no tak faktycznie...
tyle że... ja mam takie małe coś.. top sie nazywa "recovery card" taka karta na pewno juz slyszeliście.. A nie chce się jej pozbywać...
wiec ja tego nie zinstaluje i nic ni eporadze.
Więc jak ktoś bedzie miał troszke czzasu i zaladowal mio to na jakiś inny serwer... nie wiem rapid czy sendspace....
edit: dziala
edit2: czemu to mi sie tak strasnzie długo ściąga?? bedzie ponad 6 godzin sie ciągnelo jak nic... czemu?
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Nie wiem co się dzieje, ale u mnie transfer podczas ściagania z megaupload spada do 8 kb/s W takim tempie sciągnięcie jednej części tych relacji zajmie 6 godzin! Czy u was też tak jest?
verter pisze:Nie wiem co się dzieje, ale u mnie transfer podczas ściagania z megaupload spada do 8 kb/s W takim tempie sciągnięcie jednej części tych relacji zajmie 6 godzin! Czy u was też tak jest?
Spróbuj ściągać późnym wieczorem lub nocą. Transfer powinien być dużo żwawszy ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...