Rockowe piosenki na koncertach

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Rockowe piosenki na koncertach

Post autor: Moon_Walk_Er »

Tak jak w temacie: chodzi mi o ostrzejsze piosenki Michaela (Why you wanna trip on me, Give in to me itp.) wykonywane na żywo na kocertach.
Oprócz Dirty Diana nie słyszałem takiej piosenki na live.

Jeśli ktoś ma coś takiego w swoich zbiorach to bardzo proszę o udostępnienie na forum japrosic japrosic japrosic
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Ej no... :smutek: Nikt nic nie wie na ten temat??? Buszmen, Willy, gdzie jesteście??? :smutek:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

MJ nigdy nie wykonywał wymienionych przez Ciebie piosenek na koncertach, zresztą WYWTOM oprócz intra raczej rockowa nie jest. Najbardziej tego typu numerem granym na wszystkich trasach jest oczywiści Beat it, a z innych nie wiem, może D.S. z tym charakterystycznym rifem i solówką Slasha, wykonywany na niektórych koncertach HIStory.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Dzieki Willy. Ja jednak myślę, że WYWTOM ma coś wspólnego z rockiem... Szkoda, że nie wykonywał tego na koncertach :( Willy, a wiesz może coś o Give In To Me na żywo???
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Moon_Walk_Er pisze:a wiesz może coś o Give In To Me na żywo???
Nigdy śpiewane na żywo,a ni nie występował z tą piosenką :surrender: [/img]
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Maro pisze:
Moon_Walk_Er pisze:a wiesz może coś o Give In To Me na żywo???
Nigdy śpiewane na żywo,a ni nie występował z tą piosenką :surrender: [/img]
O lol ;( ;( ;( Jaka szkoda..... Tak chciałbym zobaczyć i usłyszeć na zywo Michaela w tej piosence :smutek: :smutek: :smutek:
Posostaje niestety tylko teledysk...
ObrazekObrazek
ukakk

Post autor: ukakk »

Michael śpiewał swego czasu piosenkę D.S. podczas HISTORY TOUR, ale jakoś nie spotkałem wykonania na żywo.

Co do GIVE IN TO ME jest świetna - wręcz fenomenalna - wersja dla MTV UNPLUGGED. cudo
ODPOWIEDZ