Wywiad dla Access Hollywood / Michael Jackson w studiu!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Transkrypt wywiadu zrobiony ze słuchu przez fana z MJJForum! :-)

ACCESS HOLLYWOOD: transcrip section 1

Bush: So this is really kind of an expository mission. You decide to get back into making music.

Michael: I never stopped … I’m always writing.. potpourri of music, you know that’s how it is.

Bush: Relaxed and ready to return.. Let’s hear it.

(music starts)

Bush: That is the Michael Jackson we found when Access journeyed over 5000 miles to this classic old Irish estate outside of Dublin. The stone manner is built to rock with a state of the art recording studio; but it is because of the beauty the emerald landscape that Michael decided to be here.. What goes on these grounds is a lot of exercise and walking, and horseback riding. Michael wakes up in the morning and makes porage for his kids which is oatmeal and fruit. All of the food is organically grown here. The amazing thing is, is that the man that is known as the PT varnome of the recording industry, everything done big and extravagant is really sort of dialing it back to the roots… Michael is on the search for fresh sounds, and Black Eye Peas leader Will.I.Am is the man with the beats.

ACCESS HOLLYWOOD: Transcrip pt. 2

Will.I.Am: Ya right?

Michael: that’s good ya.

Bush: Will you were telling me little earlier you got a phone call on the tour buss right?

Will.I.am: umhm

Bush: someone said Mike is on the phone?

Will.I.Am: I was like no, come on stop playin’ around. You know, I didn’t know it, thought somebody was playin’.

Bush: So this is like ah, this is baby steps of just checking out what-what maybe a collaboration or-or-or some work together?

Michael: Ya, yes..

Bush: Why Will?

Michael: Because I think he’s doing wonderful, innovative, positive.. great music, thought it would be interesting to collaborate or just you know, see how the chemistry works, be wonderfull.

Will.I.Am: This is like a dream come true for me you know.

Bush: Does he take you advice well?

Michael: ya, I mean ah ya, we take...

Will.I.Am: oh ya… it’s like. You have to take advice from the King Of Pop.

Bush: (laughs)

Michael: I like to take sounds and put it em on the microscope and just talk about how we wanna manipulate the character of it.

Bush: Will brought something new to the table while keeping that classic Michael sound intact.

Will.I.Am: Living Off The Wall, them kinda strings.

Michael: oh ya, oh ya Off The Wall yes.

Michael/Will: (Laugh)

Will.I.Am: Them kinda strings is crazy.

Bush: If Michael likes what he hears, he’ll add his own musical touches. But for now the two work the board weaving out a sound of tapestry layer by layer.

Michael: We’ll pretend we’re technically inclined. (laughter)

Bush: Do not doubt his Tec savvy, Michael knows his way around a recording studio and our new digital camera.

(Michael playing with camera)

Michael: That’s a beauty, it’s hidden within the camera (bush: film me) so it’s like.

Bush: Can you operate it?

Michael: uh I don’t know, ok ya.

Bush: uh are you a tec-technology?..

Michael: Love it, ya I love cameras, ya.. Love it, it’s a beauty. what’s the price of this in retail?

Voice: $ 6000 dollars

Michael: Wow!

Bush: But what really impressed Michael? Wills music.

(music plays)

Will.I.Am: Pow,pow!

Bush: What you think there?

Michael: very, very nice groove, (Will: ya) I like the chords.

Will.I.Am: That’s uh.. That’s a club banger, (Bush: ya) that’s what they call that one.

Bush: Wills beats are infectious, an enthusiastic Michael could not contain himself.

(Michael dances in the back a little)

Michael:ya, I like that part there

Will.I.Am: (laughs)

Michael: Do you feel you have enou-have enough?

Bush: I could go forever Michael, (Michael: oh ahh I know, I know, I know, I know) don’t ask me that Michael.

Will.I.Am: (laughs)

END.. Just says.. And TOMARROW ON ACCESS HOLLYWOOD.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Obejrzałem i przesłuchałem dokładnie to, co wrzucił tombek i ... muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Michael jest tam taki świetny i radosny (w końcu nagrywa swoje dzieło - dla takiego artysty to napewno wielkie przeżycie). A muzyka??? Jest zarąbista i jeśli cała płyta będzie na takim poziomie jak te sample to będzie wilekim HITEM!!! Najbardziej podobało mi się jak MJ i Will "bujają" się na tych fotelach w rytmie tej piosenki............ ;-) :-) :mj:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

