SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

ville pisze:wyszukiwania tego, co dla innych jest nieosiągalnym marzeniem (np. to zdjęcie Axla, gdy trzyma dziecko... W życiu go na oczy nie widziałam, dopiero tu, w tym temacie. Za to Wielkie Dzięki)...
Dzięki. Ale ta fotka to nic wielkiego, była prezentowana chyba na każdym forum GN'R, stąd wcześniej napisałam, że pewnie już ją wszyscy widzieli.
To skoro nie widziałaś wcześniej to dodam, że na tej fotce jest czteromiesięczna Megan, córka Lonn Friend'a redaktora magazynu RIP w latach 1987 - 1994. Ta fotka została zrobiona podczas imprezy urodzinowej Lonna w 1990 roku, na której był Axl.

tutaj Lonn razem z Izzym i Slashem
Obrazek

Lonn był w latach 1987-1994 bardzo blisko z Gunsami zaprzyjaźniony i pisał w tym magazynie o nich wiele razy. Teraz już od lat nie ma z Axlem żadnego kontaktu (choć słyszałam, że Lonn spotkał się z Axlem pierwszy raz od około 13 lat, w tym roku pod koniec czerwca w jakimś klubie po koncercie GN'R w Kopenhadze... ale nie wiem czy to prawda. W każdym razie powiedział mi o tym jeden znajomy fan z Danii, a poza tym gazeta The New York Post też o tym ich spotkaniu na swoich łamach napisała. Ale ja żeby w coś uwierzyć muszę mieć ku temu niezbite dowody, stąd mówię, że nie wiem czy to ich spotkanie naprawdę miało miejsce).
Powracając do Megan, ona ma dziś już 16 lat i a propos tego zdjęcia twierdzi, że - zdjęcie na którym Axl trzyma ją na rękach, jest jej najbardziej ulubionym zdjęciem.

A co do Lonna jeszcze, to tak przy okazji napiszę...
Niedawno napisał książkę "Life On Planet Rock" (przedmowę do książki napisał Lars Ulrich z Metallicy. Książka jest w sprzedaży od końca lipca, ale oczywiście nie w Polsce...jeszcze nie). Dużo miejsca poświęcił Gunsom i opowiada w niej o wcześniej nieznanych historiach jak to np. raz Axl razem z Bazem śpiewali piosenkę Amazing Grace u niego w domu w kuchni. Książka zawiera właściwie same historie pochodzące z tzw. "backstage" zza kulis, których on był świadkiem, a o których nigdy wcześniej, nigdzie publicznie nie pisał. Jeździł on z Gunsami i innymi zespołami (jak m.in. Metallica, Aerosmith, KISS, Bon Jovi, Nirvana) razem w trasy, imprezował, mieszkał z nimi w hotelach etc.
tu coś więcej o tej książce >wejdź<

Czy masz może - i w ogóle czy istnieją - jakieś zdjęcia synów Sebastiana? Jestem ciekawa, czy są podobni do taty, no i ogólnie jestem ciekawa. Buźźźźki
Oh no, że też mnie nie zapytałaś o to tydzień temu, bo akurat oglądałam na jakiejś stronie aktualne zdjęcia Parisa, tylko że teraz jak trzeba nie mogę tej strony odnaleźć. W każdym razie Paris ma czarne, długie, kręcone włosy i jest wyyysoki jak tata, ale z buzi podobny do mamy. Za to London ma rysy twarzy bardziej po tacie i też jak jego starszy brat ma ciemne włosy, tylko że proste.

Momento, znalazłam Ci coś innego obejrzyj to >youtube<.
Przez cały filmik przewijają się obaj synowie Bacha. W minucie 2:59 jest portret rodzinny tylko, że sprzed dwóch lat, ale zobaczysz jak Paris i London mniej więcej wyglądają, dużo się w sumie od tego czasu nie zmienili.
jola pisze:A ja w życiu bym nie pomyślała, że jedno z maleństw Bacha ma już 18 lat :smiech:
No wiesz, jak widać Baz nie tracił czasu i spłodził pierwszego syna niedługo po swoich 19 urodzinach :]
ObrazekObrazek

Post autor: ville »

SUnrise napisała:
Przez cały filmik przewijają się obaj synowie Bacha. W minucie 2:59 jest portret rodzinny tylko, że sprzed dwóch lat, ale zobaczysz jak Paris i London mniej więcej wyglądają, dużo się w sumie od tego czasu nie zmienili.
Obejrzałam :) Hmmm, tak myślałam, żeby brać się za tatusia albo synka, ale doszłam do wniosku, że primo: nie będę rozbijać małżeństwa Baza i Marii, taka chamska nie jestem ;P A syn trochę mi się nie podoba, ale na perkusji gra, hmm...
No ale mam jeszcze jedno wyjście: Axl jest wolny! Tylko muszę podszkolić swój angielski, bo kuleje, oj, kuleje.
To był oczywiście żart :-)

Pierwszą i drugą część muszę obejrzeć kiedy indziej, bo na koncert nie zdążę ;P

A co do strony ze zdjęciami. UUuuu, no cóż, nie zdążyłam. Szkoda :-) Ale co tam, narazie nie umieram i jeszcze zdążę pooglądać sobie Parisa i Londona nenene
Powracając do Megan, ona ma dziś już 16 lat i a propos tego zdjęcia twierdzi, że - zdjęcie na którym Axl trzyma ją na rękach, jest jej najbardziej ulubionym zdjęciem
No nie dziwię się specjalnie. Też bym tak chciała.

A co do "Life On Planet Rock"... Kiedyś może się ukaże w naszej ojczyźnie... Miejmy nadzieję, że niedługo. Chętnie sobie poczytam :-)

Jola napisała:
A ja w życiu bym nie pomyślała, że jedno z maleństw Bacha ma już 18 lat
Ha, ja też nie. To znaczy: gdy zaczęłam słuchać Skid Row i "poznałam" Baza również nie miałam pojęcia, że on ma dzieci. Gdy się dowiedziałam, to pomyślałam: o, no proszę, pewnie jego synowie mają z pięć lat. A gdy dowiedziałam się, że Paris ma 18 lat trochę mnie to zdziwiło. Wcześnie się postarał ;P
el_loko

Post autor: el_loko »

I znowu dorzuce swe trzy grosze:

W reklamie Harleya Davidsona pojaiwlo sie studyjne Better :P

http://www.harley-davidson.com/wcm/Cont ... cale=en_US

ChD Starts Now!!!!!!!!!!!!!1 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Awatar użytkownika
SUNrise

el_loko pisze:I znowu dorzuce swe trzy grosze:

A ludzie mówią, że Gunsi nie zaczęli jeszcze promocji swojej płyty. A tu proszę, nie ma to jak się reklamować w reklamie Obrazek.
Jeśli to faktycznie studyjna wersja "Better" to jestem "ZA" - strasznie mi się podoba.
Kiedyś chyba Bbf powiedział, że muzykę do Better napisał Finck. Ciekawe czy to prawda Obrazek.
ObrazekObrazek
el_loko

Prawda ,nawet Axl tak mówił.[/i]
Awatar użytkownika
SUNrise

el_loko pisze:Prawda ,nawet Axl tak mówił.
to dobrze Obrazek.
Cholera ja zazwyczaj na co dzień nie myślę o tym kiedy CHD się ukaże, i czy się ukaże (heh, bo czekam na to cholerstwo już 13 lat), ale od czasu do czasu dostaję takiej fazy, że nie mogę się doczekać kiedy wreszcie usłyszę tę płytę, i chyba znowu teraz takiej dostałam....to będzie pierwszy studyjny album Fincka.
Ile tych wtorków :wariat: jeszcze do końca roku zostało.... ?

pocieszam się - roooobiii n
Obrazek

lol,
Obrazek
ville pisze:
jola pisze:A ja w życiu bym nie pomyślała, że jedno z maleństw Bacha ma już 18 lat :smiech:
A gdy dowiedziałam się, że Paris ma 18 lat trochę mnie to zdziwiło. Wcześnie się postarał ;P
Tak sobie właśnie pomyślałam, że jeśli Paris się równie dobrze postara, to Baz w wieku 40 lat może zostać już dziadkiem. To by dopiero było czaderskie Obrazek.

