SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: cornchucker

Post autor: SUNrise »

WooKy pisze:Jakos w polowie tego tematu ktos wrzucil studyjna wersje piosenki Cornchucker. Jesli to nie problem mozna prosic jeszcze raz o aktualnego linka :D?? z gory dzieki ;)
Zapytaj na jakimś forum GN'R, ktoś na pewno będzie miał. Nie to żebym ja nie miała tej piosenki, bo mam, tylko odnalezienie płyty na której mam tę demówkę nagraną to dla mnie w tej chwili niestety wyższa filozofia.
pozdr.
ObrazekObrazek
el_loko

Post autor: el_loko »

WooKy

Post autor: WooKy »

wielkie dzieki ;)
Awatar użytkownika
SUNrise

Slash - fotki

hejanne z mygnr zeskanowała niektóre z tych zdjęć

gilby i slash z nietoperkiem
Obrazek

z kangurami w Australii
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Slash

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Współczesny slash
Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Re: Slash - fotki

Post autor: MJowitek »

SUNrise pisze: z kangurami w Australii
Obrazek
[/quote]

On mu tu papieroska daje?
Ja mam wrażenie, że ten kangurek to na całą paczkę sie rzuca, widac też palacz...

To taki Slash wśród kangurów?
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Slash - fotki

MJowitek pisze:To taki Slash wśród kangurów?

Śmiechawy kangur
Obrazek

Wyszukałam dwie ciekawostki Obrazek o kangurach

Pierwsza:
Kiedy po przybyciu do Australii pierwsi europejscy osadnicy zobaczyli do niczego niepodobne stworzenie wielkości człowieka, skaczące niczym gigantyczny konik polny, nie mogli uwierzyć własnym oczom. Jeden z nich - ten przytomniejszy - zapytał grupę Aborygenów: "Co to za zwierzę?". Ci odparli: "kangaroo", co znaczy po aborygeńsku: "Nie rozumiem, co do mnie mówisz". Brytyjscy geniusze natychmiast nazwali tak skaczące monstrum.

Druga:
Podczas spożywania pokarmu kangury wykorzystują ząb najbardziej wysunięty ku przodowi. Ząb ten wypada, kiedy tylko zetrze się do korzenia, a jego funkcję przejmuje następny. W wieku 15-20 lat kangury posługują się już ostatnimi zębami; jeżeli ich zabraknie giną z głodu.

On mu tu papieroska daje?
Ja mam wrażenie, że ten kangurek to na całą paczkę sie rzuca, widac też palacz...
widać kangur swój człowiek Obrazek.
Jedna paczka to akurat całe dzienne zapotrzebowanie Slasha :]. 3 lata temu w ogóle nie palił przez osiem miesięcy, bo jak się London urodził to Perla ciągle na niego 'krzyczała', że: "za każdym razem jak ci daję potrzymać dziecko na rękach to później śmierdzi papierosami". I zaprowadziła go do hipnotyzera (rotfl - sorry, ale za każdym razem jak sobie przypominam jak to Slash na hipnozy chodził, to się nie mogę powstrzymać od śmiechu). Ale trzeba przyznać, że dzięki hipnotyzerowi nie palił przez tych kilka miesięcy, jednak dwa lata temu wrócił z powrotem do swojego żywiołu Obrazek.

Kiedyś... jakieś półtora roku temu jeden fan wyznał Slashowi, że chciałby rzucić palenie i spytał się go czy ma jakieś dobre wskazówki jak można to zrobić, to Slash mu odpowiedział:

ekhm... Obrazek

Slash: "I went to a f***ing hypnotist and I didn't go of my own accord - my wife talked me into it. We'd just had the baby and she said Every time I give you the baby he smells like cigarettes. So she went with me and I sat and listened to this guy just verbally abusing the whole smoking concept, then he put me under for 15 minutes. I tried not smoking that whole day and it lasted eight months. Now I'm back to a pack a day, so I don't really have any tips, you know?"
ObrazekObrazek

Post autor: ville »

Uwielbiam Slasha. Na tych zdjęciach... Ach, świetny jest.... I w ogóle nie zmienił się przez te lata.
W przypadku Axla.... Różnica jest ogromna...

Nie chcą mi się załadować zdjęcia, ale i tak każdy wie, jak wyglądał wcześniej i jaki jest teraz... Ale i tak... Uwielbiam go :love:

I powracając do Slasha... Gdybym miała tak kręcone włosy jak on... To z pewnością moja fryzura wyglądałaby tak, jak jego :)

I jeszcze co do różnic... Na przykład Sebastian Bach.... Zmienił się, ale na plus. W młodości wyglądał jak... hmm... był taki... kobiecy. Miał takie rysy twarzy. A teraz wygląda świetnie, te "kobiece rysy" się wyostrzyły... Śliczny teraz jest :love:
Awatar użytkownika
SUNrise

ville pisze:I jeszcze co do różnic... Na przykład Sebastian Bach.... Zmienił się, ale na plus. W młodości wyglądał jak... hmm... był taki... kobiecy. Miał takie rysy twarzy. A teraz wygląda świetnie, te "kobiece rysy" się wyostrzyły... Śliczny teraz jest :love:
Baz jest the best! Wygląd wyglądem, ale poza tym tak pod względem osobowości, jest jednym z najbardziej coolastych gości jacy chodzą po świecie. Przefajny jest.