Tak, tak. Zapowiada się bardzo fajniutko. Czy jednak ktoś wie kiedy będzie można obejrzeć cały wywiad?
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

już o tym było. Dzisiaj będzie druga część podobnej długości i to wszystko
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

dzina pisze:Transkrypt wywiadu zrobiony ze słuchu przez fana z MJJForum! :-)
Dzięki japrosic
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
dzina

cicha pisze:
dzina pisze:Transkrypt wywiadu zrobiony ze słuchu przez fana z MJJForum! :-)
Dzięki japrosic
No problem :-)

Przy okazji, oficjalna wersja transkryptu. Part 1

http://www.mjni.com/news/details.aspx?ArticleNo=1877
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Hmm.. chciałbym jeszcze obejżeć te interview.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Part two of the exclusive interview Billy Bush conducted in October 2006 with Michael Jackson collaborating with Will.i.am in an Ireland studio.

Date: November 3rd, 2006
Format: Windows Media Video (WMV)
Duration: 2 Minutes 53 Seconds
Properties: WMV - 640 x 480 - 31.1MB (Hi-Res), 7.25MB (Low-Res)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Streaming: http://www.youtube.com/watch?v=1tM2pPppEXU
OR
Download Location 1 (Hi-Res): http://rapidshare.com/files/1887914/MJA ... rt02HR.wmv
OR
Download Location 2 (Low-Res): http://rapidshare.com/files/1884652/MJA ... R.wmv.html
OR
Download Location 3 (Low-Res): http://www.megaupload.com/?d=10Y8VOK3
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
dzina

Transkrypt Part 2 :)

Billy Bush: Yesterday, in Part 1 of my exclusive in-studio visit, you saw a mixed Michael. He chose his words carefully. But when super producer Will.I.Am of the Black Eyed Peas turned on the beats, Michael came alive!

There is no doubt in my mind that Jackson is coming back, but how? Amazingly, he hasn't really thought about it.

(Cuts to footage of inside the studio)

BB: There was nothing ever bigger than (Thriller) that. That is the biggest album ever.

(Cuts to footage of Thriller video before returning to studio)

BB: If you went back and took it to a second chapter?

Michael Jackson: That's a great idea.

(Cuts to footage of Billie Jean video)

BB: (Voiceover) Imagine Michael Jackson re-visiting Thriller. Remix, DVD?s, Web Saturation. The sky's gotta be the limit with the biggest selling album with nearly 100 million copies worldwide.

(Returns to studio)

BB: Is that the first time you've heard of it? I mean like, or or, have you thought that?

Michael: No I haven't really thought about it in that way but I would give it more thought. We haven't really discussed it yet, on that level, but I'm sure at some point we will. But it's a great thought.

BB: Feel like I'm a collaborator here.

Michael: Yeah, yeah, you are?

(Laughter all round)

BB: I get a credit?

Michael: You are.

BB: I might get a credit.

(Cuts to footage of Michael, Will.I.Am and Billy Bush walking around Irish estate with new track produced by Will.I.Am playing in the background)

BB: (Voiceover) For right now Michael is focused on creating and not re-creating. And it is right here at this recording studio on the sprawling classic old Irish estate outside of Dublin where Michael has teamed up with Black Eyed Peas leader Will.I.Am to take his music to the next level.

(Cuts back to studio)

BB: Do you see something big with the music that you make again, or getting that ground swell going? Doing clubs and intimate things and getting it bigger and bigger and bigger?

Michael: Jee, you know I'm not sure, on that level.

Will.I.Am: I can answer that direct for a fan?

(Michael points at Will.I.Am)

BB: Go ahead.

Will.I.Am: Big!

(Cuts to footage of Michael dancing away to the music before returning)

Will.I.Am: Something needs to put a jolt back in the music industry. And the only thing that can do that is the jolt itself. The energy that sparked the imagination of the kids that are? me, you know, the Justin Timberlake's, we're all products of this. (Motions to Michael) So the only person that can put that jolt back in to that monstrosity of entertainment and music is the one who created that. (Motions to Michael again)

(Cuts to footage of Don't Stop till You Get Enough video)

BB: (Voiceover) But what about those people Michael inspired?

(Cuts to footage of Justin Timberlake's Rock Your Body video)

BB: (Voiceover) ?to aspire?

(Cuts back to the studio)

BB: Michael, I would love to hear what you thought of Justin Timberlake or something like that, because he's the closest thing to Michael Jackson I think today. You know what I mean?

