Przekonamy się czy WORLD MUSIC AWARDS, także pomyłką nie będzie (co dla niektórych). MJ się pokaże, to będziemy komentować ;)M.Dż.* pisze:Aaaa no tak....cicha pisze:Raczej drugie, po MTV JapanM.Dż.* pisze:to będzie ważne wystąpienie Michael'a, choćby dlatego że pierwsze, oficjalne od momentu uniewinnienia.
Choć tej pomyłki, jakim był występ w tym programie, bym raczej nie liczyła
World Music Awards [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Oj proszę Cię, Aniucicha pisze:Przekonamy się czy WORLD MUSIC AWARDS, także pomyłką nie będzie (co dla niektórych). MJ się pokaże, to będziemy komentować ;)M.Dż.* pisze:Aaaa no tak....cicha pisze:Raczej drugie, po MTV JapanM.Dż.* pisze:to będzie ważne wystąpienie Michael'a, choćby dlatego że pierwsze, oficjalne od momentu uniewinnienia.
Choć tej pomyłki, jakim był występ w tym programie, bym raczej nie liczyła
Tamtem program był tak straszny, ze trudno go przebić
Micheal, kiedy sam ma coś "zagrać" to rzadko wychodzi Mu źle (choć czasem lepiej, a czasem gorzej, trzeba przyznać ).
W tamtym programie....
Jejku! Chłopaki zachowywali się tak strasznie, że biedny Michael nie bardzo wiedział gdzie ma się podziać.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Chyba nie myślimy o tym samymM.Dż.* pisze:W tamtym programie....
Jejku! Chłopaki zachowywali się tak strasznie, że biedny Michael nie bardzo wiedział gdzie ma się podziać.
Tobie chodzi pewnie o SMAPxSMAP.
A mnie chodziło tylko o MTV Japan's Legend Award (tam chłopaków nie było, co najwyżej para gospodarzy i azjatyccy fani). MJ doskonale wiedział, gdzie się podziać
Zresztą czy to ważne?
Ważne, że MJ ponownie pokaże się swoim stęsknionym fanom ;)
Ostatnio zmieniony wt, 31 paź 2006, 18:24 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
cicha pisze:Chyba nie myślimy o tym samymM.Dż.* pisze:W tamtym programie....
Tobie chodzi pewnie o SMAPxSMAP.
Aaaaaaa tak!
Chodziło mi o ten "fantastyczny" program właśnie
A nagród japońskich nie widziałam niestety....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Kasiu.M.Dż.* pisze:A nagród japońskich nie widziałam niestety....
Żart to, czy nie żart?
Oto jest pytanie...
Ot tak dla przypomnienia:
Michael Jackson's first public appearance
Przedsmak przed World Music Awards :)
Wkrótce się przekonamy ;)World Music Awards pokażą pewnie nawet w telekspressie a może i w panoramie.
edit
Cała przyjemność po mojej stronie.M.Dż.* pisze:Dzięki cicha
Starałam się nie odbiegać od WMAMaro pisze:Dziewczyny cóż to za odbieganie od tematu
Myślę, że MJ tradycyjnie nas zaskoczy ubiorem. Czy pozytywnie czy negatywnie, to się okaże :]
Ostatnio zmieniony śr, 01 lis 2006, 14:11 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
A nie, ja na poważniecicha pisze:KasiuM.Dż.* pisze:A nagród japońskich nie widziałam niestety....
Żart to, czy nie żart?
Oto jest pytanie...
Nie widziałam tego materiału....
Nie pamiętam ,czy dlatego, że pojawił się wtedy, kiedy mnie na forum nie było, czy dlatego, że mi się ściągać nie chciał....
No skleroza
Ale w czwratek w pracy postaram sobie go ściągnąć i obejrzeć (teraz pracuję przez Blue Connect'a, więc to jednak nie to).
Dzięki cicha
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dziewczyny cóż to za odbieganie od tematu
Ja to tylko jestem ciekaw jak będzie wyglądał podczas tego rozdania,chciał bym aby chociaż tak jak podczas MTV Legend Award's Bo jak będzie wyglądał tak jak podczas MTV Video music award's z 2002r. to wyrzuce monitor przez okno
Ja to tylko jestem ciekaw jak będzie wyglądał podczas tego rozdania,chciał bym aby chociaż tak jak podczas MTV Legend Award's Bo jak będzie wyglądał tak jak podczas MTV Video music award's z 2002r. to wyrzuce monitor przez okno
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro pisze:Dziewczyny cóż to za odbieganie od tematu
Co racja to racja
Oj! Niech tylko nie przyjedzie w pidżamie to będą zadowolonaMaro pisze:Ja to tylko jestem ciekaw jak będzie wyglądał podczas tego rozdania,chciał bym aby chociaż tak jak podczas MTV Legend Award's Bo jak będzie wyglądał tak jak podczas MTV Video music award's z 2002r. to wyrzuce monitor przez okno
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Bilet na World Music Awards
Do osob wybierajacych sie na te uroczystosc. Czy ktos juz ma bilet? Jakie siedzienia i za ile? Ja tez sie wybieram, ale jeszcze nie zakupilam biletu
Pank: Przeniosłem do odpowiedniego tematu.
Pank: Przeniosłem do odpowiedniego tematu.
Biletów na World Music Awards jeszcze nie mamy- czekamy na miejsca stojące (pod sceną), aż będą dostępne
Na razie można dostać tylko siedzące, ale za to daleko od sceny, a te nas średnio interesują
Na razie można dostać tylko siedzące, ale za to daleko od sceny, a te nas średnio interesują
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Informacji nt. dostępności biletów przybywa, jak grzybów po deszczu, ale większość z nich to zwykłe ploty
Ostatnią, jaką ja mam to taka, że w poniedziałek zaczynają rozprowadzanie wszelkich biletów stojących, czyli tych na sprzedaż, tych od Michael'a i tych po Michael'owej zniżce.
A jak będzie? Zobaczymy, bo informacji było juz całe mnóstwo i mało która okazała się być prawdziwa
Czy biletów jest wystarczająco?
Nie sądzę
Cena?
Pewnie poniżej 100 Funtów, bo tyle kosztują najlepsze miejsca siedzące.
Słyszałam wersję, że 40 Funtów, ale nawet nie jestem sobie w stanie przypomnieć skąd słyszałam, więc nazbyt poważnie tej informacji nie bierz
Ostatnią, jaką ja mam to taka, że w poniedziałek zaczynają rozprowadzanie wszelkich biletów stojących, czyli tych na sprzedaż, tych od Michael'a i tych po Michael'owej zniżce.
A jak będzie? Zobaczymy, bo informacji było juz całe mnóstwo i mało która okazała się być prawdziwa
Czy biletów jest wystarczająco?
Nie sądzę
Cena?
Pewnie poniżej 100 Funtów, bo tyle kosztują najlepsze miejsca siedzące.
Słyszałam wersję, że 40 Funtów, ale nawet nie jestem sobie w stanie przypomnieć skąd słyszałam, więc nazbyt poważnie tej informacji nie bierz
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight