nie tylko tabloidy,bo na oficjalnej stronie World Music Awards- Michael był na liscie osób nie tylko odbierajacych narody,ale takze wystepujących.Maro pisze:Przecież MJ nie powiedział otwiarcie że wystąpi,to Tabloidy Wam tak w pod kopółką nawaliły!

nie tylko tabloidy,bo na oficjalnej stronie World Music Awards- Michael był na liscie osób nie tylko odbierajacych narody,ale takze wystepujących.Maro pisze:Przecież MJ nie powiedział otwiarcie że wystąpi,to Tabloidy Wam tak w pod kopółką nawaliły!
Był był,ale sam Mike tego nie potwierdził.Janet Jackson ;) pisze:nie tylko tabloidy,bo na oficjalnej stronie World Music Awards- Michael był na liscie osób nie tylko odbierajacych narody,ale takze wystepujących.Maro pisze:Przecież MJ nie powiedział otwiarcie że wystąpi,to Tabloidy Wam tak w pod kopółką nawaliły!
Fakt Michael nie powiedział że wystąpi,bo powiedział że nie wystąpi na scenie z zadnym perfomancem ale mimo wszytsko jest to klapa dla niego.Gdyby dał jakis show czego wszyscy sie jednak spodziewali prasa podejrzewamk byłaby dobra a jest lipa.Wszystkie tytuły znów niszczą Jacksona.Tabloidy i nie tabloidy więc daj sobie Maro spokoj że tabloidy nawaliły nam do głów.Jestem fanem Jackson bardzo długo...i co ztego..I tak uważam że to była porażka.Ten człowiek w ogóle nie potrafi się wylansować w mediach.Tyle lat ,taka nagroda,taka gala i zero ,totalne zero ze strony Michaela.Maro pisze:Przecież MJ nie powiedział otwiarcie że wystąpi,to Tabloidy Wam tak w pod kopółką nawaliły!
w tym przypadku media maja racje droga nancy... jackson rozczarowal na calej linii... i osmieszyl sie, bo takich rzeczy na prawde nie przystoi robic gwiezdzie jego formatu...Nancy pisze:Przestańcie Co Wy dajecie się tym głupim mediom otumanić!!!!!!!!!!!!
Aż mi się wierzyć nie chce!!!!! Nie dość, ze szmatławce nie pozostawili na Mj suchej nitki to jeszcze my fani mu to robimy!!!! Dajcie spokój i odpowiedzcie na pytanie `Czy ktoś z Was słyszał z ust MJ, że planuje występ???` Z pewnością nie bo on nic takiego nie powiedział i tutaj mamy kolejny dowód na to, ze media plota głupoty i tyle... Pomyślcie racjonalnie przecież te ostatnie parę dni to wielki krok dla MJ... Przecież równie dobrze mógł odebrać tą nagrodę w domu co często mu się w pewnym czasie zdarzało... A on pokazał się w dobrej formie, elegancko schludnie ubrany (a nie jak czasami zielone garnitury i te sprawy.....ble...) a włosy też miał nieźle(no chyba, że ktoś woli zaczesy no to trudno) A przede wszystkim rozpromieniony i szczęśliwy - ja bardzo chciałam go zobaczyć w takiej formie i to się stało... niech nikt nie mówi, że został wygwizdany czy wybbbuczany bo raczej wole to usłyszeć od fanów którzy to byli a nie od żądnych sensacji mediów (nawet w audycji radiowej słychać było piski `Michael`a itp...) I jakoś dziwnym trafem wszyscy fotoreporterzy skupili się wyłącznie na postaci MJ... No ciekawe dlaczego... pewnie dlatego, że nikogo nie obchodzi i wygląda ohydnie (sarkazm z mojej strony) Więc ja stwierdzam,że dać Wam palec a już całą ręke byście chcieli....