World Music Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Tinkerbell78

Post autor: Tinkerbell78 »

JAK JUZ WCZESNIEJ PISALAM MAMY JUZ BILETY( TE ZA £100) OD PIATKU, ALE JUTRO KUPIMY STOJACE, TE ZA £40. SA JUZ OFICJALNE POTWIERDZENIA OD ORGANIZATOROW. MYSLE, ZE PRZEGINAJA, WTOREK TO JUZ OSTATECZNOSC, BO PRZECIEZ MUSZA JE JESZCZE WYSLAC! JEDNAK NAWET JESLI NIE DJDA NA CZAS, W OKIENKU NA "EARLS COURT" DOSTANIE SIE DUPLIKAT PRZY OKAZANIU KARTY KREDYTOWEJ KTORA DOKONANA ZOSTALA PLATNOSC. MUSI TO BYC TWOJA WLASNA KARTA- NIE RODZICOW. POWODZENIA.
Wioleta

Post autor: Wioleta »

Ja juz w koncu tez kupilam bilet. Wole nie ryzykowac. Tinkerbell78 jaki macie sektor? Ja 11
Tinkerbell78

MAMY BLOK 10. TERAZ POJAWIAJA SIE INFORMACJE W STACJACH RADIOWYCH O TYCH 200 BILETACH DO WYGRANIA, CO OZNACZA, ZE NIEKONIECZNIE FANI WEJDA W ICH POSIADANIE. EXTRA! ZACZYNAMY JAK SPIDERMAN CHODZIC PO SUFICIE, W KOLKO COS NOWEGO. KONKURS BYC MOZE BEDZIE PRZEPROWADZONY NA STRONIE OFICJALNEJ NAGROD, TZN. WWW.WMA.COM, KTORA ODBIERALYSMY BEZ ZARZUTU, NATOMIAST TERAZ MAMY CZARNY EKRAN. MOZE KTOS WIE JAKI PROGRAM NALEZY ZDOWNLOADOWAC (FLASH, JAVASCRIPT). SKAD, GDZIE, JAK? W OGOLE SIE NA TYM NIE ZNAM.
WYDAWOLOBY SIE ZE MICHAEL JEST ZASIEGU REKI, A JEDNAK TAK DALEKO...BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC!
ALE PO TYLU LATACH JUZ NIKOGO NIE DZIWI ZE Z MICHAELEM NIGDY DO KONCA NIC NIE WIADOMO.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja się tylko pytam po co koleżanka o nicku Tinkerbell78 cały czas krzyczy w tych postach? :knuje:

Co do WMA kase mam aby jechać do Londynu,ale mam próbne matury więc data odpada,a szkoda bo w końcu zobaczył bym Go na żywo.Kurde aby On w końcu coś powiedział sensownego a nie tylko i love too,more etc.,może coś o nowym albumie się wypowie :knuje:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Mi się strona World Music Awards otwiera cały czas bez problemu :knuje:
Biletów jeszcze nie mam, ale co tam- panikować nie zamierzam- zawszeć jest dużo innych ciekawych rzeczy do robienia w Londynie ;-)
No, a na poważnie to, mam nadzieję że jutro cos sie ruszy z biletami stojącymi.
Jak nie, to zadzwonię najwyzej do Julius'a i zobaczymy- jakoś mam różne zaufanie do informacji przekazywanych na zasadzie lańcuszka :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tinkerbell78

DO MARO:
PO PIERWSZE TO POSTY NIE MAJA DZWIEKOW.

Pank: Jednak prosiłbym o pisanie z wyłączonym caps lockiem, jak netykieta nakazuje.

PO DRUGIE JA MIALAM MATURE 10 LAT TEMU I 2 DNI PO UDALO MI SIE ZOBACZYC MICHAELA PONIEWAZ MI ZALEZALO .
PO TRZECIE NIE WIDZE NIZ NADZWYCZAJNEGO ZE KAZDEMU WZRASTA POZIOM ADRENALINY NA MYSL ZE ON TO ZA CHWILE BEDZIE (NO, PRAWIE KAZDEMU..).
PO CZWARTE KAZDEMU ZYCZE ABY (ZWYKLE DOKLADAJAC MNOSTWO CIEZKIEJ PRACY I DETERMINACJI- BO TAK- WSZYSTKO JEST MOZLIWE) ZOBACZYL MICHAELA.
PO PIATE, WIECEJ TOLERANCJI ZYCZE, I TRAFNEGO DOBORU SLOW.
Wioleta

Post autor: Wioleta »

Tinkerbell78 twoj email nie dziala, prywatna wiadomosc jakos tez nie. Pisz do mnie na wwiola@yahoo.com.Swietny pomysl, bedzie bardzo milo. Ja na Harlesden jestem, calkiem blisko :-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Tinkerbell78 pisze:JA MIALAM MATURE 10 LAT TEMU I 2 DNI PO UDALO MI SIE ZOBACZYC MICHAELA PONIEWAZ MI ZALEZALO .
Oj daj spokój, Tinkerbell78....
Wiesz, że nie wszystko jest takie proste i oczywiste, jak by się mogło wydawać.
Nie każdy ma takie same możliwości i sytuację w domu (szkole, pracy itp.)
Wbrew pozorom nie każdy może sobie pozwolić na tego typu szaleństwa (a w Polsce to już raczej mało kto :surrender: )

A co do wielkich liter....
No, niby posty nie mają dźwięków, ale jednak ;-)
Maro i Pank mają rację :-)
Zgodnie z internetowym savoir-vivre, pisanie wielkimi literami oznacza krzyk, więc używa się go tylko w sytuacjach, kiedy chce się coś podkreslić lub wzmocnić siłę przekazywanych informacji blabla
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tinkerbell78

