Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Wszystkie kreacje są super ...
Cieszę się, że ta projektantka postanowiła poświęcić kolekcję Michaelowi
Jak widać wiele osób pamięta o MJ i uważa go za wspaniałego człowieka !!!
Mroczuś pisze:Wszystkie kreacje są super ...
Mroczuś pisze:Wszystkie kreacje są super ...
Peace ...
Popieram Cię w 100%.
Wiem ...
Jeśli chodzi o ten pasek to ja również mam na niego chętkę ... :(
To musimy coś wymyśleć i sobie sprawić... Mnie to raczej na oryginał nie stać ale już kombinacje alpejskie wymyślam i sobie sama taki pasek projektuję.
Nancy pisze:To musimy coś wymyśleć i sobie sprawić... Mnie to raczej na oryginał nie stać ale już kombinacje alpejskie wymyślam i sobie sama taki pasek projektuję.
OoOoOo mój Boże !!!
Na prawdę ale jak ?!?!?! Przecież to jest dosyć trudne ...
W jaki sposób wykąbinujesz napis KING POP ???
Moi rodzice prowadzą taki zakład w którym jest dużo maszyn do prac z drutami i metalem i jak się dobrze postaram to taki pasek nie będzie problemem. A tak na marginesie to ten pokaz obudził we mnie wenę twórczą....
Nancy pisze:To musimy coś wymyśleć i sobie sprawić... Mnie to raczej na oryginał nie stać ale już kombinacje alpejskie wymyślam i sobie sama taki pasek projektuję.
OoOoOo mój Boże !!!
Na prawdę ale jak ?!?!?! Przecież to jest dosyć trudne ...
W jaki sposób wykąbinujesz napis KING POP ???
Całkiem niezły pomysł z tym paskiem
Koło mnie robią takie różne cuda,co prawda klamry od paska nie widziałam ale nie szkodzi się zapytać co nie???
Ogólnie kolekcja bardzo wyszukana i orginalna
Świetny z tą kolekcją , <Najlepsza 1!> podobają mi sie zakiety i płaszcze. nie wszystkie oczywiście ale wiekszośc! Wreszcie pokazano extrawagancki (z pogranicza kiczu) styl Michaela w modny sposób podoba mi sie!