SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
ewa

Post autor: ewa »

SUNrise pisze:Jestem pewna, że członkowie zespołu GNR (no bo nie oszukujmy się, taki Robin wie, co to internet i co to fora), ich rodziny, przyjaciele, managerowie, żony, dzieci, kochanki, bracia, siostry, sąsiedzi etc. zaglądają na takie fora jak HTGTH i przeglądają niektóre tematy. Więc hmmm nie mam zamiaru na anglojęzycznych stronach zachwycać się Robinowym tyłkiem
Heheh masz absolutejszyn rejszyn. Na HTGTH to chyba zaglądają wszyscy: członkowie zespołu GN'R i masa innych osób (związanych z GN'R). Nawet Beta tam pisze, kiedyś widziałam jakiś jej post (najczęściej ochrzania fanów za kłamstwa, które o Axlu i gnr fani wypisują).
To jest właśnie to, ludzie piszą o różnych rzeczach na forach i nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jak wiele osób czyta ich posty, a przede wszystkim, że mogą czytać te posty ich idole... czyli osoby o których piszą i do których się ślinią :p, i czytają je, nawet jak się do tego głośno nie przyznają. Wiadomo, że Axl albo Robin nie powiedzą głośno: "Hej czytamy forum HTGTH albo forum MyGNR", albo jakies inne, ale jest więcej niż prawdopodobnym, że przeglądają czasem fora...

Tak jeszcze mniej więcej w tym temacie. A raczej w temacie Trenta i NIN, czy Reznor ciągle chodzi z tą dziewczyną klik, klik Poza tym...ta niby kobieta Trenta też podjęła "nasz" temat, o którym rozmawiamy: "Do you realize that many people read these boards? My family, my friends, Trent's friends and business associates. You think you are just talking on a board. This shit travels."
Dziś nareszcie ruszyła oficjalna strona zespołu Guns N' Roses.
www.gunsnroses.com
Kto im tę stronę robił :rotfl: i gdzie się podział ten tekst z głównej strony, który był tam dnia pierwszego i który mówił
- "The most Dangerous Band In The World Is Back!"
- "Axl Rose and the Gunners are out on the road to save rock 'n' roll once again."
Strasznie mnie to rozśmieszyło jak to zobaczyłam, bo wiecie ja kocham newGuns n roses, ale te hasła to chyba troche naciągane są/były bo nie wiem gdzie się podziały.
Poza tym strona bardzo przeciętna.
SUNrise pisze:
aaa...kocham tę fotkę! To tylko potwierdza moją teorię o Robusiu włóczykiju.
Mnie to on tu przypomina jakiegoś Janka Muzykanta. Albo górala spod Tater :p, albo jeszcze takiego bacę co owce na hali wypasa. Swojskie klimaty :]
SUNrise pisze:Cathy (...) namawia innych rodziców żeby zawsze wspierali swoje dzieci w tym co robią, w ich hobby, zwłaszcza jeśli tym hobby jest muzyka. Tak na marginesie, to Robin jest pod wieloma względami do swojej mamy podobny,
Robin ma chyba podobnie, gdzies kiedyś czytałam jak napisał do jednej osoby, odpowiadając na jej pytanie (nie pamietam dokładnie jakie, ale napisał temu komuś: "wspieraj brata, wspieraj rodzinę, wspieraj muzykę, wspieraj naukli ścisłe" hahah...

Achhh Sunny big thx za tego posta o rodzince Robina, ja o paru rzeczach nie maiłam pojęcia. O tym kim jest jego mama np. DZIĘKI! :calus:
SUNrise pisze: Robinowy ass :zgon: (z koncertu 23 września w Kroq)
Obrazek
fuckin' HOT!!!!! Ty to sobie jednak zawsze weźmiesz najlepsze mięso :p.... a dla mnie co w tym zespole zostało?? Dizzy!!