To dobranoc :p
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ewa

Post autor: ewa »

el_loko pisze:Poza tym Ron ma własne forum na którym zreszta całkiem sporo pisze...
heheh Ron jest niezwykły :] Jest tak miłym i ciepłym człowiekiem, tak otwartym, kontaktowym, przyjaznym, że nie można go nie polubić. ma rewelacyjne poczucie humoru, poświęca tyle czasu na korespondencję z fanami, którzy mimo, że mu głupotami :) głowę zawracają, to on ich nigdy nie zbywa. Każdemu odpisze, choćby te dwa zdania, dla każdego znajdzie czas. My gdy byliśmy we wrzesniu na zlocie fanów w hiszpanii pisaliśmy do niego na pm na jego forum pozdrowienia z naszej imprezy, i przy okazji życzenia urodzinowe, trochę przedwczesne to były życzenia, ale to nic :], wysłaliśmy mu też zdjęcie z imprezy (SUNrise masz już to video :P fuck co się stało ze stroną, że mi się nie otwiera :cry: ) i jeden chłopak z Włoch który z nami był (on od dawna utrzymuje kontakt z bbf, a z Fortusem i Finckiem miał osobiste spotkanko na Gods Of Metal), nom i ten chłopak spytał bbf czy chce się z nami spotkać jak przyjedzie z gunsami następnym razem na koncert do Hiszpanii. A bbf na to, że "lol, sure!", Musieliśmy wyglądać na tym zdjęciu uroczo, hahaha. Także następnym razem jedziemy na koncert gunsów do Hiszpanii, jesteśmy umówieni na spotkanie z bbf :D :D
Bumblefoot w Gunsach to dar z 'niebios' :-)
el_loko pisze: W reklamie Harleya Davidsona pojaiwlo sie studyjne Better :P

Pojawiło się i się zbyło.
SUNrise pisze:to będzie pierwszy studyjny album Fincka.
Ile tych wtorków jeszcze do końca roku zostało.... ?
Ja jestem za tym, żeby płyta, albo chociaz singiel ukazał się we wtorek 7 listopada....w dzień urodzin Robina :p
Obrazek
Trent. A Robin to ten pierwszy po lewej? :p Chciałabym zobaczyc ten wywiad, jak ktos go ma to byłabym wdzięczna.
Btw. wiadomo o co poszło między nim a Finckiem? Jak kiedyś (tzn. w tym roku) jakiś dziennikarz zapytał Robina o NIN i o osobę Reznora, to Robin powiedział, że nie chce na ten temat rozmawiać, odwrócił się i poszedł.
Ostatnio zmieniony pn, 05 lut 2007, 10:06 przez ewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Hey sweety gdzież się podziewasz ostatnimi czasy...??? Obrazek
ewa pisze:A bbf na to, że "lol, sure!", Musieliśmy wyglądać na tym zdjęciu uroczo, hahaha.
wyglądaliśmy, wyglądaliśmy...,lol
poświęca tyle czasu na korespondencję z fanami,
ja ostatnio odkryłam, że on zna j. francuski. Napisałam mu coś tydzień temu swoją 'litanię' po francusku i wszystko zrozumiał, i odpowiedział mi po francusku.

Poza tym ludzie...., BFoot jest wszędzie! Nawet na forum fanów Robina Fincka się zarejestrował. Albo jeszcze lepiej..., dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że mój znajomy był 5 lat temu gitarzystą w jego zespole podczas trasy. A najlepsze jest to, że znam się z gościem już jakieś 3 lata (łączy nas wspólne hobby - wyprawy ekstremalne i mniej ekstremalne w różne strony świata) a dopiero 2 tygodnie temu dowiedziałam się, że on się z bbf przyjaźni,... w życiu bym na to sama nie wpadła, gdyby mi nie powiedział. Tzn. zawsze wiedziałam, że on poza tym, że jeździ po świecie to jest od dziecka gitarzystą, ale nie wiedziałam, że akurat z Bbfootem grywał. Wyszło to całkiem przypadkiem, bo opowiadaliśmy sobie o ostatnich wyprawach... ja mu o Grenlandii, on mi o Kolumbii i Murze Chińskim :] i w końcu weszliśmy na temat muzyki, Gunsów..., a on do mnie: "wiesz, jak ja grałem w zespole z Bbf to...". A ja... "yyy grałeś w zespole z Bbf?!" Naprawdę niesamowite jaki ten świat mały. Później mi na pocieszenie powiedział, że się z Ronem niedługo spotka, bo jest umówiony... tak... dla mnie rzeczywiście wielce pocieszające.