Michael: I think Justin's doing a wonderful job, as well as Usher (Michael smiles) it's great to see. I'm inspired by what they do, and I'm sure I've inspired them. It's very nice.

http://www.mjni.com/news/details.aspx?ArticleNo=1879
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Dzięki za wszelkie linki i transkrypty. Dużo nowego się nie dowiedzieliśmy :]
Jakkolwiek...
Miło zobaczyć MJ'a po tak długiej przerwie...w studio.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

SUNrise pisze:Dzięki za wszelkie linki i transkrypty. Dużo nowego się nie dowiedzieliśmy :]
Jakkolwiek...
Miło zobaczyć MJ'a po tak długiej przerwie...w studio.
Miło zobaczyć,nam Idola uśmiechniętego, pełnego zyciai tworzącego coś dla nas,z powrotem:D (ja to patrzę na fryzurkę MJ'a aby obciąc podobnie włosy:P)

i jeszcze z MJUK:
Download Location 2 (Low-Res)P.1: http://rapidshare.com/files/1756339/MJ ... rt01LR.wmv
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

czy jest gdzieś dostępne tłumaczenie tego transkryptu ??
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

kojanik pisze:czy jest gdzieś dostępne tłumaczenie tego transkryptu ??
tak,jest.Koleżanka z MJJPB przetłumaczyła oba.Za nie długo będą an stronce jacksonworld.Zapodaje wam tutaj te tłumaczenia:

Part 1

Kod: Zaznacz cały

ACCESS HOLLYWOOD:
Bush:
Więc jest to rodzaj odkrywczej misji . Postanowiles wrocic do tworzenia muzyki?

Michael: Ja nigdy nie przestalem. zawsze pisze muzyke, potpourri muzyki , no wiesz tak to wlasnie wyglada.

Bush: Zrelaksowany i gotowy by wrocic. ... Posluchajmy.

(slychac muzyke)

Bush: Takiego wlasnie Michaela Jacksona zastalismy po tym,. gdy Access podrozowalo ponad 5000 mil do tej klasycznej starej irlandzkiej posiadlosci za Dublinem . Posiadlosc jest zbudowana z kamienia i zawiera studio nagraniowe, ktore samo w sobie jest dzielem sztuki. Ale to w zwiazku z pieknem szmaragdowego krajobrazu Michael zdecydowal tu poprzebywac. Tu mozna duzo cwiczyc, spacerowac i jezdzic konno. Michael wstaje rano i przygotowuje owsianke dla swoich dzieciakow , ktora sklada sie z maki owsianej i owocow.Cale jedzenie tutaj jest organicznie uprawiane. Zdumiewającą rzeczą jest , ze ten meżczyzna znany jako PT varnome przemyslu nagraniowego , wszystko co robi jest wielkie i ekstrawaganckie, tak naprawde chce wracać do korzeni... Michael szuka świeżych dźwiękow a lider Black Eyed Peas Will.I.Am jest tym, ktory dostarcza bitow .

Will.I.Am: Zgadza sie?

Michael: To jest dobre, tak.

Bush: Troszke wczesniej mi mowiles, ze powiesz, ze otrzymales podczas tournee telefon, tak.

Will.I.am: Mhm...

Bush: Ktos powiedzial, ze Mike jest przy telefonie?

Will.I.Am: Pomyslalem, "nie, dajcie spokoj, przestancie sie wyglupiac". No wiesz, ja nie wiedzialem, myslalem, ze ktos sobie robi zarty.

Bush: Wiec to bylo jak malenki krok, by sprawdzic czy mozeecie razem wspolpracowac?

Michael: Tak, tak..

Bush: Dlaczego Will?

Michael: Bo mysle, ze on tworzy cudowną,innowacyjną, pozytywną.. wspaaniala muzykę , pomyslalem, ze to byloby interesujace wspolpracowac, albo no wiesz,sprawdzic czy zadziala jakas chemia, ze byloby cudownie to sprawdzic.

Will.I.Am: No wiesz, dla mnie to jest jak spelnienie marzen.

Bush: Czy on ci dobrze doradza?

Michael: Jasne, to znaczy tak, , my bierzemy jego.....

Will.I.Am: O tak, to jest jak...Ty musisz brac rady od króla popu.

Bush: (śmieje sie)

Michael: Lubie brać dzwięki, wkladać je pod mikroskop i po prostu mowic o tym w jaki sposob chcemy maipulowac ich postacią.

Bush: Will dolozyl cos nowego do muzyki, jednoczesnie zachowując klasyczny dzięk Michaela.

Will.I.Am: Living Off The Wall, te instrumenty smyczkowe.

Michael:O tak, o tak, Off The Wall , tak.

Michael/Will: (śmieją się )

Will.I.Am: Te struny sa szalone.