Coś znalazłam, to nie Robin, ale też fajne zdjęcia :] dla odmiany
ObrazekObrazek

papa evrybady!
Ostatnio zmieniony pn, 05 lut 2007, 9:59 przez ewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
mira

Filmik o Slash'u

Post autor: mira »

Witaj SUNrise,
widzę, że znów wojna, teraz nawet grzeczny bizkit jest beeeeeee.
Mimo , iz mnie opieprzyłas i wygoniłas , to chce coś dodac od siebie, gdy Dominika jedzie po kimś , ze dał nieopatrznie jakiś filmik, to jest dobrze.......gdy bizkit zwrócił uwagę że ktoś tu jest wyrocznią osądzajacą co dobre i złe...... no to jest " koniec świata"........jak mógł!

Tutaj wyrocznią jesteście Wy i od Was zależy co dobre a co złe..... czy to jest w porządku?

Cenię Twoja wiedzę ,zaangażowanie i miłość do tego co robisz, myślę, ze robisz tez to z myśla o tych co , czytają i czerpią z tych wiadomości.Przyjemność powinna być obopólna, gdybyś chciała pisac do szuflady, to nie pisałabys tego na forum.

Więc po co jechać na kazdego , jeśli nawet to nie było po Twojej mysli....opinie ludzi sa rózne, co do dawanych zdjęc czy tematów, czy zależy Ci tylko na ludziach , zgodnie potakujących, i śpiewających tylko jednym głosem? japrosic

A czy wg Ciebie ten filmik o Slash'u był taki "wspaniały" gdy pokazuje jak Twój idol , zapijaczony obściskuje dziewczynę, zatacza się, leje pod ścianą.....to był wg. mnie uwłaczajacy film, (moze brakło mu na here?)-- moze nawet nie wiedział co robi? co z tego, że był dubler, to Slasha stawia w złym świetle.
Wszyscy wiemy , że taki Slash był, ale dla mnie to tez był śmieć--- ten film! Lubię Slasha i gwoli słuszności mi sie to nie podobało, napisałam o tym, dla przykładu,---- nie robie z tego a f e r y--- :zly:
Porównaj wasze reakcje na to co dają inni i to co same dajecie..........
Pozdrawiam,
japrosic
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

SUNrise pisze: Robinowy ass :zgon: (z koncertu 23 września w Kroq)
ee tam MJ ma lepszy :-) Obrazek

Pytanie do Ciebie SUNrise,może nie czytałem całego tak bogatego wątku o Slashu i zespołach w których grał i gra,ale czemu nie założysz Sobie własnej stronki o Guns'ach i Slashu?Zapewne była by bogata w informacje,pewnie polskiej stronki o w/w zespole i gitarzyście nie ma?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster

Post autor: ville »

Ewa napisała
my (ja z Dominiką i SUNrise) się akurat znamy i od czasu do czasu spotykamy ze sobą, na żywo, więc myślę, że nam to nie robi różnicy, możemy sobie rozmawiać o Gunsach daleko poza tym forum. Co wy na to dziewczyny... Dominika?. Mnie się akurat nie chce tu za bardzo pisać i już dawno nie pisałam, bo wystarczają mi nasze Gunsowe rozmowy poza forum. Wiecie co obawiam się, że jak Dominika stąd pójdzie, jak SUNrise stąd pójdzie, to z tego tematu zupełnie nicccccccc nie zostanie, nie wiem czemu, ale mam takie wrażenie, że bez nich pozostałe osoby, nie będą miały za bardzo tu o czym rozmawiać, żeby nie napisać, że nie będą miały nic do powiedzenia.
EEEE! Moje drogie panie! Nawet nie myślcie o tym! Gdzie ja będę zaglądać, by się dowiedzieć czegoś o Gunsach? :beksa: Tu zaglądają nie tylko ludzie, chcący się wyżyć i pokłócić! Pomyślcie o tych pozostałych!
Co, zeskanowane artykuły z Faktu będziecie wrzucać i się nimi zachwycać.... .Bawcie się dobrze!
Aha, i jeszcze jedno... Ewo, proszę nie uogólniaj...