Ten kolega o którym mówię jest na fotce w środku trzeci od lewej, obok Bbf
Obrazek

to jeszcze trochę bbfootów z sałatką
ObrazekObrazekObrazek
hmm jak moja kumpela zobaczyła wczoraj te fotki bąbla w fioletowych spodniach i adidasach to się mnie spytała "co to za bezdomny na tych zdjęciach". Ja nie wiem, ale wychodzi na to, że nasi Gunsi naprawdę wyglądają na bezdomnych :wariat:, bo spotykam się z taką opinią nie pierwszy raz. Jak się Meg sfotografowała z Finckiem (a swoją drogą z Finckiem było tak, że to on sam do niej podszedł gdy ją zobaczył, a nie ona do niego... ale mniejsza o to) i Dizzym 21 września po koncercie w SF (chodzi o te fotki http://img53.imageshack.us/img53/2772/dsc00199vy0.jpg , http://img66.imageshack.us/img66/8849/dsc00201bc9.jpg ), to jak byliśmy później na pamiętnym czacie w 5 osób i jej przyjaciółka oglądała te zdjęcia to jej powiedziała "Meg nie wiedziałam, że zajmujesz się teraz działalnością charytatywną, skoro fotografujesz się z bezdomnymi". Jak mi się strasznie chciało z tego śmiać. Zresztą pisała jej to samo później w wielu miejscach. A teraz co, moja własna kumpela uznała kolejnego Gunsa za bezdomnego. Ja nie wiem o co chodzi.
(SUNrise masz już to video :P fuck co się stało ze stroną, że mi się nie otwiera :cry: )
fuck, fuck, fuck! Co pół godziny ktoś mnie o to pyta. Strona is dead od 3 tygodni i już nie wróci Obrazek. Usunęłam ją całkiem, bo ktoś znał moje hasło i się na nią włamywał!!! Film ze zlotu był na niej przez całe 3 dni (w wersji bez cenzury Obrazek - szkoda, że nie zdążyłaś zobaczyć). Cholera naprawdę szkoda mi tamtego profilu i tych wszystkich ludzi których na stronie miałam przez 2 lata, ale cóż. Teraz od około 3 tygodni mam nową zastępczą >klik klik<, ale już nie jako SUNrise no i jak widać prawie nic tam nie ma, bo na razie nie mam w ogóle czasu, żeby się nią zająć, ale jak będę mieć czas, to powrzucam chociaż te filmy z imprez i nasze zdjęcia, które miałam na poprzedniej myspace... cierpliwoooości. Ale blogu już mi się zakładać nie chce....jakoś mi się odechciało...
Aha a po płytę z filmem ze zlotu to wpadnij do mnie jak możesz, bo czeka już od daaaawna, Sneyder je przysłał - bez cenzury tak jak chciałaś.