Na VH1 europe w każdy (chyba) piątek i niedzielę jest taki program Supergroup. Baz tam występuje, tylko ostatnio ciągle sobie zapominam ten program oglądać.

edit/
wyszukałam parę krótkich epizodów z tego programu (z jednego z odcinków)
http://www.youtube.com/watch?v=6rz5BfjOqRc run baz run
http://www.youtube.com/watch?v=uB86gPiqB9Q Stylist Meeting
http://www.youtube.com/watch?v=HhY2oyyY5BM potrzebujemy nazwy dla zespołu... Baz: "Savage Animal!" rotfl
http://www.youtube.com/watch?v=Q2J4TPyhadM

zaktualizował ostatnio swoją stronę http://www.sebastianbach.com/updates.html

Baz & Steve DiGiorgio
Obrazek
ObrazekObrazek

SUNrise napisała:
Baz jest the best! Wygląd wyglądem, ale poza tym tak pod względem osobowości, jest jednym z najbardziej coolastych gości jacy chodzą po świecie. Przefajny jest
Ja go uwielbiam. Jest Świetnym wokalistą... Właśnie teraz słucham Wasted Time (tak na marginesie :-) ). Mogłabym o nim peany pisać... Aha... No i bardzo pomysłowy facet jest... Jego młodszy syn nazywa się (z pierwszego i drugiego imienia, bo trzeciego zapomniałam...) London Siddharta... Ja na punkcie Baza (no i Axla ;-) ) to mam takiego fioła jak ty, SUNrise, na punkcie Slasha & Fincka :happy:
Na VH1 europe w każdy (chyba) piątek i niedzielę jest taki program Supergroup. Baz tam występuje, tylko ostatnio ciągle sobie zapominam ten program oglądać.
Łooooooooo... Niestety VH1 mam tylko polskie... :( No i nie mogę Sebastiana sobie pooglądać. Smutno mi.

;-) Ale co tam. Ma się inne źródła :-) Choć przyznać muszę, że jeśli mam takiego dużeeego fioła, to chcę wiedzieć, znać wszystko... Jej, bardzo to wyszło... Zaborczo... Och, przepraszam, już się przywracam do porządku :-)

Po głębszym przemyśleniu...

Pardon, ja czasami takie głupoty plotę... Choć to, co napisałam powyżej jest prawdą, to wyszłam jak napalona nastoletnia niewyżyta fanka... Blech.[/i]
Awatar użytkownika
SUNrise

ville pisze:Ja go uwielbiam. Jest Świetnym wokalistą... Właśnie teraz słucham Wasted Time (tak na marginesie :-) ).
A wiesz, że ja też teraz już od jakichś 5 godzin słucham na okrągło "skid row", włączyłam ją i chodzi już któryś raz z kolei, w tej chwili jest Big Guns.
Jego młodszy syn nazywa się (z pierwszego i drugiego imienia, bo trzeciego zapomniałam...) London Siddharta...
Ja też nie znam ich pełnych imion. Wiem ino, że Paris ma już chyba jakieś 18 lat, a London ile...12 - 13? I pamiętam jak Baz powiedział kiedyś, że swoje trzecie dziecko zamierza nazwać Lewisham. Ale chyba żartował, bo się śmiał jak to mówił.
Ja na punkcie Baza (no i Axla ;-) ) to mam takiego fioła jak ty, SUNrise, na punkcie Slasha & Fincka
To znaczy, że lubisz wokalistów. Bo u mnie to gitary są ponad wszystko. Zawsze jak poznaję jakiś nowy zespół, to mam taki niekontrolowany odruch Obrazek, że pierwsze co robię, to zwracam uwagę na to, czy mi się gitarzyści podobają. hahah
to wyszłam jak napalona nastoletnia niewyżyta fanka... Blech.
nie przejmuj się, to normalne :p.
To forum Fincka które powstało niedawno, to jest dopiero bardzo miłosno wyznaniowe forum. Wystarczy wejść do działu ze zdjęciami, ile tam serduszek i wyznań miłosnych pod każdym zdjęciem jest... i żeby nie było, to wcale nie piszą tego nastolatkowie, ale osoby co mają nawet po 29-30 lat. Prymat w "i'm in love" wiedzie desire. Genialna finckomanka. Osobiście strasznie ją lubię, to tak na marginesie :P

Tak mi się napatoczyło teraz to zdjęcie, znane już chyba wszystkim, ale naprawdę
fajniusio Axl wyglądał z tym dzieciątkiem
Obrazek

ok. to jeszcze mojego fincka dawno tu nie było Obrazek
taaaka słodka minka :hugs:
Obrazek

a tak w ogóle to od wczoraj chora jestem. tzn. na gardło.
ObrazekObrazek

Skid Row.... Straszną mam na nich fazę. Konkretnie: Guns N' Roses i Skid Row... Praktycznie tylko tego słucham ostatnio (albo przynajmniej: najwięcej).