Z poważaniem

Post autor: el_loko »

ta niby kobieta Trenta
Jako, ze siedze troche na forum NIN to faktycznie jest tylko "niby", choć kto go tam wie :)
"Hej czytamy forum HTGTH albo forum MyGNR"
O ile to prawda jedenj osobie za kulisami chyba Donigton Robin i chyba Ron mowili, że przeglądaja HTGTH...
Poza tym Ron ma własne forum na którym zreszta całkiem sporo pisze... :) Całkiem zreszta fajne jest te jego forum, przyjazni ludzie itp :P

A co do waszej kłotni...

Nie rozumiem dlaczego najechaliscie na bizkita, przecież nie pisał, że to prawda co w Fuckcie pisuja o Axlu, po prostu pokazał co zamiscili. I jeszcze po tresci tego jego postu mozna dojsc do wniosku ze sie nie zgadza z tym artykułem...

PS. Namawiam SUNrise do powrotu na NS :]
PS2. Zapuscie sobie Tommyego Stinsona - Village Gorilla Head :P I sie uspokojcie :P
bizkit

Post autor: bizkit »

@SUNrise – co do „artykułu”, to nie chodziło mi o to, że znalazłem świetnego newsa i podyskutujmy o tym, jak to Axl się zachowuje, tylko o to, że Axl zaczął się pojawiać publicznie i ponownie, jak w latach 90-tych jest bohaterem zmyślonych historyjek w brukowej prasie. Nie zauważyłem bym się tym emocjonował, a jedynym moim komentarzem w poście była nazwa gazety. El_loko jakoś zauważył moje intencje. Co prawda zjadłem w tamtym poście jedną literę w „Fuckt”, ale chyba jesteśmy inteligentnymi osobami i wiadomo było, jaki wydźwięk ma moja wypowiedź.
I jakoś dziwne, że nie miałaś nic przeciwko artykułowi, zanim nie zwróciłem uwagi Dominice.

@Ewa – skoro tak cię zbulwersowała moja wypowiedź – ja bym raportował to do moda.
Nie wypominam nikomu znajomości z Sun, tylko stwierdzam fakt, że ktoś tu od pewnego momentu zadziera nosa. I jak widać tyczy się to także Ciebie. Zawistny nie jestem, a pewne uczucie, które się nazywa zazdrość, nie ominęło Ciebie. Zazdrościłaś Dominice, mało się z ekranu nie wylewało. To wypytywanie się o SUN, jej chłopaka, znajomych, czy mają dziewczyny – po prostu żenada. Szkoda, że nie spytałaś się o rozmiar miseczki SUNrise. Już Blas pisał taktowniejsze posty. :-)

I do obu pań. Rozumiem, że rozpływanie się na temat tyłka Fincka, przez 3 strony, jest dla innych czytelników/użytkowników pasjonującym zajęciem. To tak tylko tytułem nawiązania do „szanowania odmiennego zdania innych użytkowników”. Ja po prostu nie mam czelności (nie miałem) zakazywać komuś pisania tego, co uważa za stosowne.

@Mira – „grzeczny bizkit” – dziękuje, właśnie się rozkręcam. ;-)
Tak więc, czekam na bana, za chamskie wypowiedzi. Wpiszę go sobie do CV. Pa pa
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Jak pięknie...
Czy każdy kto chciał wylał już swoje żale, pretensje etc.
Jeśli jeszcze nie, to macie ku temu ostatnią okazję...
Pa pa...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

SUNrise pisze: ostatnią okazję...
Hej Kurczaczku...
Mój plan zajęć na V roku jest do dupy.
Komputer układał.

To chyba wszystko...

Ej, no ludzie! Chcecie się poobrażać o jakieś głupoty? O głupi artykuł w pewnej gazecie? No proszę Was... Przecież małymi dziećmi nie jesteście...
Czekam na nowe wieści i ogólnie wpisy na to forum.
el_loko

Post autor: el_loko »