Pojawiło się i się zbyło.
mają ją przywrócić niedługo. Teraz jest Paradise City, które do tej reklamy pasuje jak ...jak...nie wiem co. No, nie pasuje no nie. Się wysłowiłam. :p
ewa pisze:
SUNrise pisze:to będzie pierwszy studyjny album Fincka.
Ile tych wtorków jeszcze do końca roku zostało.... ?
Ja jestem za tym, żeby płyta, albo chociaz singiel ukazał się we wtorek 7 listopada....w dzień urodzin Robina :p
100% poparcia dla pomysłu tej pani. Prosimy menagment Gunsów o uwzględnienie tej daty Obrazek.
Chciałabym zobaczyc ten wywiad, jak ktos go ma to byłabym wdzięczna.
ja go nie mam.
Btw. wiadomo o co poszło między nim a Finckiem? Jak kiedyś (tzn. w tym roku) jakiś dziennikarz zapytał Robina o NIN i o osobę Reznora, to Robin powiedział, że nie chce na ten temat rozmawiać, odwrócił się i poszedł.
Nie wiem o co im poszło, ale o coś im poszło już jakiś czas temu. Pewnie o to, że Reznor chciał zatrzymać Fincka w swoim zespole, ale Robin się nie zgodził bo wolał przejść do Gunsów. Więc Reznor ma urażoną dumę. Robin się na temat NIN nie chce wypowiadać, za to nowe NIN ciągle mu dokuczają/dokuczali. Pamiętacie te zdjęcia z oficjalnej strony NIN z GN'Rosesowymi akcentami: Axl w lustrze, albo napis ChD. To nie było robione dlatego, że NIN kochają newGN'R lecz wręcz odwrotnie. Aaron North zawsze wypowiada się o Robinie używając głupich docinek jego grę i osobę nazywa "apples and oranges". Ja nie wiem co to w ich slangu znaczy, może ktoś mi powie co to znaczy, że ktoś jest jak "apples and oranges". Fuck ten gość nawet nie zna Robina, nigdy z nim nie rozmawiał. O Gunsach też nie wypowiada się zbyt dobrze. Powiedział, że "och lubił ich kiedyś słuchać, pierwszej płyty Gunsów, ale obecny zespół z Finckiem i pozostałymi nowymi członkami to jest shit a nie GN'R".
Ych nie będę się nad tym dłużej rozwodzić. Robin i pozostali Gunsi nie wypowiadają się na temat współczesnego NIN, nie muszą się zniżać do "takiego" poziomu żeby zwracać na siebie uwagę, jak to robi/ł nowy band Reznora. O wkleimy Axla do naszego zdjęcia, zaraz wszyscy fani Gunsów na świecie będą to zdjęcie oglądać i o nim mówić, darmowa reklama dla zespołu NIN. Ja naprawdę kocham to co robi Reznor (muzyka) i szanuję go za to wielce, ale jego aktualne postępowanie względem Robina i nie tylko, do zbyt chlubnych nie należy. Dlatego ja zawsze mówię, że odejście z NIN i przyjście do GN'R, to jest najlepsze co mogło się Finckowi przytrafić. Może się wreszcie rozwijać, pisać i nagrywać swoją muzykę, grać tak jak chce, a nie tak i to, co mu Reznor rozkaże.
(A dla mnie osobiście Finck w Gunsach to jest dodatkowo najlepsze co mogło się zespołowi GN'R przytrafić). W ogóle Finck jest aktualnie moim największym idolem na świecie... hmmm jakby jeszcze ktoś tego nie wiedział.
Ostatnio zmieniony czw, 14 gru 2006, 22:23 przez SUNrise, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek
el_loko

Mi sie zdwalo, że Trent metaforycznie wypowiadal sie na temat naiskania buty Fincka :P
A czy nNIN nie lubi GNR, trudno powiedzieć, tak więc nie mozna jendoznacznie powiedziec co Trent mial na mysli robiac te foty...
No Trent faktycznie chciał zatrzymać Fincka, ale o ile dobrze pamietam nim Robin wrocil do NIN to calkiem pozytywnie wypowiadał sie na temat obecnosci Robina i Josha w GNR...

Z innej beczki, jutro trasa sie zaczyna... :D A Merck cos mówił, że może być tak, że pewnego dnia pojdziemy do sklepów a tam będzie ChD. Czy to nie byłby najlepszy dzien na takie coś :P ??
Awatar użytkownika
SUNrise

el_loko pisze:No Trent faktycznie chciał zatrzymać Fincka, ale o ile dobrze pamietam nim Robin wrocil do NIN to calkiem pozytywnie wypowiadał sie na temat obecnosci Robina i Josha w GNR...
Wcześniej tak, ale mnie chodziło o to co nastąpiło tak po roku 2002. I zwłaszcza kiedy North przyszedł do zespołu. Bo to on wypowiada się negatywnie na temat newGNR, nazywając obecnych gunsów "gównem". Bo żeby Twiggy aka Jeordie mówił coś negatywnego, albo pozostali, to nie słyszałam.
A Finck serio jak go zapytano o Trenta, to powiedział, że nie chce w ogóle rozmawiać na jego temat. Czyli coś na linii NIN, Trent a GNR, Finck jest nie tak.
Z innej beczki, jutro trasa sie zaczyna... :D A Merck cos mówił, że może być tak, że pewnego dnia pojdziemy do sklepów a tam będzie ChD. Czy to nie byłby najlepszy dzien na takie coś :P ??
Sugerujesz, że jutro miałaby pojawić się ChD. Ja to bym chyba umarła ze szczęścia Obrazek.
Ale biorąc pod uwagę, że tu chodzi o GN'R to naprawdę wszystko możliwe jest... nawet to, że jak jutro pójdę do sklepu to zobaczę tam ChD. To by było oryginalne, jedyne w swoim rodzaju. Wydać płytę z zaskoczenia bez żadnego "medialnego" uprzedzenia...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ewa

