Borys Szyc śpiewa Man In The Mirror u Wojewódzkiego

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Maro

Borys Szyc śpiewa Man In The Mirror u Wojewódzkiego

Post autor: Maro »

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Ffaajjoowwoo ;-) A wie ktoś dlaczego on śpiewał tę piosenkę??? Jestem bardzo ciekawy...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Moon_Walk_Er pisze:Ffaajjoowwoo ;-) A wie ktoś dlaczego on śpiewał tę piosenkę??? Jestem bardzo ciekawy...
Bo coś tam ma nagrywac płyte z coverami różnych artystów....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Jeżeli ktoś oglądał program Kuby Wojewódzkiego w całości, to wie, że Borys Szyc zabiera się za nagrywanie płyty, głównie z coverami. Nie wspomniano nic co prawda o nagraniu Man in the mirror, za to pojawi się I'll be there - Borys jednak nie będzie śpiewać partii Michaela, a zrobi to za niego kobieta.

Zobaczymy. Mnie ten pan po przesłuchaniu zaprezentowanych jeszcze chociażby Purple Rain Prince'a, nie przekonuje. Nagrałem zresztą ten fragment - zamieszczę, jak tylko wyedytuję. ;-)
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Maro pisze:Bo coś tam ma nagrywac płyte z coverami różnych artystów....
Aha... Ja jednak jestem sceptycznie do tego nastawiony - z jednej strony fajnie, że ktoś tak sławny jak Borys Szyc lubi piosenki Michael'a, a z drugiej znowu strony chce poprawiać coś jest zrobione świetnie( no w końcu przez samego Króla). Jeśli mu wyjdzie no to ok, ale jeśli nie to spaprze całą piosenkę... :nerwy:
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