M.Dż.* pisze: Michael ma "wystąpić" na World Music Awards
Ooo. A to z kolei przypomina mi mój sen co to kiedyś opisywałam. Jak JA byłam MJem i MIAŁAM dać występ, dzięki któremu miałam powrócić na scenę i znów być numerem jeden.
Mike pisze:I pomyślec, że ja tez chcę dostać ten darmowy bilet, ale chyab nie dam rady go dostac, bo nawet nie widzę, tego banerka na str. WMA!:(
Pojawi się jutro ok. 8PM GMT
Mike pisze:("Niech mnie ktoś przytuli").
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
To się odnosi do prawdopodobnego pojawienia sie MJ na rodaniu World Music Awards w Londynie. Zapewne znów wyjdzie zza sceny powie jak bardzo wszystkich kocha, przez 10 minut będzie się delektował okrzykiwami i wiwatami na swoją cześć i tyle.
Marzy mi się jakiś miły występ - najlepiej Speechless akapella lub Whatever Happens.
Przepraszam, jeżeli teraz przesadzę z moimi wiadomościami na temat ale takie pytanie...
Gdzie bedzie mozna to wszystko zobaczyć.. Oprócz tego że na bank nei bede miala biletu, nie pojade ani nic takiego...
Jakoś przez neta czy TV... jakis program nie wiem (no nie licząc ze jakiśtam slabe pliki na youtube czy cos tędy )
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Wioleta pisze:Ja juz w koncu tez kupilam bilet. Wole nie ryzykowac. Tinkerbell78 jaki macie sektor? Ja 11
hey! wiatjcie po przerwie!!!
rany, kochani ja tez mam sektor 11! Row R, seats 41-42 (jadę z mężusiem) , jesli uda mi sie jeszcze dostac miejsce stojące to sprzedaję siedzące!!!!
kiedy lecicie do Londynu? czy juz tam jestescie? lol
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
o boze juz nie moge sie doczekać tej gali i jak jeszcze bedzie śpiewał to juz w ogole
dołaczam sie do pytania; czy ktoś wie na jakim programie to bedzie transmitowane albo moze w necie... ??
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Ja osobiście wolałbym aby raczej Thrillera nie wykonał na żywo bo zrobił juz to setki razy.Ja licze na cos nowego,świeżego.Choćby jakis kawałek,prezent dla fanów wykonany na zywo niekoniecznie mający znaleźć sie na nowej płycie.To takie moje małe marzenia bo najzwyczajniej w świecie jakos nie jarałoby mnie wykonanie Thrillera na zywo zważywszy na to że jakos akurat Thriller na koncertach nie wzbudzał we mnie nigdy żadnych wiekszych emocji.
Tak ogólnie to jestem bardzo szczęśliwy ze michael sie chociaż pokaże wśród ludzi i że przypomni jednak tym którzy nie mysla tak jak my o nim codziennie że jednak zyje i że nadal jest szanowany i ma cos do powiedzenia.Według mnie zaczyna rozkręcac sie mechanizm który ma na celu w duzym stopniu podreperować mimo wsyztsko bardzo zdeptana reputację Michaela JACKSONA W DZISIEJSZYM ŚWIECIE.Programy w Tv,nagroda i inne tego typu rzeczy wraz z daj Bóg świetna płyta beda mogły zdziałać cuda i wierze że tak będzie bo i michaelowi i nam należy sie to.W końcu jest to jedyna osoba której uniewinnienie przyprawiło mnie o niebywała radość i płacz w jednej chwili.Życze nam wszytskim szczęścia a za kilka dni mam ndzieje miłego zaskoczenia.
Może nawet odtańczyć Billie Jean, byleby to zrobił inaczej, niż miliony razy dotąd. Chwalił się w jednym z wywiadów, że ma alternatywne pomysły, tylko widownia chce po staremu. Bzdura. Jako jeden z widowni mówię TAK nowościom.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you