Ubiór Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mike

Ubiór Michaela

Post autor: Mike »

Hejak, wiecie, co może i ja opóxniony jestem, ale jak patrzę na zdjecia Michaela, to jak coś Michael załozy to do niego wszystkie urbiania pasują, ze wszystkim mu do twarzy... czy to mundur wojskowy, czy mundur harcerski czy jeszcze co innego, to zawsze jak patrzę, Michaelowi tak ładnie w tym co założy, że prakycznie niema takiego ubrania w, którym by źle wyglądał hym... nie sądzicie?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

tak, Michael zawsze wygląda super. On jest bardzo szczupły i wszystko na nim dobrze leży :dance:

He rock my world :mj: :mj:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Kiedyś była taka seria zdjęć, które Thriller potem skomentował, na których MJ miał takie dziwne chyba niebieskie spodnie, parasolkę i wędkę. Na lotnisku chyba.
No i te spodnie jakoś niespecjalnie na nim leżały.

Ja nie mówię tego sarkastycznie teraz, ni nic.
Ja po prostu nie pałam miłością do niektórych jego piżam. Koszmary nocne odstrasza nimi czy co?
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

MJowitek pisze:Ja po prostu nie pałam miłością do niektórych jego piżam. Koszmary nocne odstrasza nimi czy co?
No co??? W końcu piżama to piżama - ma być wygodna i wystarczy, że podoba się Michael'owi ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

jego stroje są bardzo oryginalne i to jest dobre

M.Dż.*--> kojanik, proszę Cię nie pisz postów tylko po to, żeby napisać cokolwiek :-)
Dziękuję.
P.S. Poza tym, witam na forum Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

A mnie zachwycają wszystkie koszule Michael'a, za spodnie z BAD oddałbym wszystko..., no i ta wojskowa kurtka z Jam podczas Dangerous Tour (raz była srebrno-szara, raz czarna; z tymi pasami amunicji na torsie w stylu Rambo ;-) )

Ach się rozmarzyłem......... ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Cytat z innego tematu ale tu bardziej pasuje więc tu odpowiem :-)
Moon_Walk_Er pisze:
M.Dż.* pisze:Oj! Niech tylko nie przyjedzie w pidżamie to będą zadowolona
Co wy cały czas z tymi piżamami??? ;-) ;-) ;-) glupija
A ja tak jakoś.

Od czasu gdy zobaczyłam MJa w piżamie z wędką (?) na lotnisku, spaczył mi się obraz mojego idola. Prawdopodobnie na zawsze...

Specjalnie dla tych, którzy nie wiedzą o czym mówię, kopiuje ze starego Buszmenowego forum zdjęcia wraz z podpisami Thrillera. (post z 2004-11-15)

Obrazek

1. Chryste Jon, ale się naprułem wczoraj, kreci mi się we łbie tak że nawet piżamę zapomniałem zdjąć, zaprowadź mnie lepiej do Roysa bo nie wiem gdzie ide.

Obrazek

2. Hej Jon zbliż się no tu, czym ty pachniesz? Przecież to moje Gucci! Wiem ze ci mało płace i że w życiu cię nie będzie na taki flakonik stać ale może byś nie grzebał na przyszłość w mojej kosmetyczce?

Obrazek

3. Tej Jon widzisz tą nową opiekunkę od moich pociech? niezła cizia co? Właśnie ja zatrudniłem, jak położy dzieciaki to się mną zaopiekuje ale nie martw się, jak będziesz miał tyle zer na koncie to też taką znajdziesz a tym czasem popilnuj wędkę i uważaj na ten nowy spławik bo właśnie mi go przysłali z TVschopu, ponoć na jego widok ryby od razu wyskakują z jeziora wprost na grila.

Obrazek

4.Jon widzisz tego paparazi w krzakach? To kilim go!

Obrazek

5. Oddawaj, to mój parasol!

Obrazek

6.Jestem Jackson, Michael Jackson, ja tu rządzę, Tom przynieś mi kawę z automatu, szybko!

Obrazek

7. Słuchaj stary, zanieś mnie do wozu bo mi się nie chce iść.

Obrazek

8. Na pewno sprawdziłeś czy gaz jest wyłączony w kuchni?

Obrazek

9. Widzisz Tom? Wystarczy nadusić na ten dzyndzelek i się składa.

Obrazek

10. Nie patrz się!

Obrazek

11. Mogę ci włożyć palec do ucha?

Obrazek

12. Gazu Tom, gazu hehehe nie zdążysz, nie zdążysz hehehe.

Obrazek

13. Cholera trochę ciasno w tym samochodzie.
Ostatnio zmieniony śr, 01 lis 2006, 15:18 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Tak samo jak MJowitek uważam - czas, w którym Michael pokazywał się zawsze i wszędzie publicznie we wszelakich piżamach to wcale nie było coś na plus...

Michael potrafi się świetnie stylowo ubrać - pewnie "potrafią go świetnie ubrać", ale fakt Mike, że nie zawsze - dla mnie niejednokrotnie widok tych piżam i innych cudów ... krew mnie zalewała i ręce opadały.
...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

MJowitek pisze:...
:smiech: :smiech: :smiech:
to jest przegiecie :smiech:
gratuluję! :-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Moim zdaniem pidżamka urocza!!
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Dla mnie Michael wymiata w tym białym garniturku z rozprawy. Normalnie wg mnie wygląda w nim suuuper. Chciałabym go częściej widzieć w takim stylu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

O tak-wymiata wymiata!!!Do twarzy mu w białym kolorku ;-)
Obrazek

Post autor: Janet Jackson ;) »

ja tam lubie Michaela w takich zwykłych strojach. Jeansy,sweterek ;] albo jakaś fajna koszulka z Myszka miki
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

...
Ostatnio zmieniony pn, 25 maja 2009, 0:05 przez SILENTIUM, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bartek13

odp

Post autor: Bartek13 »

MJ ma bardzo fajne ubranka :D Moim zdaniem ta pidzamka to miała być jakaś zmyła. :D Wogóle to zazwyczaj jest gustownie ubrany:D
ODPOWIEDZ