobaczyć sobie video chłopaków do tej piosenki na YouTubeXscape pisze:Nie ejstem pewien czy moglibyśmy taki upload zrobić.Radze zabawić się w internetowego pirata muzyki albo zakupić płytke 3t Brotherhood.Osobiście zabawił bym się w pirata w tym wypadku.For-Example pisze:A moglbym prosic o upload tego kawalka w normalnej wersji :>
z gory dzieki.

3T - I need you
;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- For-Example
:)
Kurde.. zapomnialem o tej piosence !! tak dawno tego nie widzialem ze tytul mi nawet nic nie mowil - ale jak uslyszalem to odrazu przypomnialem sobie jak za malolata puszczalem sobie koncowke po 1000000 razy :) hehe