votedMoon_Walk_Er pisze:Popieram petycje...Słuchajcie ten koleś mnie doprowadza do szału po raz kolejny ma pretęsję do Michaela ...
Zróbcie coś bo nie wytrzymam ... !!!
Michael na imprezie dla fanów?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Przepraszam bardzo! A co ja takiego zrobilem?! To ze przedstawilem FAKTY ktora mam od organizatora tej imprazy? Przepraszam ze rujnuje komus bajkowy swiat. Czas dorosnac, zycie nie jest idealne.Mroczuś pisze: Słuchajcie ten koleś mnie doprowadza do szału po raz kolejny ma pretęsję do Michaela ...
Zróbcie coś bo nie wytrzymam ... !!!
Kurde, Człowieku....mRm pisze:Przepraszam bardzo! A co ja takiego zrobilem?! To ze przedstawilem FAKTY ktora mam od organizatora tej imprazy? Przepraszam ze rujnuje komus bajkowy swiat. Czas dorosnac, zycie nie jest idealne.
Zaczynasz mnie wkurzać.
JAKIE FAKTY?
Oficjalne oświadczenie organizatorów:
http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=5845
Jasno z niego wynika, że imprezę odwołano, bo nie otrzymano akceptacji ekipy Michael'a na nowe miejsce imprezy.
A akceptacji nie uzyskano, bo....?
Próbowano to zrobić w dniu planowanej imprezy, bo.....
W ostatniej chwili dowiedziano się, że Cafe de Paris nie jest odpowiednio bezpiecznym miejsce na przyjęcie Michael'a i Jego fanów.
Dlaczego w ostatnim momencie? Bo....
Dopiero na niecałe trzy dni przed imprezą zarezerwowano lokal.
To jest organizacja imprezy na wielką skalę, na której zastosowane powinny zostać szczególne względy bezpieczeństwa???
No comments
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me