SUNrise pisze:Hey sweety gdzież się podziewasz ostatnimi czasy...???
sekcje zwłok na nietoperzach przeprowadzam :p life sucks
fuck, fuck, fuck! Co pół godziny ktoś mnie o to pyta. Strona is dead od 3 tygodni i już nie wróci
Obrazek
F*CK & RIP. No nie zdążyłam na film. Dobra to przyjadę po niego w piątek, może być :P can't wait.
Teraz od około 3 tygodni mam nową zastępczą
http://www.myspace.com/yolagieralt
też ładna :p chociaż szkoda
tamtej i blogu szkoda.... i przemyśleń egzystencjonalnych o poranku...no
wiesz kogo ;d. a jak chłopakom z gost town... się wiedzie?
http://www.myspace.com/ghosttownroad wszyscy się do Londynu sprowadzili
bbf z sałatką wymiata. Ogólnie ciekawe zdjęcie wszyscy się na sałatkę patrzą ;d
hmm jak moja kumpela zobaczyła wczoraj te fotki bąbla w fioletowych spodniach i adidasach to się mnie spytała "co to za bezdomny na tych zdjęciach". Ja nie wiem, ale wychodzi na to, że nasi Gunsi naprawdę wyglądają na bezdomnych
W tym zespole to tylko Dizzy i Fortus ubierają się jak na rockmanów przystało, Stinson jak na punka przystało, no i Finck oczywiście poza wszelką konkurencją. A reszta prezentuje się jak kapela na wiejskich dożynkach. "Reszta" czyli mam głównie na myśli stroje Pitmana, i te dziwne koszulo-kamizelki Axla plus adidaski.
Te zdjęcia doskonale obrazują to o czym mówię
http://img91.imageshack.us/img91/690/d15kb0.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/1456/11plf2.jpg
SUNrise pisze:
el_loko pisze:Z innej beczki, jutro trasa sie
zaczyna... :D A Merck cos mówił, że może być tak, że pewnego dnia pojdziemy do sklepów a tam będzie ChD. Czy to nie byłby najlepszy dzien na takie coś :P ??
Sugerujesz, że jutro miałaby pojawić się ChD.
Ale biorąc pod uwagę, że tu chodzi o GN'R to naprawdę wszystko możliwe
jest... nawet to, że jak jutro pójdę do sklepu to zobaczę tam ChD.
I coooooo Czy ktoś wie czy ChD się już ukazała? Bo byłam dziś w sklepie po makaron ale tam jej nie było.
:p

to zdjęcie zobaczyłam na forum Fincka, jest...genialnie zrobione. Finck wygląda jakby jego górna część ciała unosiła się w powietrzu, jakby był duchem woooooooooo
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

a te zdjęcia mnie przerażają. Tzn. Axl na tych zdjęciach mnie przeraża

moczy nogi. Mam nadzieję, że w ręce nie trzyma swoich białych skarpetek
Obrazek

Axl się do I komunii wybiera czy o co kaman?
Obrazek

gdzie to dziewcze trzyma mu rękę
Obrazek

how sweet it is
Obrazek

świeczka w kieliszku...to jakieś przygotowania na halloween?
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

ewa pisze:
SUNrise pisze:Hey sweety gdzież się podziewasz ostatnimi czasy...???
sekcje zwłok na nietoperzach przeprowadzam :p life sucks
Obrazek
Dobra to przyjadę po niego w piątek, może być :P
może Obrazek
chociaż szkoda tamtej i blogu szkoda.... i przemyśleń egzystencjonalnych o poranku...no wiesz kogo ;d.
o tym jak smakują rosyjskie pierogi jedzone w Australii o 5:00 rano na śniadanie, to z perspektywy dnia dzisiejszego już klasyka Obrazek
a jak chłopakom z gost town... się wiedzie?
http://www.myspace.com/ghosttownroad wszyscy się do Londynu sprowadzili
dobrze się im wiedzie. W lutym wraca do pracy z nimi w studio Mr. Quincy Jones. On będzie producentem ich płyty. Hura. Kiedyś vel Dizzy jammował z nimi w studio (oni się zresztą z całym zespołem newgnr znają).
W tym zespole to tylko Dizzy i Fortus ubierają się jak na rockmanów przystało, Stinson jak na punka przystało, no i Finck oczywiście poza wszelką konkurencją. A reszta prezentuje się jak kapela na wiejskich dożynkach.
(znajdź w obu obrazkach co najmniej pięć różnic Obrazek)
zespół Guns N' Roses w XX wieku
Obrazek