OK, nie znam sie i to wszystko wyjasnia. Nikomu nie stala sie krzywda.
Pochodze z Polski i nigdy nie dostawalam kieszonkowego ale np. zamiast kupic bilet miesieczny chodzilam na piechote, albo odmowilam sobie czegos oczywistego. Koncerty byly akurat latem, ale nie zawsze. Zawsze jest jakis sposob i mowie z doswiadczenia swojego i wielu innych "szczesciarzy" z naszego biednego kraju. Rozumiem ze sa rozne niefortunne sytuacje a mature trzeba zdac. Powodzenia.
Tinkerbell78

Mamy bilety przy scenie! Niestety te najlepsze zostaly wysprzedane,w przeciagu ostatniej godziny.Mozna bylo zamowic jednorazowo tylko dwa,co nas zmartwilo,bo chcialysmy kupic rowniez naszym kumpela.Tak wiec non- stop wisialysmy na telefonie z mysla,ze kupmy 2 extra bilety,ale po 30 minutach okazalo sie,ze wszystko jest wysprzedane.Rowniez w tym samym czsie zostalo rozlosowanych 200 darmowych biletetow.Szczesciaze ponoc duzo wczesniej zarejestrowali sie na WMA stronie a dzis,15min.temu,dostali wiadomosc,ze maja swoja upragniona gwiazdke z nieba.Jest jeszcze dobra wiadowosc,dla tych co chcieliby kupic jakikolwiek bilet,wciaz sa w sprzdazy te dalej od sceny.Mozna je zamowis na www.ticketmaster.co.uk
Awatar użytkownika
joanna

Post autor: joanna »

Powodzenia wszystkim, którzy kupili bilety nawet te najdalsze miejsca, życzę wam żebyscie widzieli Michaela jak najbliżej i najdłużej, ja niestety nie mam takiego szczęścia, choć zdałam maturkę dawno temu :smiech: i skończyłam nawet studia :smiech: to niestety nie jest mi dane kupić bilet bo mnie normalnie nie stać, pomijając bilet lotniczy, a nawet gdyby miała kasę to nie dostanę wolnego. Ale się nie załamuję, bo kiedys kupiłam odległe miejsce na koncert na Bemowie, a byłam blisko i widziałam Michaela. Także powodzenia. Zdajcie relację, nie zapomnijcie o kamerce, aparacie fotograficznym, telefonie komórkowym z opcją nagrywanie i robienie zdjęć i ładnej kartki z długopisem bo nigdy nie wiadomo co sie wydarzy. :smiech:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Joanno, podzielimy się wszystkim, czym będziemy w stanie ;-)
Z tego, co mi wiadomo, aparatów fotograficznych i kamer wnosić nie będzie można, ale podobno jest zielone światło dla telefonów z aparatami fotograficznymi :-)

Co do biletów....
Jest tak, jak pisze dzina :-/
Jakiś czubek włamał się do systemu WMA, przez co zrobił się przeciek.
Fani rzucili się na darmowe bilety niczym dzicz.
Wyprzedano również bilety po Michael'owej zniżce.
Jednak w związku z tym, że zachowanie niektórych było nie fair, darmowe bilety cofnięto.
Te, które zostały zakupione - pozostają w rękach właścicieli ;-)

Zanim przeczytałam tę informację na forum, rozmawiałam z Julis'em Just'em (to facet ;-) ), który jest od PR WMA- potwierdził, że "kilka" biletów stojących zostało dziś rozprowadzonych, ale jutro, a najpóźniej w środę będą do nabycia kolejne.
Zresztą Julius jest teraz zasypywany telefonami od zdziwionych fanów (przy mnie rozmawiał na dwa telefony tłumacząc się komuś z sytuacji :wariat: ).
Kiedy zapytałam czy to kolejny fan Michael'a odpowiedział, że tak.
Na hasło, że pewnie ma nas dość, bo jesteśmy nieznośni, odparł dość dyplomatycznie "ależ skąd! jesteście wspaniałymi fanami" :smiech:

Pani z Seetickets również potwierdziła mi, że na chwilę obecną, nie ma dostępnych biletów stojących.
A teraz okazuje się, że konkurs na darmowe bilety zostanie powtórzony.
Ciesze się, bo mam jakąś dziwną awersję do ludzi, którzy do celu zmierzają "po trupach".
Tym bardziej, że ta sytuacja zaszkodziła również i ludziom Michael'a- już teraz można z ust fanów usłyszeć zarzut brak profesjonalizmu Raimone (akurat w tym miejscu była chyba Bogu ducha winna) :-/
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Tak się wczytałem w te historie biletowe, że wysniły mi się nagrody, na których king of pop dał przeszło godzinny występ. Miło sobie siedzieć przed 1 rzędem całego tłumu- to się tylko w snach zdarza.
Obudziłem się, jak się rozkręcał przy Smooth Criminal...
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Śpiewał na żywo? ;)

Czyż to zamieszanie biletowe nie świadczy o tym, że fani Michaela nie śpią? Wystarczy jeden sygnał ze strony Michaela, a co bardziej narwani (w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-) ) i zdetrminowani fani popadają w gwałtowną gorączkę, by dopiąć swój cel w realizacji marzenia :cool: ...Michaelmania jak za starych czasów, tylko z taką różnicą, że dziś absolutnie zinformatyzowanych. Co ma w tym także i swoje wady.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Ostatnie plotki mówią o tym, że Michael ma "wystąpić" na World Music Awards :-)
Cokolwiek by się pod tym sforumłowaniem kryło, bo w końcu wejście na scenę, pomachanie łapką i zrobinie kilku kroków tanecznych również można podciągnąć pod występ (jeśli tylko zwiększy to oglądalność imprezy ;-) )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