Bush: Jeśli Michaelowi podoba sie to co slyszy, on dodaje swoje wlasne muzyczne poprawki Ale obecnie ci dwoje tkają arras dzwięku warstwa po warstwie
Michael: Będziemy udawac, ze znamy się na technice. (smiech)

Bush: Nie wątpcie jednak,w to, ze on zna sie na technice, Michael zna wszystko w swoim studio nagraniowym i rozpoznaje klase naszej kamery cyfrowej.

(Michael bawi sie kamerą )

Michael: To jest cudo, to jest ukrytew kamerze (Bush: Sfilmuj mnie) a wiec to w ten sposób.

Bush: Potrafisz to obslugiwac?

Michael: O, ja nie wiem, OK, tak .

Bush: Czy podoba cie sie nowa technologia?..

Michael: Uwielbiam to . Uwielbiam kamery, jasne..Ta bardzo mi sie podoba, to cudo. Jaka jest je cena w sprzedaży?
Glos: $ 6000 dolarów

Michael: Wow!

Bush: Ale co robi naprawde wrazenie na Michaelu? Muzyka Will'a.

(muzyka)

Will.I.Am: Pow,pow!

Bush: Co o tym sadzisz?

Michael: Bardzo, bardzo mily groove, (Will: Tak) Podobają mi sie te struny.

Will.I.Am: To jest . To jest jak eksplozja do klubu, (Bush: Tak)Tak to nazywają.

Bush: Bity Willa są zaraźliwe, entuzjastyczny Michael nie moze sie powstrzymac.

(Michael tanczy prze chwile z tylu )

Michael:O tak podoba mi sie tamta częsc.

Will.I.Am: (smiech)

Michael:Nie czujesz, ze macie juz dosyc materialu?

Bush: Ja moglbym tak bez przerwy, (Michael: O tak, ja wiem, wie, wiem...) nie pytaj mnie o to Michael.

Will.I.Am: (smieje sie)

koniec.. .. I jutro na ACCESS HOLLYWOOD.

zrodlo: AH/ MJJF tlumaczenie dla Jacksonworld Polska: Kate
Part 2

Kod: Zaznacz cały

Michael Jackson mowi o swoich muzycznych inspiracjach
-- Wyobraźcie sobie, ze Michael Jackson wydaje ponownie "Thriller"! Jeśli chodzi o Michaela i najlepiej sprzedający sie album wszechczasów nie ma żadnych ograniczeń [blisko 100 milionów egzemplarzy na świecie].

Billy Bush zapytał MJ'a co by sie stalo gdyby
"powrócił do tego i dopisał drugi rozdział?"

Michael odpowiedzial" Świetny pomysł... I tak naprawdę nigdy nie myślałem o tym w ten sposób, ale byc może o tym pomyslę"

W tym momencie , Michael jest skoncentrowany na tworzeniu a nie na przetwarzaniu. W studio nagraniowym mieszczącym się w tej klasycznej, starej irlandzkiej posiadłości za Dublinem Michael współpracuje z liderem " Black Eyed Peas' Will.I.Am by wznieśc swoją muzykę na jeszcze wyższy poziom.

Billy: "czy widzisz coś wielkiego w muzyce, którą znow tworzysz czy tworzysz ją tak po prostu bez jakiegoś konkretnego celu, będziesz potem ją grac w klubach i innych niewielkich miejscach i dzięki temu bedzie ona coraz bardziej znana?"

Michael - "Nie jestem pewny."

Will - "Ja mogę odpowiedzieć na to jako fan. Coś wielkiego. Coś musi być zrobione, by wstrząsnąć na nowo przemysłem muzycznym i jedyną rzeczą, ktor może pomóc dziś muzyce to taki właśnie wstrząs, energia, która rozpaliła iskierkę wyobraźni dzieciakow takich jak ja, no wiesz , Justinów Timberlake'ów. My wszyscy jesteśmy produktami tamtego 'trzęsienia ziemii" ,tak więc jedyną osoba, ktora na nowo mozę wstrząsnąc przemysłem ,przywrócić tę potęgę w rozrywkę i muzykę jest ten, ktory stworzył ją niegdyś."

Ale co z tymi artystami, których MJ zainspirował?

Michael "Myślę, że Justin wykonuje cudowną robotę ,podobnie jak Usher i wspaniale to widzieć . Jestem zainspirowany przez to co oni robią i jestem pewien, ze ja zainspirowałem ich. To bardzo miłe."
źródło: AH/NBC tłumaczenie dla Jacksonworld Polska: Kate

Wszytsko przetłumaczyła Kate,oficjalna tłumaczka strony www.jacksonworld.prv.pl japrosic
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