Napisałaś, że
też nie znam ich pełnych imion. Wiem ino, że Paris ma już chyba jakieś 18 lat, a London ile...12 - 13?
Więc dowiedziałam się :-) Starszy nazywa się Paris Francis Muir i ma 18 lat. Młodszy zaś to London Siddhartha Halford i ma 12 lat.

Można to znaleźć na stronie
http://www.geocities.com/skidrow_lovr/bach.html

Żeby nie było, że to ja taka mądra ;P
To znaczy, że lubisz wokalistów.
No lubię, lubię :) O, no właśnie... Praktycznie we wszystkich kapelach, których słucham, podoba mi się wokalista :wariat: No, oprócz jednej... (w Rammsteinie - gitarzysta :happy: ) Ale jednak... U mnie Axl i Baz mają pierwsze miejsce nenene

A co do zdjęcia Axla z dzieckiem... Ślicznie, pasuje mu :) No właśnie... Chciałabym, żeby się ustatkował, znalazł jakąś fajną żonę i miał dziecko (hihihi, Axl jako tatuś... Super :-) Tylko, żeby był dobrym ojcem, a nie...)

A co do Fincka.... Fajna mina ;-) [/url]
bizkit

Post autor: bizkit »

Pomimo, ze nie jestem tu już mile widziany, nadal z przyjemnością czytam ten wątek. Tęsknie za tymi czasami, kiedy jeszcze nie byłem userem, kiedy nie było Ewy, „takiej” Dominiki. Sorry, że może znowu wsadzam kij w mrowisko, wspominając to, ale chcę tylko powiedzieć, że kiedyś miał ten wątek inny klimat. Nie chcę nikogo obrażać, a jeśli już to zrobiłem, to przepraszam. Nie miałem takiego zamiaru, po prostu jeśli ktoś mi nadepnie na odcisk w nieodpowiedniej chwili (jakby była odpowiednia, nie? ;-) ) to staję się nieprzyjemny. Cieszę się, że Sun nie zniechęciłaś się do pisania tutaj i jestem Ci za to wdzięczny.

Pisząc tego posta chcę Wam, Sun i ville podziękować. Nieświadomie pomogłyście mi swoimi pogaduchami o Bachu, rozwiązać fourmową (NS) zagadkę – taka zabawa na skojarzenia z Gunsami. Niby to nic wielkiego, ale skłoniło mnie to do napisania także tych słów powyżej. Nie zdziwię się, jeśli ten post pozostanie zignorowany, tylko jeszcze raz chcę powiedzieć: Sun - pisz tutaj, nie przejmuj się takimi jak ja i nie daj się podpuszczać, by skończyć z tym topikiem. Doceniam twoją lojalność w stosunku do koleżanek, ale szkoda by było porzucic ten , na pewno wartościowy dla fanów wątek.

Co złego, to ja.

Bizkit napisał:
szkoda by było porzucic ten , na pewno wartościowy dla fanów wątek.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. To forum, ten temat to skarbnica wiedzy dla fanów Gunsów... Na żadnej ze stron nie dowiedziałam się tyle, ile tu. SUNrise, jeszcze raz padam do nóżek japrosic

Teraz słucham Huntera... Wybieram się jutro na ich koncert i się trochę przygotowuję :-) Ale znając mnie - długo nie wytrzymam i prawdopodobnie włączę sobie Baza lub Axla, ech...

A teraz prośba! Skierowana do wszystkich, ale jednak przede wszystkim do SUNrise. Wiadomo, że ty masz wpływy i zdolność wyszukiwania tego, co dla innych jest nieosiągalnym marzeniem (np. to zdjęcie Axla, gdy trzyma dziecko... W życiu go na oczy nie widziałam, dopiero tu, w tym temacie. Za to Wielkie Dzięki)...
Czy masz może - i w ogóle czy istnieją - jakieś zdjęcia synów Sebastiana? Jestem ciekawa, czy są podobni do taty, no i ogólnie jestem ciekawa. Buźźźźki[/b]
jola

Post autor: jola »

A ja w życiu bym nie pomyślała, że jedno z maleństw Bacha ma już 18 lat :smiech: nie wiedziałam, że on ma już takie duuuże dzieci. A Axluś wcale dzieci nie ma a jest kilka lat starszy od Seby... Ależ to wszystko dziwne :-) Dzięki Sunrise za te filmiki na you tube z Bachem, w życiu bym tego nie zobaczyła gdyby nie Ty...ja też nie mam vh1 europe, tak sobie tam patrzyłam na niego i sobie myślę, ze widać, że facet jest grubiej po trzydziestce :-) Ja nie sądzę, że wyglada jakoś super młodo, czy, że się nic nie zmienił. Tak samo Slash- szczególnie jak zapuści troszkę już szpakowatą bródkę. Axl na niektórych zdjęciach wygląda młodo, ale z bliska widać, że jest po 40-stce- jak ja kocham te jego trzy siwe włoski na brodzie :party: , tyle że teraz cholera zgolił tą brodę... :-/
ODPOWIEDZ