Live in Brunei. Prosba
- For-Example
Live in Brunei. Prosba
Mam pytanie czy jest wogole cos takiego jak jakies pliczki video z Dangerous Tour Live in Brunei ?? oprocz tego sciagnalem ostatnio audio jakies ktore nazywa sie "Live In Brunei" tylko cos w nim bylo pochrzanione bo bylo Jam WBSS Human Nature i np. Earth Song.. wiec to troche nie bardzo jak na jedna trase.. i z tego co tam slyszalem pod koniec utworu Earth Song Mike mowil thank you and goodnight wiec wychodzi na to ze byl to ostatni utwor.. wiecie co to moze byc.. ??

Jest coś takiego, jak "Michael Jackson Live in Brunei".
Koncert miał miejsce w Jerudong Park Garden, bodajże 16 lipca 1996 roku.
Michael został ściągnięty przez Sułatana Brunei z okazji 60 urodzin tego drugiego (no przecież nie Michael'a
).
Tak się rozmarzyłam....
Gdyby nasze Kaczęta nam taki prezent zafundowały....
Koncert miał miejsce w Jerudong Park Garden, bodajże 16 lipca 1996 roku.
Michael został ściągnięty przez Sułatana Brunei z okazji 60 urodzin tego drugiego (no przecież nie Michael'a

Tak się rozmarzyłam....

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
A mnie się marzy o jakimś prywatnym sponsorze, np o naszym Donaldzie. Niech zaprosi MJ'a i zasponsoruje z własnych funduszyM.Dż.* pisze:Tak się rozmarzyłam....

Ostatnio zmieniony czw, 26 paź 2006, 23:36 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- For-Example
?
http://www.youtube.com/watch?v=Q3H5zIHfH60
obadajcie.. scream na zywo! :| ma to ktos moze w calosci ?

Re: ?
To była zwykła trasa koncertowa History Tour. Przystanek Brunei dnia 31 grudnia 1996. Nikt nie posiada całości tego koncertu. Jest trudno dostępny. Ciekawe czy rzeczywiście MJ śpiewa na żywo przez cały czas trwania tego koncertu. Byłby to jedyny koncert HIStory Tour bez playbackuFor-Example pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Q3H5zIHfH60

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- For-Example
?
a czy w tym samym roku nie odbywal sie inny koncert na czesc sultana ktory byl zrobiony jak trasa Dangerous :> w Brunei