MJPOWER pisze:thewiz pisze:Jak oni te 104 miliony wyliczyli do diabla? Chcialabym wiedziec....

Normalnie. Doliczyli ilość piratów sprzedanych w polsce w latach 80-tych i 90-tych
Taa na pewno
... a mówiąc zupełnie serio to chyba nam wszystkim szczęki opadły. Niesamowite, że sprzedano aż
104 miliony kopii tego albumu
Naprawdę jestem pod wrażeniem. OGROMNE GRATULACJE MICHAEL

!!!!!
Tylko fajnie by było, gdyby od teraz brano tą poprawkę oficjalnie pod uwagę... bo jak znam życie utarło się 600000000, więc dalej bezmyślnie będzie się to powielać
Warto było by "doinformować" ludzi mediów o zaistniałych zmianach, bo nie do końca wierzę w to, iż dziennikarze muzyczni, redaktorzy gazet, tudzież portali internetowych, etc... zechcą się sami pofatygować i sprawdzić, a co za tym idzie oświecić społeczeństwo.
...no bo zwłaszcza MY powinniśmy to wiedzieć, prawda? To niech się ujawni chociaż jeden szczęśliwiec z tego 4um, który miał pojęcie o 104 mln... a skoro nas wszystkich te dane pozrzucały z krzeseł, to ja nie wierzę w rzetelność "służb informacyjnych" w tym kraju... Zwłaszcza w kontekscie Michaela Jacksona.
Póki co nasze wąskie grono doinformowanych szczęśliwców ma zaszczyt się cieszyć. I JA SIĘ CIESZĘ!!!! CZY MÓWIŁAM JUŻ JAK BAAAARRRDZOOOOOO?