Michael na imprezie dla fanów?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Wioleta

Michael na imprezie dla fanów?

Post autor: Wioleta »

SPECIAL ANNOUNCEMENT: Michael Jackson to attend MJWMA Fan Party

MJ News Online and MJJ Forum are delighted to announce that the organization of the "MJWMA Fan Party", for the day of the World Music Awards is now complete.

It will be held at the extravagant "Cafe de Paris" in the West End of London, and will span from 9pm till 3am. Tickets can be bought from the venue, on the day, for £15 (£5 for under 11s). The event will be held the evening of the World Music Awards on 15, November 2006.

About a week ago, we extended an invitation to Michael and his camp to attend. Michael Jackson has graciously accepted, and is looking forward to seeing all of you.

This will be the first and ONLY fan event that Michael Jackson would have attended since his "Birthday Bash" in 2003. We're honored that Michael has chosen us to make contact with his fan-base. We will be presenting Michael with a congratulatory gift, on-stage, and if you're lucky, he may just say something!

Please direct all enquiries to Patricia at mjwma06@hotmail.com.

Spread the word, and Brace Yourself!

Patricia Brown

Founder & President, MJJForum.com
a part of the "Unbreakable" Fanclub Alliance

WOW!!!!!!!!!!!! W szoku jestem, zatkalo mnie............... Nie wierze. :happy: :dance:
Do zobaczenia wszystkim, ktorzy sie rowniez wybieraja, impreza z Michaelem, zawsze w snach, a teraz na jawie jednak :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: ........
Awatar użytkownika
Czajka

Post autor: Czajka »

Ożesz kurnasz :mj:

waże 65 kg
moze mnie ktos wziasc pod pache do Londynu? :-P
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

AaAaAa ja też chcę ...
Teraz to mam doła...
Ja tak bardzo pragnę go poznać ale zaczynam w to wątpić ...

Tak bardzo Cię Kocham Michael :love:
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

też chce moge jechać nawet w bagażu podręcznym moja waga to 49 kilo please
chce go poznać japrosic
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

ME TOO me tooooo :jachce:

ale zazdroszcze tym którzy tam beda ..... :-P
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

:smutek: :smutek: :smutek: nie mogłam tam być.... :smutek: :smutek: :smutek:
Obrazek
mRm

Post autor: mRm »

Janet Jackson ;) pisze:ME TOO me tooooo :jachce:

ale zazdroszcze tym którzy tam beda ..... :-P

Impreza nie odbyla sie wiec, nie ma czego zazdroscic- tak czy siak Michael sie nie zjawil...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

nenene
Obrazek

OoOoOo dlaczego ???
Już nie mówię o tym, że bardzo bym chciała się z MICHAELEM spotkać ale czemu się nie zjawił ... ???
Proszę o szybką odpowiedz !!! :surrender:
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

Szkoda jego czasu.
Lepiej aby nad albumem się skupił.
Mroczuś

Heh trochę to dziwne ale cóż ...
My nic na to nie poradzimy ... :surrender: :nerwy:
مايكل جاكسون
mRm

Post autor: mRm »

Mroczuś pisze:OoOoOo dlaczego ???
Już nie mówię o tym, że bardzo bym chciała się z MICHAELEM spotkać ale czemu się nie zjawił ... ???
z tego co wiem, to nie mogli znalezc drugiego miejsca ktore by bylo odpowiednie do przyjecia michaela, ale nie znalezli, wiec nic sie nie odbylo... mozna dyskutowac, ze to wina mjj'a
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Eeee tam- wina Michael'a :wariat:
Tak samo, jak gradobicie i koklusz :-/
Michael miał z tą imprezą niewiele wspólnego, oprócz tego, że miał się na niej pojawić (to znaczy tak twierdzili organizatorzy, ale możliwe że zapomnieli Go o tym poinformować :diabel: ).

Ta impreza od początku było wielkim nieporozumieniem.
Najpierw nikt nie wiedział ile będzie biletów, potem- gdzie się odbędzie, aż w końcu gdzie można owe bilety kupić.
W końcu padło hasło, że "Cafe de Paris" i 80 biletów dla fanów.
Gdzie kupić?
I to była najfajniejsza zabawa, bo bilety zaczęto sprzedawać dopiero w dniu WMA, czyli wtedy, kiedy prawie wszyscy fani od rana stali (siedzieli?) w kolejce do Earl's Court, żeby zdobyć dobre miejscówki.
Jednak mafia MJówkowa działa, co pozwoliło, że kilka osób latało po mieście w poszukiwaniu owych biletów.
A miejsce sprzedaży zmieniane było średnio co 30 minut, więc co i rusz ktoś gdzieś coś kupił, ale zaraz potem bilety wyparowywały do innego miejsca.
Ok. 13-ej okazało się, że pozostałe bilety będą sprzedawane o 21-ej, czyli wtedy, kiedy jeszcze trwało WMA :wariat:
Aż w końcu okazało się, że imprezy nie ma.
W tym samym czasie, kilkunastu fanów miało już swoje bilety w ręku- za 15 Funtów i ani nie wiedzieli jak te pieniądze odzyskać, ani co w zasadzie powinni zrobić.
Wieczorem uzmysłowiłam sobie, że gostek, który zaczepił mnie wychodzącą z WMA, a który chciał mi sprzedać bilety na after party (hasło, które w tamtym dniu wszystkich fanów przyprawiało o euforię, bo to "towar" wymarzony), pewnikiem próbował wyłudzić parę Funtów od naiwnej fanki (i pewnie by mu się udało, gdyby nie to, że ktoś mnie porwał do zdjęcia :wariat: )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mroczuś

mRm pisze:
Mroczuś pisze:OoOoOo dlaczego ???
z tego co wiem, to nie mogli znalezc drugiego miejsca ktore by bylo odpowiednie do przyjecia michaela, ale nie znalezli, wiec nic sie nie odbylo... mozna dyskutowac, ze to wina mjj'a
Słuchajcie ten koleś mnie doprowadza do szału po raz kolejny ma pretęsję do Michaela ...
Zróbcie coś bo nie wytrzymam ... !!! :rocky:
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Słuchajcie ten koleś mnie doprowadza do szału po raz kolejny ma pretęsję do Michaela ...
Zróbcie coś bo nie wytrzymam ... !!!
Popieram petycje...
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