Coś dla SUNrise nie wiem czy widziałas:

http://youtube.com/watch?v=iVOwXTct0TE
Awatar użytkownika
SUNrise

Re:

el_loko pisze:Coś dla SUNrise nie wiem czy widziałas:
http://youtube.com/watch?v=iVOwXTct0TE
Ależ się z tego Slasha zrobił reklamowy chłopiec. Fajna reklama :)
ville pisze:Ej, no ludzie! Chcecie się poobrażać o jakieś głupoty? Czekam na nowe wieści i ogólnie wpisy na to forum.
Poobrażać się nie poobrażaliśmy Obrazek, tylko ostatnio wszyscy zajęci. Studia i tego typu sprawy. Jakże się cieszę, że to już mój ostatni rok...
MJowitek pisze:Hej Kurczaczku...
Mój plan zajęć na V roku jest do dupy.
Hey :)
Mój nie lepszy. I nawet nie wiem kto układał.
mira pisze:(moze brakło mu na here?)-- moze nawet nie wiedział co robi?
Proszę Cię... Może Ci się ten film nie podobać, Twoja sprawa, ale tego typu komentarze, jak "moze brakło mu na here?" kojarzą mi się jednoznacznie z tym, co piszą z nudów ludzie na Onecie pod "newsami" o GN'R. Tak dla oświecenia - Slash zagrał ten "epizod" tylko dlatego, że poprosił go o to reżyser tego filmu, który jest jego bliskim przyjacielem. Zrobił to właściwie za darmo, dla żartu. I zapewniam Cię, że był jak najbardziej świadomy tego co robi. Gra pijanego, ale pijany na planie nie był i sikać (dżizys) też nie sikał (wszelkie odgłosy :wariat: zostały dodane później) wiem, bo widziałam "momenty z planu" jak kręcono tę część z udziałem Slasha. Zresztą mam je na wideo i obejrzałam "z ciekawości" jeszcze raz.
Więc teksty typu: "pewnie zagrał bo brakło mu na herę" - i to z ust "niby" fanki, ...nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać. To co napisałaś świadczy o Tobie samej. I tak to zostawię. Gwoli ścisłości, Slash z herą od 17 lat nie ma nic wspólnego.
Obrazek
ObrazekObrazek

:))

SUNrise napisała:
Poobrażać się nie poobrażaliśmy
Jakże mi ulżyło i ucieszyło ;-) W nagrodę masz Robinka:

Obrazek

Mira napisała
moze brakło mu na here?
:-/ Taaa, z pewnością... I co jeszcze? Na Jacka Danielsa też mu nie starczyło pewnie?

A co do Slasha... Nieee, on mnie rozbraja tą fryzurką :) Jak tu można nie kochać takiego futrzaka.... nenene
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: :))

ville pisze:W nagrodę masz Robinka:
http://twignfinck.tripod.com/finck/rfvid08.jpg
thx :]

Napiszę wam coś co zapewne wszystkich tu ucieszy. Już nie będę się tak ślinić do Robina na tym forum, bo nareszcie wczoraj powstało specjalne forum dla fanów Robina. Tam nareszcie mogę się wyżywać dowoli Obrazek.

Ok. to tak na koniec (yyy na jaki koniec?)
zdjątko Robusia (po prawej na fotce) z czasów jego ery w NIN
po prostu wyglądał pięknie...Obrazek
Obrazek

Wszystkich którzy kochają Robina zapraszamy do naszej >Fincklandii<
ObrazekObrazek
Nergal

Post autor: Nergal »

http://youtube.com/watch?v=3Z6VDVtH89w -Guns N' Roses - November Rain (Acoustic guitar/Vocals) + fajne zdjecia

http://youtube.com/watch?v=jnlH6kMZvyo& ... ed&search= - co głupiego ;-)

http://youtube.com/watch?v=bUOQIjQoiA4& ... ed&search= -Mr.Brownstone + zdjęcia
W półśnie poczułaś ostry ból
Wiedziałaś, że to grzech
Zdyszanym głosem szeptał ci...
- módlmy się, módlmy się
Pchnęłaś go
Głową w dół z ambony spadł
Rzeczy drwią
W rzeczach zawsze drzemie kpina
WooKy

cornchucker

Post autor: WooKy »

Jakos w polowie tego tematu ktos wrzucil studyjna wersje piosenki Cornchucker. Jesli to nie problem mozna prosic jeszcze raz o aktualnego linka :D?? z gory dzieki ;)
ODPOWIEDZ