Ubiór Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ubiór Michaela
Hejak, wiecie, co może i ja opóxniony jestem, ale jak patrzę na zdjecia Michaela, to jak coś Michael załozy to do niego wszystkie urbiania pasują, ze wszystkim mu do twarzy... czy to mundur wojskowy, czy mundur harcerski czy jeszcze co innego, to zawsze jak patrzę, Michaelowi tak ładnie w tym co założy, że prakycznie niema takiego ubrania w, którym by źle wyglądał hym... nie sądzicie?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Kiedyś była taka seria zdjęć, które Thriller potem skomentował, na których MJ miał takie dziwne chyba niebieskie spodnie, parasolkę i wędkę. Na lotnisku chyba.
No i te spodnie jakoś niespecjalnie na nim leżały.
Ja nie mówię tego sarkastycznie teraz, ni nic.
Ja po prostu nie pałam miłością do niektórych jego piżam. Koszmary nocne odstrasza nimi czy co?
No i te spodnie jakoś niespecjalnie na nim leżały.
Ja nie mówię tego sarkastycznie teraz, ni nic.
Ja po prostu nie pałam miłością do niektórych jego piżam. Koszmary nocne odstrasza nimi czy co?
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
Cytat z innego tematu ale tu bardziej pasuje więc tu odpowiem
Od czasu gdy zobaczyłam MJa w piżamie z wędką (?) na lotnisku, spaczył mi się obraz mojego idola. Prawdopodobnie na zawsze...
Specjalnie dla tych, którzy nie wiedzą o czym mówię, kopiuje ze starego Buszmenowego forum zdjęcia wraz z podpisami Thrillera. (post z 2004-11-15)
1. Chryste Jon, ale się naprułem wczoraj, kreci mi się we łbie tak że nawet piżamę zapomniałem zdjąć, zaprowadź mnie lepiej do Roysa bo nie wiem gdzie ide.
2. Hej Jon zbliż się no tu, czym ty pachniesz? Przecież to moje Gucci! Wiem ze ci mało płace i że w życiu cię nie będzie na taki flakonik stać ale może byś nie grzebał na przyszłość w mojej kosmetyczce?
3. Tej Jon widzisz tą nową opiekunkę od moich pociech? niezła cizia co? Właśnie ja zatrudniłem, jak położy dzieciaki to się mną zaopiekuje ale nie martw się, jak będziesz miał tyle zer na koncie to też taką znajdziesz a tym czasem popilnuj wędkę i uważaj na ten nowy spławik bo właśnie mi go przysłali z TVschopu, ponoć na jego widok ryby od razu wyskakują z jeziora wprost na grila.
4.Jon widzisz tego paparazi w krzakach? To kilim go!
5. Oddawaj, to mój parasol!
6.Jestem Jackson, Michael Jackson, ja tu rządzę, Tom przynieś mi kawę z automatu, szybko!
7. Słuchaj stary, zanieś mnie do wozu bo mi się nie chce iść.
8. Na pewno sprawdziłeś czy gaz jest wyłączony w kuchni?
9. Widzisz Tom? Wystarczy nadusić na ten dzyndzelek i się składa.
10. Nie patrz się!
11. Mogę ci włożyć palec do ucha?
12. Gazu Tom, gazu hehehe nie zdążysz, nie zdążysz hehehe.
13. Cholera trochę ciasno w tym samochodzie.
A ja tak jakoś.Moon_Walk_Er pisze:Co wy cały czas z tymi piżamami???M.Dż.* pisze:Oj! Niech tylko nie przyjedzie w pidżamie to będą zadowolona
Od czasu gdy zobaczyłam MJa w piżamie z wędką (?) na lotnisku, spaczył mi się obraz mojego idola. Prawdopodobnie na zawsze...
Specjalnie dla tych, którzy nie wiedzą o czym mówię, kopiuje ze starego Buszmenowego forum zdjęcia wraz z podpisami Thrillera. (post z 2004-11-15)
1. Chryste Jon, ale się naprułem wczoraj, kreci mi się we łbie tak że nawet piżamę zapomniałem zdjąć, zaprowadź mnie lepiej do Roysa bo nie wiem gdzie ide.
2. Hej Jon zbliż się no tu, czym ty pachniesz? Przecież to moje Gucci! Wiem ze ci mało płace i że w życiu cię nie będzie na taki flakonik stać ale może byś nie grzebał na przyszłość w mojej kosmetyczce?
3. Tej Jon widzisz tą nową opiekunkę od moich pociech? niezła cizia co? Właśnie ja zatrudniłem, jak położy dzieciaki to się mną zaopiekuje ale nie martw się, jak będziesz miał tyle zer na koncie to też taką znajdziesz a tym czasem popilnuj wędkę i uważaj na ten nowy spławik bo właśnie mi go przysłali z TVschopu, ponoć na jego widok ryby od razu wyskakują z jeziora wprost na grila.
4.Jon widzisz tego paparazi w krzakach? To kilim go!
5. Oddawaj, to mój parasol!
6.Jestem Jackson, Michael Jackson, ja tu rządzę, Tom przynieś mi kawę z automatu, szybko!
7. Słuchaj stary, zanieś mnie do wozu bo mi się nie chce iść.
8. Na pewno sprawdziłeś czy gaz jest wyłączony w kuchni?
9. Widzisz Tom? Wystarczy nadusić na ten dzyndzelek i się składa.
10. Nie patrz się!
11. Mogę ci włożyć palec do ucha?
12. Gazu Tom, gazu hehehe nie zdążysz, nie zdążysz hehehe.
13. Cholera trochę ciasno w tym samochodzie.
Ostatnio zmieniony śr, 01 lis 2006, 15:18 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak samo jak MJowitek uważam - czas, w którym Michael pokazywał się zawsze i wszędzie publicznie we wszelakich piżamach to wcale nie było coś na plus...
Michael potrafi się świetnie stylowo ubrać - pewnie "potrafią go świetnie ubrać", ale fakt Mike, że nie zawsze - dla mnie niejednokrotnie widok tych piżam i innych cudów ... krew mnie zalewała i ręce opadały.
Michael potrafi się świetnie stylowo ubrać - pewnie "potrafią go świetnie ubrać", ale fakt Mike, że nie zawsze - dla mnie niejednokrotnie widok tych piżam i innych cudów ... krew mnie zalewała i ręce opadały.
...
- Janet Jackson ;)