And of course, add in Michael’s ability to play several musical instruments, and you have quite a talented musician. He play’s very well, contributing often to his own songs with the drums, percussion, piano, keyboards, synthesizer and guitar.
1) Czy to prawda, że MJ gra na tych muzycznych instrumentach? Skąd ta pewność?
2) Czy to prawda, że MJ nie umie czytać nut?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ja bardzo chciałabym sie dowiedzieć co Michael myśli o ksiązce La Toyi i co w niej bylo prawdą a co nie. I chciałabym jeszcze żeby Michael napisał Moonwalk 2 w którym opisane byłyby wszystkie ciekawsze wydarzenia z jego życia po 1996r. i procesy sądowe.
Wiem, że Michael bardzo strzeże swoje życie prywatne i nie lubi zbytnio ujawniać osobistych szczegółów z życia,ale tak jak każdy fan chciałabym sie dowiedzieć o nim jak najwiecej..
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
cicha pisze:
1) Czy to prawda, że MJ gra na tych muzycznych instrumentach? Skąd ta pewność?
hym...o ile mi wiadomo to Michael nie umie grać na gitarze.Nie pamietam kto to mówił... może La Toya albo ktoś...
w każdym razie słyszałam taką wersje,że Michael nie nauczył sie grać ,gdyż w domu rodzinnym w Gary mieli tylko jedną gitare na której grali starsi chłopcy ( Tito,Jackie) gdy nie było ojca w domu. Michael podrósł,zaczał spiewac w zespole i juz pozniej nie mógł sie zmobilizować do nauki gry na gitarze.Ponoc juz nie raz obiecywał ze sie nauczy,ale nic z tego nie wyszło
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Do Kasi: MJ umie jeździć na rowerze:-)
Co do Biblii kiedyś gdy chciał coś poprzeć słowami Biblii lub tłumaczyć to brał tę osobę do pokoju i pokazywał fragmenty z Biblii. Tak było np. w przypadku Theresy Gonsalves, która była na niego napalona i chciała z nim uprawaic seks przedmałżeński.
Captain_Eo1958 pisze:Do Kasi: MJ umie jeździć na rowerze:-)
Co do Biblii kiedyś gdy chciał coś poprzeć słowami Biblii lub tłumaczyć to brał tę osobę do pokoju i pokazywał fragmenty z Biblii. Tak było np. w przypadku Theresy Gonsalves, która była na niego napalona i chciała z nim uprawaic seks przedmałżeński.
To ile razy oni się spotkali?
No wiesz żeby być na kogoś napalonym to wystarczy raz. Tylko, że przez takie ekscesy to MJ się całego cytatu z Biblii o czystości przedmałżeńskiej na pamieć biedny nauczył bo tyle razy musiał to powtarzać.
A tak na serio to ta pani podobno bez pamięci zakochała się w MJ i utrzymywali kontakty listowne. Ona twierdzi, że Michael zapragnał sie z nią kilka razy spotać. Ta pani napisałą książke pdt. `Obsessions: The Shocking True Story of the Real Billie Jean in Michael Jackson's Life` gdzie domniemane jest, że to Ona była tytułową Billie Jean. Tutaj zdjęcia MJ i ta pani... http://img233.imageshack.us/my.php?imag ... 401jg4.jpg http://img507.imageshack.us/my.php?imag ... 401of8.jpg
Ja natomiast chciałabym dowiedzieć się od Michaela jak wygląda cały tydzien jego życia. zobaczyć jak bawi się z dziećmi, jak je strofuje, zobaczyć jak np. szykuje się na wyjście po odbiór nagrody zobaczyć jak tworzy, jak ćwiczy. Tych prostych rzeczy jednak pewnie nigdy się nie dowiem. A wielka szkoda...
Nie wiem czy ktoś juz o tym pisał ale mnie ciekawi bardzo co Michael spożywa ...
Jakie ''kuchnie'' preferuje, jakie lubi owoce, czego nie lubi czy coś robią mu na specjalne zamówienie itp.
Mroczuś pisze:Nie wiem czy ktoś juz o tym pisał ale mnie ciekawi bardzo co Michael spożywa ...
Jakie ''kuchnie'' preferuje, jakie lubi owoce, czego nie lubi czy coś robią mu na specjalne zamówienie itp.
Z tego co ja wiem to Michael nie lubi czosnku ,kawioru (bo jest za słony)i większosci słodyczy,( wyjątkiem sa min. lubi lody czekoladowe).
Za to lubi placek marchewkowy,warzywa, owoce (w szczególności truskawki).
Kucharz Michaela powiedział kiedyś w wywiadzie ze mimo iż Mike jest wegetarianinem to lubi czsami wciąć hamburgera lub jakąś kurzynę