zespół Guns N' Roses w XXI wieku
Obrazek

ewa pisze:
SUNrise pisze:
el_loko pisze:Z innej beczki, jutro trasa sie
zaczyna... :D A Merck cos mówił, że może być tak, że pewnego dnia pojdziemy do sklepów a tam będzie ChD. Czy to nie byłby najlepszy dzien na takie coś :P ??
Sugerujesz, że jutro miałaby pojawić się ChD.
Ale biorąc pod uwagę, że tu chodzi o GN'R to naprawdę wszystko możliwe
jest... nawet to, że jak jutro pójdę do sklepu to zobaczę tam ChD.
I coooooo Czy ktoś wie czy ChD się już ukazała? Bo byłam dziś w sklepie po makaron ale tam jej nie było.
nie może być. Ja byłam dzisiaj w warzywniaku po marchewki i tam była ChD. I sobie nawet kupiłam i teraz słucham Obrazek.
to zdjęcie zobaczyłam na forum Fincka, jest...genialnie zrobione. Finck wygląda jakby jego górna część ciała unosiła się w powietrzu, jakby był duchem woooooooooo
http://img63.imageshack.us/img63/1893/robin02ii0.jpg
oh yes. kocham to zdjęcie. Już się nim zresztą kiedyś zachwycałam na forum Finkusia.
a te zdjęcia mnie przerażają. Tzn. Axl na tych zdjęciach mnie przeraża

moczy nogi. Mam nadzieję, że w ręce nie trzyma swoich białych skarpetek
http://img71.imageshack.us/img71/2057/981881680lrv0.jpg
widziałam te zdjęcia parę dni temu. Ach jakże bym pragnęła podbiec do Axla i wepchnąć go całego do tej wody Obrazek.
Axl jak pijesz to się nie fotografuj. Znowu czerwony na ryju.

A tak poza tym, wczoraj się ta trasa zaczęła i widzę, że Axl wrócił z powrotem na dobrą drogę. Znowu bródkę zapuścił Obrazek.
Później postaram się napisać jakąś krótką relację z tegoż wydarzenia. Newsyyy where's Dominika?????

Obrazek Aha tak jako ciekawostkę napiszę, że Axl kocha głos Christiny Aguilery.
Axl o Aguilerze: "One of the greatest vocalists of our time"
W listopadowym magazynie Blender jest wywiad z Christiną w którym opowiada ona m.in. o swoim nowym albumie, a także o swoim występie na VMA 2006.

Oto o czym m.in. powiedziała:
"Axl Rose was backstage in the greenroom at the VMAs, right near my glam squad, and I heard that he made everyone in the room quiet down so he could hear my performance. When I met him backstage, he shook my hand and said, You are one of the greatest vocalists of our time. Isn't that sweet? Because in my day, Guns N' Roses were, like it. (...)"
ObrazekObrazek

Post autor: ville »

SUNrise napisała:
znajdź w obu obrazkach co najmniej pięć różnic
To raczej nie było skierowane do mnie, ale odpowiem :-) Na zdjęciu pierwszym jest Izzy, na drugim nie ma, na pierwszym jest Steven - na drugim nie ma. Na pierwszym jest Axl - na drugim nie ma, na pierwszym jest Duff - na drugim nie ma oraz na pierwszym jest Slash, a OCZYWIŚCIE na drugim go nie ma nenene
Ja byłam dzisiaj w warzywniaku po marchewki i tam była ChD. I sobie nawet kupiłam i teraz słucham
O, proszę! To ja z samego rana lecę do warzywniaka na rogu i pytam się o płytę, może znajdę. A może to tylko u Ciebie, SUNrise, jest? A może ja muszę lecieć do jakiegoś obuwniczego?
Haha, każdy narzeka, że musimy tak długo czekać na tę upragnioną chińską demokrację, a tu Axl i spółka spłatali fanom figla.... Płyta już czeka od dawna, tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać! Jutro idę na polowanie. Moje miasto jest malutkie, więc może znajdę ich płytę... nenene
Ach jakże bym pragnęła podbiec do Axla i wepchnąć go całego do tej wody
Hahahaha, bardzo dobry pomysł! Axl taki wymuskany, w bieli... Trochę by się go rozruszało... No cóż... Pewnie byłby gotów zabijać albo wręcz przeciwnie - śmiałby się... A zresztą nie umiem przewidzieć, co on by wtedy mógł zrobić... I zależy KTO by to zrobił....

Ostatnio natknęłam się na to zdjęcie... Axl jest zabójczy... Ta jego mina...
Hier
bizkit

Post autor: bizkit »

ewa pisze:
el_loko pisze:Nie rozumiem dlaczego najechaliscie na bizkita
Przeczytaj uważnie posty, a zobaczysz, że nie najechaliśmy. To on w dwóch a teraz to już w trzech ostatnich postach naskoczył na nas. Nie chodzi o to, że wyraził swój sprzeciw, na to jedno zdanie Dominiki, że "Po co w ogóle pokazywać takie rzeczy na forum?" tylko na chamski sposób w jaki to zrobił. Dominika go w swoim poście nie obraziła, i nie atakowała go personalnie, nawet mu nie napisała słowem, że zabrania mu to czy tamto umieszczać na forum, a ten pojechał w odwecie po niej na całej linii wyolbrzymiając tę sprawę do przesadnych rozmiarów. Nie wiem czy ten człowiek ma ze sobą jakieś problemy czy co, że się wyżywa na ludziach, którzy piszą tutaj.
Słuchaj, nie będę się z tobą licytował kto na kogo naskoczył, ale jeśli chodzi o Ciebie, to Ty się wtrąciłaś do wymiany zdań i to Ty pojechałaś po mnie. Niczego nie wyolbrzymiam, bo nie chodziło tylko o sytuacje ze mną. Kiedy Dominika zrobiła to pierwszy raz nie komentowałem tego.
Już przepraszałem za to w jaki sposób wypowiedziałem swoje argumenty, ale widzę, że niepotrzebnie. Widzę, że wolisz rozmawiać w inny sposób.
ewa pisze:
bizkit pisze:Już Blas pisał taktowniejsze posty.
Możesz się mnie czepiać, analizować moje stare posty sprzed prawie 4 miesięcy i wypominać mi jeszcze ze sto razy co pisałam wtedy nie tak - podziwiam, że Ci się chce. Ale wiesz, już ocenianie tutaj czy post Blasa był taktowny czy nie, to za dużo jak na Ciebie. Skoro go nie znasz, ani nie znasz relacji jakie między SUNrise (sorry Sun, ze wchodzę na ten temat) a jej przyjaciółmi są...
Nie schlebiaj sobie. Jeśli wydaje Ci się, że analizuję twoje posty, to grubo się mylisz. Przeczytałem je raz i mi wystarczy. Przeceniasz swą osobę, dziewczyno.
Pisząc o Blas'ie nie wnikam w relacje miedzy S. a nim, tylko porównuję je do twoich postów, które dla mnie są porażką.
ewa pisze:
bizkit pisze:Tęsknie za tymi czasami, kiedy jeszcze nie byłem userem, kiedy nie było Ewy
taaaaak ja też :hahaha: .
Jakże Ty "miły" jesteś.
Zastanawiam się jak długo jeszcze będziesz wypisywał te swoje wielce "odkrywcze" wywody. Nudne się już to stało :ziew:
Miałem nadzieję, że to będzie mój ostatni "odkrywczy" post i sprawa się skończy na przeprosinach. Taki był cel tej wypowiedzi.
Jesli odbierasz ją jako atak to polecam porade u specjalisty.
Nie zamierzałem wdawać sie dalej w tego typu polemikę, ale nie lubię gdy ktoś opacznie interpretuje moje posty. Mam Ci to indywidualnie tłumaczyc czy co, bo sam już nie wiem. Napisałem że jak nas nie było, to nie było takich kwasów (no może były ale inne) i była inna atmosfera. Jeszcze raz mam to napisać?!
Nie wspomnę już o tym, że miałaś już tu nie pisać.

Jak dla mnie sprawa jest zamknięta. Bez odbioru.
ODPOWIEDZ